• Karađorđeva 46
  • 22:00h - 04:00h
  • Resident Djs kluba Hype
  • 500 Ljudi
  • 40 € + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 u klubu Hype

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Hype:

Klub Hype je najpopularniji noćni klub u Beogradu za elektronsku muziku, koji u srpsku prestonicu donosi najbolje žurke. Nalazi se u Sava Maloj, koja važi za jednu od najurbanijih beogradskih četvrti za noćni izlazak, odmah pored Beograda na vodi. Klub Hype okuplja gradske ekipe, i može se reći da je pravo hipstersko mesto. Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina 2025 spektakl u ovom klubu je zagarantovan. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Klub Hype - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Hype i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Resident Djs kluba Hype

CENA:
Cena karte za šank je 40 eur po osobi
Barski stolovi i separei se prodaju po paketima:
-Paket barski sto 300 eur. U cenu je uračunato 4 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Viski Tullamore Dew, Vodka Eristoff, Gin Bombay Sapphire). Barski stolovi su označeni sa B (vidi na mapi)
-Paket premium barski sto 350 eur. U cenu je uračunato 4 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Viski Tullamore Dew, Vodka Eristoff, Gin Bombay Sapphire). Premium barski stolovi su označeni sa PB (vidi na mapi)
-Paket separe 500 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Separei su označena sa S (vidi na mapi)
-Paket vip separe 700 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija vip separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Vip separei su označeni sa VIP S (vidi na mapi)
-Paket premium vip separe 1300 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija premium vip separea i dve flaše šampanjca (Moet). Premium vip separei su označeni sa Premium VIP (vidi na mapi)
-Paket ultra premium vip separe 2000 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija ultra premium vip separea i tri flaše šampanjca (Moet). Ultra premium vip separei su označeni sa Ultra Premium VIP (vidi na mapi)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite

Uskoro mapa sa rasporedom stolova

DODATNO O OBJEKTU Klub Hype:

Klub Hype se nalazi u samom cenru grada pa se do njega brzo i lako stiže bez obzira iz kog pravca da dolazite. Za doček Nove godine klub Hype definitivno treba da bude vaš izbor ako volite da uživate u elektronskoj muzici, jer za klub Hype Nova godina 2025 je dodatni povod da vam pruži nezaboravan hajp. Još jedna bitna pogodnost je ta što se u sklopu kluba Hype nalazi i Martinez Bar. Jedna kupljena karta za šank za doček Nove godine u klubu Hype, važi i za proslavu Nove godine u baru Martinez. Klub i bar su smešteni u istom objektu, i dele zajednički ulaz. Kupovinom jedne karte za šank imate pravo da prisustvujete na oba ekskluzivna dočeka.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Hype Nova Godina
Average rating:  
 12 reviews
 by mili

grmiiii

 by miksi

najbolji provod u hajpu

 by Ana

Docek za sve one koji vole house muziku :))

 by Tamara

Provd je VRH!

 by Ivica S.

Najbolji house u gradu 🙂

 by Duki

Najbolji klubski docek

 by Marina

10-tka za klub cista

 by Slavica

Radujemo se doceku i cekamo ga sa nestrpljenjem

 by Ilija Bisevac

Moj omiljeni lokal sa stranom muzikom

 by Alex

Najbilji docek sa stranom muzike, ko ne zna o kom loklalu j erec, definitivno mora to da iskusi

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hype