• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Deni Bonštaj i Ana Pašić
  • 600 Ljudi
  • 34 € sa pićem i keteringom + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2023 na splavu Na Vodi Kafana

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Na Vodi Kafana:

Na Vodi Kafana je jedna od najpopularnijih beogradskih kafana. Sa svojim kapacitetom od čak 600 ljudi spada i u najveće kafane u Beogradu. Ali, ono što je izdvaja od svih drugih je to da je u pitanju splav, i da se nalazi na vodi, po čemu je i dobila naziv. Sve to garantuje da će kada je u pitanju Nova godina Na Vodi Kafana zasigurno biti najveće boemsko utočište u prestonici. Nema sumnje da će za doček Nove godine Na Vodi Kafana svim svojim gostima prirediti izvrstan provod za pamćenje. Ono što treba napomenuti je i to da je Na Vodi Kafana, uprkos veličini, dobro koncipirana i da zapravo ne postoji nijedno loše mesto na splavu. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2023 Na Vodi Kafana - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Na Vodi Kafana i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Deni Boneštaj i Ana Pašić

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Lav)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva)
-Pelinkovac
-Džin
-Vinjak
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering

CENA:
Cena karte je 34 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P)
-Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 70 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 100 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 150 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 150E)
-Veliki separei 240 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 240E)
-Vip separei 500 eur sa gratis tri flaše stranog žestokog pića po izboru, flašom šampanjca Moet i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)
-Vip sobe 500 eur sa gratis tri flaše stranog žestokog pića po izboru, flašom šampanjca Moet i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip sobe označene sa VIP ROOM i cenom 500E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro mapa sa rasporedom stolova

 

Na Vodi Kafana doček Nove godine 2023 - DODATNO O OBJEKTU:

U odnosu na ostale slične dočeke, kada je u pitanju Na Vodi Kafana Nova godina 2023 se ističe i povoljnom cenom. Ponuda pića je dobra, a postoji i sitan ketering da se usput nešto prezalogaji. Obzirom da se nalazi na Ušću, postoji dosta parking mesta, pa će lako mesto za svog četvorotočkaša naći svi oni koji planiraju da se na najluđu noć dovezu sopstvenim automobilom, a za doček Nove godine Na Vodi Kafana je ono što su odabrali.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Na Vodi Kafana Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Marija

Kad je all inclusive 29e , ne propusta se!

 by Andrija

Jedva cekamo, najjace mesto! :))))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Na Vodi Kafana

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti