• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Scandal Band
  • 550 Ljudi
  • 30 € sa pićem + rezervacija

Doček Nove godine 2022 na splavu Port By Community

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav Port By Community:

Splav Port by Community nalazi se na Ušću, gde i većina popularnih beogradskih splavova. Ovo je lokacija na kojoj vas dobar provod čeka tokom cele godine, pa zato i ne treba da čudi što se novogodišnji provod koji organizuje ovaj splav ubraja među najbolje u gradu, kao i to što je za doček Nove godine splav Port By Community izuzetno traženo mesto. Ono što je jako bitno je da iako je reč o splavu, Port By Community je i tokom zimskih dana u potpunosti pripremljen za organizovanje velikih proslava. Naime, tokom zime se splav zatvara, i postavlja se grejanje, tako da temepratura bude optimalna za prijatan boravak na splavu. Pa dešavanje kao što je Nova godina Splav Port By Community dočekuje spremno. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Splav Port By Community - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Port By Community i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Scandal Band

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Džin
-Vinjak
-Pelinkovac
-Vermut
-Sokovi (gazrani, negazirani)
-Voda (gazirana, negazirana)

CENA:
Cena karte je 30 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 40 eur uz minimum 4 kupljene karate (moguće je da 2 ili 3 osobe plate pola barskog stola 20 eur i da budu spojene sa još 2, 3 druge osobe za istim barskim stolom koje će to isto da urade). Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi prikazani kao kvadrati sa brojevima.
-Mali separei 100 eur uz minimum 5 kupljenih karata, uz svaki mali separe dobija se jedna flaša stranog žestokog pića po izboru gratis. Vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa MS.
-Veliki separei 150 eur uz minimum 7 kupljenih karata, uz svaki veliki separe dobija se jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru gratis. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Splav Port By Community mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Splav Port By Community:

Enterijer splava Port By Community odiše elegancijom i jedinstvenim detaljima koji naglašavaju kombinaciju sofisticiranog i urbanog stila koji se neguje na ovom splavu. Pritom je koncepcija smeštanja gostiju izuzetno jednostavna. Postoje samo barski stolovi i separei različitih veličina. Tako da vam za doček Nove godine Splav Port By Community neće zadavati muke oko odabira željenog mesta. Splav Port By Community je splav koji okuplja urbanu ekipu gradskih klabera koji znaju kako da se provedu. Ispred splava se nalazi veliki parking.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Port By Community

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti