• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop

Program splava

ČETVRTAK 07. Jul
Petar Grašo od 22h

PETAK 08. Jul
Marina Visković od 22h

SUBOTA 09. Jul
Marina Tadić od 22h

Beograd Noću

Splav Cotier nalazi se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda – Kalemegdan. Cotier se izdvaja po nastupima najvećih domaćih zvezda naše scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatiojih kuvara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom. Cotier je restoran nastao kao odgovor na dugogodišnje iskustvo našeg tima u ugostiteljstvu i noćnom beogradskom životu.
Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Beograd je prestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu. Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta napisali smo novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Kreirali smo pozornicu popularne domaće muzike po kojoj smo oduvek bili poznati.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Cotier
Average rating:  
 1 reviews
 by Jeccy

Jedva cekamo otvaranje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Cotier