• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav River – u jezgru letnjeg noćnog provoda

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih splavova u Beogradu.
Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Ušće bb, blizu samog ušća Save u Dunav.

Ko nastupa na Riveru?

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene, a samo neka od njih su: Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi.

Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog stila, pa sve do zvukova R'n'B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Kombinacija žanrova, obavezni vrunski hitovi i raznolike interpretacije znače da svaki put kada se nađete u noćnom provodu na Splavu River, zateći ćete nešto novo.

splav river masa

Enterijer Splava River

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti.
Ovaj koncept podseća na najbolje evropske klubove u kojima se ne stoji na jednom mestu već se očekuje i mešanje, kretanje i tok ljudi. Krenite prirodno i razmenite osmehe sa damama i frajerima koji ovde redovno izlaze. Iako je nekako upravo ovaj aspekt i dalje pomalo izazovan u našem regionu, treba se osloboditi i uživati u noćnom provodu. Beograd noću je tu da vam pruži uspomene za ceo život.

Ambijent je samim tim potpuno podređen vašem maksimalnom uživanju, i zaista je nezaobilazan kada je spektakularan izlazak u pitanju.
Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta, i ništa vam ne može promaći. Za koji god sto ili separe napravili rezervaciju za River, imaćete dovoljno mesta za provod. A onda je ostalo na vama.

splav river jelena karleusa

Kada radi Splav River?

Splav River radi pet dana u nedelji. River je otvoren ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža provod na svetskom nivou. Znači nemojte se zaleteti bez rezervacije utorkom i četvrtkom kako se ne biste razočarali, jer tada River ne radi.

splav river ekipa

Splav River za centar zbivanja

Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervacija za River je poželjna dan ili dva ranije. Ovo važi pogotovo sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, koji je dostupan svim posetiocima ovog izvanrednog mesta. Ipak, ako planirate da degustirate beogradski noćno provod onako kako to čine iskusni starosedeoci, planirajte da ne vozite i računajte na taksi.

Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav River

Mapa - Splav River