• Savska 21
  • 22:00h - 04:00h
  • DJ Djole Dee (Balkan RnB)
  • 300 Ljudi
  • 10 € + rezervacija

Doček Nove godine 2022 u klubu Cosa Nostra

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Cosa Nostra:

Klub Cosa Nostra je smešten na jednoj od najpopularnijih lokaciji u gradu, u neposrednoj blizi novoizgrađenog Beograda na vodi. U urbanom ambijentu, uz zvuke najpopularnijih domaćih RnB hitova sa područja celog Balkana, uživaćete i đuskati do jutra. Idealan za mlađu populaciju, do 25 godina. Dobar odnos cene za doček Nove godine 2022 i kvaliteta kluba. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Klub Cosa Nostra - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Cosa Nostra i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Dj Djole Dee (Balkan RnB)

CENA:
Cena karte je 10 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi od 50 eur do 70 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola. U cenu je uključena rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut),  barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)
-Visoka sedenja od 120 eur do 160 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije visokog sedenja. U cenu je uključena rezervacija visokog sedenja i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)
-Separei od 200 eur do 550 eur uz minimalno kupljenih 6 karata, odnosno 8 karata, cena i minimalan broj kupljenih karata u zavisnosti od pozicije separea. U cenu separea od 200 eur i 300 eur je uključena rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet) i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut), uz minimalno kupljenih 6 karata. U cenu separea od 450 eur i 550 eur je uključena rezervacija separea i dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), uz minimalno kupljenih 8 karata. Separei su označena sa sep (vidi na mapi)
Za 1 ili 2 osobe moguće je kupiti samo karte za ulaz sa mestom za šankom po ceni od 10 eur po osobi
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Klub Cosa Nostra mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Klub Cosa Nostra:

Lokacija na kojoj se nalazi klub Cosa Nostra, obzirom da je u pitanju centar grada, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite. Ako volite da uživate u domaćoj RnB muzici Nova godina 2022 u klubu Cosa Nostra je vaš najbolji izbor. Ukoliko na doček Nove godine u klub Cosa Nostra dolazite sopstvenim automobilom očekuje vas besplatan parking ispred kluba, ali i veliki broj besplatnih parking mesta po okolnim ulicama.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cosa Nostra

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti