• Savska 21
  • 22:00h - 04:00h
  • DJ Djole Dee (Balkan RnB)
  • 300 Ljudi
  • 15 € + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 u klubu Cosa Nostra

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Cosa Nostra:

Klub Cosa Nostra je smešten na jednoj od najpopularnijih lokaciji u gradu, u neposrednoj blizi novoizgrađenog Beograda na vodi. U urbanom ambijentu, uz zvuke najpopularnijih domaćih RnB hitova sa područja celog Balkana, uživaćete i đuskati do jutra. Idealan za mlađu populaciju, do 25 godina. Dobar odnos cene za doček Nove godine 2025 i kvaliteta kluba. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Klub Cosa Nostra - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Cosa Nostra i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
DJ Phill Park (Balkan RnB)

CENA:
Cena karte je 15 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi od 50 eur do 70 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola. U cenu je uključena rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut),  barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)
-Visoka sedenja od 120 eur do 160 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije visokog sedenja. U cenu je uključena rezervacija visokog sedenja i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)
-Separei od 180 eur do 550 eur uz minimalno kupljenih 6 karata, odnosno 8 karata, cena i minimalan broj kupljenih karata u zavisnosti od pozicije separea. U cenu separea od 180 eur i 230 eur je uključena rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet) uz minimalno kupljenih 6 karata. U cenu separea od 450 eur i 550 eur je uključena rezervacija separea i dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), uz minimalno kupljenih 8 karata. Separei su označena sa sep (vidi na mapi)
Za 1 ili 2 osobe moguće je kupiti samo karte za ulaz sa mestom za šankom po ceni od 15 eur po osobi

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro će biti objavljena mapa sa rasporedom stolova sa cenama

DODATNO O OBJEKTU Klub Cosa Nostra:

Lokacija na kojoj se nalazi klub Cosa Nostra, obzirom da je u pitanju centar grada, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite. Ako volite da uživate u domaćoj RnB muzici Nova godina 2025 u klubu Cosa Nostra je vaš najbolji izbor. Ukoliko na doček Nove godine u klub Cosa Nostra dolazite sopstvenim automobilom očekuje vas besplatan parking ispred kluba, ali i veliki broj besplatnih parking mesta po okolnim ulicama.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Cosa Nostra Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Dusan

DJ Je super!

 by Andja

Odlicno mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cosa Nostra