• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Viktorija Lučić i Nikola Trifić
  • 550 Ljudi
  • 40 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2024 na splavu Port By Community

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav Port By Community:

Splav Port by Community nalazi se na Ušću, gde i većina popularnih beogradskih splavova. Ovo je lokacija na kojoj vas dobar provod čeka tokom cele godine, pa zato i ne treba da čudi što se novogodišnji provod koji organizuje ovaj splav ubraja među najbolje u gradu, kao i to što je za doček Nove godine splav Port By Community izuzetno traženo mesto. Ono što je jako bitno je da iako je reč o splavu, Port By Community je i tokom zimskih dana u potpunosti pripremljen za organizovanje velikih proslava. Naime, tokom zime se splav zatvara, i postavlja se grejanje, tako da temepratura bude optimalna za prijatan boravak na splavu. Pa dešavanje kao što je Nova godina Splav Port By Community dočekuje spremno. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2024 Splav Port By Community - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Port By Community i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Viktorija Lučić i Nikola Trifić

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Vinjak
-Kokteli (Mai tai, Cuba libre, Blue lagoon, Sex on the beach)
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering u separeima

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 40 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 60 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 100 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 200 eur sa gratis jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 200E)
-Veliki separei 350 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 350E)
-Vip separei 550 eur sa gratis tri premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 15 energetskih pića Red Bull i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 550E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Splav Port by Community doček Nove godine 2024 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Splav Port By Community:

Enterijer splava Port By Community odiše elegancijom i jedinstvenim detaljima koji naglašavaju kombinaciju sofisticiranog i urbanog stila koji se neguje na ovom splavu. Pritom je koncepcija smeštanja gostiju izuzetno jednostavna. Postoje samo barski stolovi i separei različitih veličina. Tako da vam za doček Nove godine Splav Port By Community neće zadavati muke oko odabira željenog mesta. Splav Port By Community je splav koji okuplja urbanu ekipu gradskih klabera koji znaju kako da se provedu. Ispred splava se nalazi veliki parking.

Sve ponude za doček Nove godine 2024 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Port By Community Nova Godina
Average rating:  
 7 reviews
 by Nikola

Bilo je predobro

 by Ana

Bilo je prelepo

 by Gabica

Kupile smo karte juce 🙂 Jedva cekamo

 by Nikola

Super ponuda 🙂

 by Jelena

Omiljeni splav leti, zimi ne znam kako ce biti, ali verujem u dobar provod

 by Danka

Cena je extra!

 by Miljana

Sa Portom nema greske nikada!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Port By Community

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti