• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Cotier nalazi se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda – Kalemegdan. Predstavlja potpuno novi koncept izlazaka jer nije klasičan splav kao svi ostali. Na neki način predstavlja spoj izgleda tih klasičnih klubova splavova i restorana splavova. Cotier se izdvaja po nastupima najvećih domaćih zvezda naše scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatijih kuvara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom. Cotier je u isto vreme i splav i klub i restoran, nastao je kao odgovor na dugogodišnje iskustvo tima vlasnika u ugostiteljstvu i noćnom životu Beograda. Jako privlačan i moderan dizajn enterijera će vas očarati sa prvim korakom na ovaj splav, a za enterijerom ni malo ne zaostaje i lepa spoljašnjost kojom Cotier pleni. Splav je spolja ukrašen ambijentalnim led osvetljenjem. A sam njegov naziv koji potiče od francuske reči Cote, što znači obala, mu daje dozu sofisticiranosti. Dok je kapacitet od oko 300 ljudi taman za dobar provod.

Ana Nikolić na splavu Cotier

Splav Cotier rezervacije

Zbog svega navedenog rezervacije za splav Cotier su obavezne. Za gostovanja poznatijih izvođača je čak potrebno dosta unapred obezbediti svoje mesto. Zahvaljujući portalu beogradnocu potpuno besplatno brzo i lako možete napraviti rezervaciju za ovaj popularan splav. I to možete učiniti na više načina. Pozivanjem jednog od brojeva našeg call centra, slanjem poruke na iste, ali i online ili putem beogradnocu aplikacije koja postoji i za ios i za android. Za sve one koji žive u inostranstvu, a unapred pre nego što dođu u Beograd žele da izvrše rezervaciju to mogu, pored pomenutih načina, izvršiti i putem viber-a ili whatsapp-a.

Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića, a pri čemu cene nisu visoke, već su i više nego pristupačne.

Splav Cotier Beograd

 

Cotier Beograd - Lokacija splava

Obzirom da se nalazi na ušću, tačna adresa je Ušće bb, splav Cotier je fenomenalno pozicioniran u dvomilionskom gradu. Lokacija splava Cotier pruža brz dolazak odakle god da dolazite i bilo na koji način to da činite. A veliki besplatni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini je samo dodatni benefit i čini lokaciju još atrkativnijom, a splav Cotier jos primamljivijim.

Beograd je prestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu. Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta ističemo da su vlasnici Cotier splava uspeli da "napišu" novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Možemo reći da je uspešno kreirana još jedna pozornica popularne domaće muzike po kojoj je Beograd oduvek bio poznat, i da su beogradski splavovi dobili jakog takmaca.

Splav Cotier Beograd

Splav Cotier radno vreme

Radno vreme ovog prestoničkog splava je od 23h do 03h, a četiri sata je sasvim dovoljno da se provedete kvalitetno u letnjim mesecima, kada Cotier i radi - Od maja meseca pa do septembra, do god vremenske prilike to dopuštaju. S tim da se radno vreme splava neretko produži i do 04h iza ponoći jer gosti uvek žele da produže momenat uživanja i da ostanu još malo okruženi lepotama koje ovo mesto pruža.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Cotier
Average rating:  
 3 reviews
 by Marina Mujagic

Stvarno je perfekcija, svak cast!

 by Kristina

Do sada najbolji splav kod nas na kome sam bila. Sve im je top, od ambijenta, usluge, hrane! Svaka cast! Trenutno moje omiljeno mesto za izlazak!!! 😊♥️

 by Jeccy

Jedva cekamo otvaranje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Cotier