• Bulevar kralja Aleksandra 69
  • 21:00h - 04:00h
  • Slađa Allegro
  • 700 Ljudi
  • od 100 € sa hranom

Doček Nove godine 2022 u hotelu Metropol Palace

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Hotel Metropol Palace:

Hotel Metropol Palace je jedan od dva najekskluzivnija hotela koja se nalaze u centru Beograda, a jedan od četiri najekskluzivnijia hotela inače u celom Beogradu. A što se tiče vizuelnog izgleda, verovatno i najlepši. Svečana sala hotela Metropol Palace u kojoj se organizuje proslava za doček Nove godine može da ugosti čak 700 ljudi, što je ubedljivo najveći kapacitet kada su u pitanju hoteli. U svečanoj sali ne postoji nijedan stub, niti bilo koja druga fizička prepreka koja bi zaklanjala pogled ka bini, i pogled uopšte, tako da dešavanje kao što je Nova godina hotel Metropol Palace stavlja na listu poželjnih. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Hotel Metropol Palace - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotelu Metropol Palace i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Slađa Allegro

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace.

CENA:
Cena po osobi se kreće od 100 eur do 140 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru (uskoro mapa sa rasporedom stolova i cenama).
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

DODATNO O OBJEKTU Hotel Metropol Palace:

Hotel Metropol Palace poseduje sopstveni parking, ali on je malog kapaciteta. Da biste se tu parkirali ako na doček Nove godine dolazite sopstvenim automobilom, trebaće vam dosta sreće. Međutim, ne očajavajte. U neposrednoj blizini hotela Metropol Palace se nalazi velika javna podzemna garaža u kojoj možete bezbedno parkirati vaše vozilo. Hotel Metropol Palace i Nova godina 2022 čekaju na vas.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Metropol Palace

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti