• Milentija Popovića 5
  • 21:00h - 04:00h
  • Saša Matić
  • 600 Ljudi
  • od 150 € sa hranom
Beograd Noću

Doček Nove godine 2022 u hotelu Hyatt Regency

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Hotel Hyatt Regency:

Hotel Hyatt Regency za vas priprema jednu od najvećih hotelskih novogodišnjih žurki u Beogradu, i to u svojoj svečanoj sali sa velikim kapacitetom sedećih mesta raspoređenih na svečane banket restoranske stolove, ali i barske stolove. Iako je svečana sala u kojoj se organizuje Nova godina izuzetno velika, konstruisana je tako da je svako mesto na odličnoj poziciji, bez fizičkih prepreka koje zaklanjaju pogled, i da se gostima pruža dovoljno mesta za ples i uživanje u atmosferi. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Hotel Hyatt Regency - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotelu Hyatt Regency i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Saša Matić

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hajat.

CENA:
Cena po osobi se kreće od 150 eur do 190 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru (vidi na mapi). Postoje i barski stolovi za koje je cena po osobi 80 eur i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice, na mapi su barski stolovi označeni brojevima od 50 do 63 (vidi na mapi).

Žuta zona - 150 eur
Plava zona - 170 eur
Crvena zona 190 eur
barski stolovi bez stolica - 80 eur (barski stolovi su označeni brojevima od 50 do 63)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Hotel Hyatt Regency Beograd raspored stolova u svečanoj sali za doček Nove godine 2022

DODATNO O OBJEKTU Hotel Hyatt Regency:

Hotel Hyatt Regency je jedan od tri najekskluzivnija hotela u Beogradu, a o tome svedoči njegova duga tradicija, kao i kategorizacija od 5 zvezdica. Sve to garantuje da ćete uživati i biti zadovoljni kvalitetom organizacije svečanosti kao što je doček Nove godine. Pored muzičkog spektakla, koji će biti organizovan, imaćete prilike da uživate u izvanrednim specijalitetima koje proveren tim kuvara priprema za vas. Hotel Hyatt Regency se nalazi na Novom Beogradu, a neposredna blizina Brankovog mosta, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite, ili gde god da ste smešteni kao turisti. Takođe, ukoliko dolazite kao turisti svoj smeštaj možete obezbediti i u samom hotelu. Hotel Hyatt Regency u svom sklopu poseduje parking i garažu, što će vam svakako biti od koristi ako odlučite da na doček Nove godine 2022 dođete sopstvenim automobilom. Posetite hotel Hyatt Regency za Novu godinu i uverite se zašto već godinama važi za jedan od najekskluzivnijih hotela u Beogradu. 

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hotel Hyatt Regency Nova Godina
Average rating:  
 1 reviews
 by Dragan on Hotel Hyatt Regency Nova Godina

Jedino od najelitnijih mesta, kada je docek Nove godine u pitanju. Sve je na jako visokom nivou 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Hyatt Regency

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti