• Sarajevska 26
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Program kluba

PETAK 08. Mart
Wondertown od 23:30h

SUBOTA 09. Mart
Milena Ćeranić od 23:30h

Beograd Noću

Klub X.O se nalazi u centru Beograda u neposrednoj blizini Savskog Trga, u ulici Sarajevska br. 26. Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, X.O klub se izdvaja iz mase sličnih.

Uz to, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima, privlači veliki broj kako domaćih tako i inostranih posetilaca koji u klubu ostaju do ranih jutarnjih časova.

Klub X.O rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete X.O klub. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u X.O klub

Klub X.O je najveći i najopremljeniji objekat takve vrste u Beogradu. Svojom veličinom, ali i opremljenošću, odličnim ozvučenjem, vrhunskom uslugom i kvalitetnim programom klub X.O bez problema može da stane rame uz rame sa najvećim i najpoznatijim svetskim diskotekama.

X.O klub Beograd već dugo vremena važi za simbol noćnog provoda u prestonici i jedan je od retkih koji je ostao dosledan kvalitetnom klabingu, po kojem je i bio prepoznatljiv. U klub X.O svakog posetioca očekuje vrhunski provod, sve što je potrebno da ponesete sa sobom jeste dobro raspoloženje, a za ostalo će se pobrinuti najbolji X.O program.

Opis kluba koji vredi posetiti

Klub se prostire se na tri nivoa. Od toga su dva rezervisana za konstantan provod, i njihov kapacitet je oko 700 ljudi. Na prvom nivou se nalazi bina, dok je na drugom spratu galerija koja ima sve prednosti VIP dela.

Pored ta dva glavna nivoa klub X.O poseduje i “chill out” deo u svom foajeu gde u svakom trenutku može biti stotinak ljudi, što ga izdvaja od drugih beogradskih klubova i svrstava rame uz rame sa najpoznatijim svetskim diskotekama.

Muzika koja se sluša u X.O klubu

Kada je muzika u pitanju, u klubu X.O dominiraju žive svirke poznatih izvođača koje se svaki put završe nezaboravnom žurkom do zore. Tu su i česta gostovanja brojnih zvezda pop i folk muzike sa domaće javne scene, ali i narodnjaci do ranih jutarnjih časova, što sudeći po ogromnoj gužvi u klubu sasvim odgovara zahtevnoj beogradskoj publici.

Ko izlazi u X.O - najbolja gradska ekipa na jednom mestu

X.O je već godinama sinonim za najbolji klabing u gradu, pa stoga i ne čudi što se najbolja gradska ekipa za provod okuplja baš u ovom klubu, gde se svaka žurka završava u zoru. Ukoliko želite da budete u društvu najlepših devojaka onda obavezno svratite u X.O koji je pravo stecište zgodnih i privlačnih devojaka, ali i momaka.

Pored toga, u X.O često dolaze i poznate ličnosti, koje u VIP separeima uživaju u najboljem provodu u gradu. Beograd noću X.O preporučuje kao klub koji svojom dugom tradicijom može da posvedoči o kvalitetnom noćnom životu u prestonici i svakako je mesto koje bi trebalo obići.

Lokacija na kojoj se nalazi popularni klub

X.O je smešten u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini mesta koje je oduvek bilo simbol sastajanja, okupljanja i svojevrsni sabirni centar svih onih koji dolaze u Beograd i iz njega odlaze - prostor na kojem su se nalazili Glavna železnička i Glavna autobuska stanica.

Nedaleko odatle, u Sarajevskoj broj 26 smešten je klub X.O, koji danas predstavlja mesto sastajanja i okupljanja najboljih beogradskih klabera i svih onih kojima je imperativ dobar noćni provod.

Parking kod X.O kluba

Svi oni koji planiraju dolazak u X.O sopstvenim automobilm trebalo bi da imaju na umu da klub nema svoj privatni parking već da se za potrebe parkiranja vozila koristi ulični parking ispred samog kluba.

To je možda jedan od razloga da u provod krenete taksijem ili nekim drugim prevozom, a s obzirom na atmosferu koja vlada u klubu i vrhunsku ponudu pića koje je na raspolaganju, izlazak u klubu X.O retko ko završi trezan, pa je definitivno najbolje rešenje da ključeve od automobila ostavite kod kuće.

Klub X.O Beograd - radno vreme

X.O otvara vrata svim posetiocima već od 23h, a lud provod zagarantovan je sve do 04h ujutru. Sasvim dovoljno vremena da u najboljem društvu, uz vrhunsku muziku i ambijent koji je stvoren za provod, doživite noć za pamćenje u Beogradu.

Ukoliko želite da iskusite čari najboljeg noćnog provoda u Beogradu i da imate šta da sutradan prepričavate svima koji nisu bili sa vama u klubu X.O, onda obavezno napravite rezervaciju i uživajte u najboljim žurkama u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub X.O
Average rating:  
 7 reviews
 by Nemanja

Koliko su flase tipa belvedere grey goose?

 by taki

Cene flasu su ok

 by Kole

Galerija je zakon! Uvek to rezervisemo!

 by Kiki

odlicno smo se provele!

dolazimo opet kad budemo bile u Beogradu!

 by Janko

Gostovanja su im odlicna!

 by Zarko

Odlican klub!

 by Uki

Jedva cekamo otvaranje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub X.O