• Bulevar vojvode Mišića 11
  • 22:00h - 03:00h
  • Bend uživo
  • 250 Ljudi
  • od 15 € + cena mesta
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 u kafani Sipaj Ne Pitaj

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Kafana Sipaj Ne Pitaj:

Kafana Sipaj Ne Pitaj je jedna od najpopularnijih kafana klupskog tipa u Beogradu. Jedna je od začetnika čitavog jednog pravca takvih kafana. Za ugostiteljski objekat na takovm glasu se podrazumeva da sa velikom pažnjom pristupa organizovanju svakog događaja, a naročito novogodišnjih, pa će tako biti i za doček Nove godine 2025. Ako želite dobar kafanski provod za doček Nove godine kafana Sipaj Ne Pitaj je pravi izbor za vas. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Kafana Sipaj Ne Pitaj - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u kafani Sipaj Ne Pitaj i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Baša Gvozdenović i Tina Amore

CENA:
Prodaja se vrši po paketima:
-Mala sedenja od 200 eur do 350 eur u zavisnosti od pozicije, paket uključuje 4 karte i uz od M5 do M7 se gratis dobija jedna obična flaša starnog žestokog pića po izboru, odnosno uz od M1 do M4 se gratis dobija jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su mala sedenja označena sa M)
-Visoka sedenja 250 eur i 400 eur u zavisnosti od pozicije i veličine, paket VS2 250 eur uključuje 6 karata i gratis se dobija jedna obična flaša starnog žestokog pića po izboru, odnosno paket VS1 400 eur uključuje 7 karata i gratis se dobija jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Separei od 300 eur do 700 eur u zavisnosti od pozicije i veličine, paket uključuje od 5 do 8 karata i uz od S2 do S6 i od S8 do S12 se gratis dobija jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru, odnosno uz S1, S7 i VIP se gratis dobijaju dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa S i VIP)

Za svaku eventualnu dodatnu kartu preko broja karata koje su uključene u cenu paketa doplaćuje se 15 eur.

Za barske stolove se kupuje karta 15 eur po osobi i doplaćuje se rezervacija barskog stola 30 eur (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa BS)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro mapa sa rasporedom stolova i cenama

DODATNO O OBJEKTU Kafana Sipaj Ne Pitaj:

Kafana Sipaj Ne Pitaj sa nalazi u središtu Beograda, tako da se do nje lako dolazi iz svih pravaca. A obzirom da se ispred kafane nalazi parking, kada je u pitanju Nova godina 2025, na ovo mesto se možete uputiti i sopstvenim automobilom.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sipaj Ne Pitaj Nova Godina
Average rating:  
 5 reviews
 by Filip

Omiljena kafana

 by Miodrag

Pisite tamo najbolji separe ga najludju ekipu 🍾

 by Uros

Ulaznica je dzabe

 by Djole

🍾🥂🍾🍾

 by Nikola

Ovde smo za Docek!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sipaj Ne Pitaj