• Karađorđeva 46
  • 22:00h - 04:00h
  • Resident Djs kluba Hype
  • 500 Ljudi
  • 20 € mesta za šankom, bolja mesta se prodaju po paketima za celo društvo od 200 €

Doček Nove godine 2022 u klubu Hype

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Hype:

Klub Hype je najpopularniji noćni klub u Beogradu za elektronsku muziku, koji u srpsku prestonicu donosi najbolje žurke. Nalazi se u Sava Maloj, koja važi za jednu od najurbanijih beogradskih četvrti za noćni izlazak, odmah pored Beograda na vodi. Klub Hype okuplja gradske ekipe, i može se reći da je pravo hipstersko mesto. Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina spektakl u ovom klubu je zagarantovan. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Klub Hype - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Hype i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Resident Djs kluba Hype

CENA:
Cena karte za šank je 20 eur po osobi
Barski stolovi i separei se prodaju po paketima:
-Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa B (vidi na mapi)
-Paket premium barski sto 250 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa PB (vidi na mapi)
-Paket separe 300 eur. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Separei su označena sa S (vidi na mapi)
-Paket vip separe 500 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija vip separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Vip separei su označeni sa VIP S (vidi na mapi)
-Paket premium vip separe 900 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija premium vip separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Premium vip separei su označeni sa Premium VIP (vidi na mapi)
-Paket ultra premium vip separe 1300 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija ultra premium vip separea, dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Ultra premium vip separei su označeni sa Ultra Premium VIP (vidi na mapi)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Klub Hype mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Klub Hype:

Klub Hype se nalazi u samom cenru grada pa se do njega brzo i lako stiže bez obzira iz kog pravca da dolazite. Za doček Nove godine klub Hype definitivno treba da bude vaš izbor ako volite da uživate u elektronskoj muzici, jer za klub Hype Nova godina 2022 je dodatni povod da vam pruži nezaboravan hajp. Još jedna bitna pogodnost je ta što se u sklopu kluba Hype nalazi i Martinez Bar. Jedna kupljena karta za šank za doček Nove godine u klubu Hype, važi i za proslavu Nove godine u baru Martinez. Klub i bar su smešteni u istom objektu, i dele zajednički ulaz. Kupovinom jedne karte za šank imate pravo da prisustvujete na oba ekskluzivna dočeka.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hype

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti