• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Aleksandar Pralica i Ivana Bogićević
  • 600 Ljudi
  • 40 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 na splavu Na Vodi Kafana

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Na Vodi Kafana:

Na Vodi Kafana je jedna od najpopularnijih beogradskih kafana. Sa svojim kapacitetom od čak 600 ljudi spada i u najveće kafane u Beogradu. Ali, ono što je izdvaja od svih drugih je to da je u pitanju splav, i da se nalazi na vodi, po čemu je i dobila naziv. Sve to garantuje da će kada je u pitanju Nova godina Na Vodi Kafana zasigurno biti najveće boemsko utočište u prestonici. Nema sumnje da će za doček Nove godine Na Vodi Kafana svim svojim gostima prirediti izvrstan provod za pamćenje. Ono što treba napomenuti je i to da je Na Vodi Kafana, uprkos veličini, dobro koncipirana i da zapravo ne postoji nijedno loše mesto na splavu. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Na Vodi Kafana - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Na Vodi Kafana i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Aleksandar Pralica i Ivana Bogićević

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Lav Premium)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva)
-Pelinkovac
-Džin
-Vinjak
-Vermut
-Kokteli (Sex on the beach, Mai tai, Blue lagoon, Cuba libre)
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering u separeima

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 40 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 60 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Mala visoka sedenja 100 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su mala visoka sedenja označena sa M-VS)
-Velika visoka sedenja 180 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su velika visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 150 eur i 180 eur, u zavisnosti od pozicije, sa gratis jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 150 E i 180E)
-Veliki separei 350 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 350E)
-Vip separei 500 eur i 550 eur, u zavisnosti od pozicije, sa gratis tri premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 15 energetskih pića Red Bull i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500 E i 550E)
-Vip sobe 550 eur sa gratis tri premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 15 energetskih pića Red Bull i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su vip sobe označene sa VIP ROOM i cenom 550E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Raspored stolova i cene za 2025 godinu uskoro objavljujemo na mapi.

Na Vodi Kafana doček Nove godine 2025 - DODATNO O OBJEKTU:

U odnosu na ostale slične dočeke, kada je u pitanju Na Vodi Kafana Nova godina 2025 se ističe i povoljnom cenom. Ponuda pića je dobra, a postoji i sitan ketering da se usput nešto prezalogaji. Obzirom da se nalazi na Ušću, postoji dosta parking mesta, pa će lako mesto za svog četvorotočkaša naći svi oni koji planiraju da se na najluđu noć dovezu sopstvenim automobilom, a za doček Nove godine Na Vodi Kafana je ono što su odabrali.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Na Vodi Kafana Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Marija

Kad je all inclusive 29e , ne propusta se!

 by Andrija

Jedva cekamo, najjace mesto! :))))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Na Vodi Kafana