• Vladimira Popovića 10
  • 21:00h - 04:00h
  • Aleksandra Prijović
  • 500 Ljudi
  • od 120 € sa hranom

Doček Nove godine 2022 u hotelu Crowne Plaza

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Hotel Crowne Plaza:

Budite deo jedne od najvećih hotelskih novogodišnjih žurki u Beogradu. Svečana sala hotela Crowne Plaza u kjoj se organizuje doček Nove godine ima veliki kapacitet sedećih mesta raspoređenih na svečane banket restoranske stolove, kao i deo u kome se nalaze barski stolovi. Velika prednost je što su i svečana sala, ali i ceo hotel, nedavno potpuno renovirani, pa sve odiše sjajem i glamurom. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Hotel Crowne Plaza - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Aleksandra Prijović

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

CENA:
Cena po osobi se kreće od 120 eur do 170 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru (vidi na mapi).
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Hotel Crowne Plaza Beograd raspored stolova u svečanoj sali za doček Nove godine 2022

DODATNO O OBJEKTU Hotel Crowne Plaza:

Hotel Crowne Plaza je jedan od tri najekskluzivnija hotela u Beogradu. Kategorizacija ovog hotela je 5 zvezdica. Sve to garantuje da ćete uživati i biti zadovoljni kvalitetom hrane i specijalitetima koje spremaju kuvari, koji hranu pripremaju za sve goste hotela tokom cele godine, kao i uslugom koja je na vrhunskom nivou. Hotel Crowne Plaza se nalazi na Novom Beogradu, a neposredna blizina Brankovog mosta, koji spaja centar starog Beograda sa centrom Novog Beograda, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite, ili gde god da ste smešteni ako ste turisti. A ukoliko ste turisti, onda u istom hotelu u kom ste odlučili da slavite Novu godinu, možete i odsesti. Ovaj hotel u svom sklopu poseduje veliki parking koji se plaća, a u neposrednoj blizi, tačnije preko puta hotela se nalazi i veliki besplatni javni parking, što će vam svakako biti od koristi ako odlučite da na doček Nove godine 2022 dođete sopstvenim automobilom. Posetite hotel Crowne Plaza za Novu godinu i uverite se zašto već godinama važi za jedan od hotela sa najboljim provodm u regionu kada je u ptianju proslava dočeka Nove godine. 

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Crowne Plaza

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti