• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop

Program splava

PETAK 02. Jun
Creative band od 23h

SUBOTA 03. Jun
Nenad Cvijetić od 23h

Beograd Noću

Splav Cotier nalazi se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda – Kalemegdan. Cotier se izdvaja po nastupima najvećih domaćih zvezda naše scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatiojih kuvara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom. Cotier je restoran nastao kao odgovor na dugogodišnje iskustvo našeg tima u ugostiteljstvu i noćnom beogradskom životu.
Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Beograd je prestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu. Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta napisali smo novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Kreirali smo pozornicu popularne domaće muzike po kojoj smo oduvek bili poznati.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Cotier
Average rating:  
 2 reviews
 by Kristina

Do sada najbolji splav kod nas na kome sam bila. Sve im je top, od ambijenta, usluge, hrane! Svaka cast! Trenutno moje omiljeno mesto za izlazak!!! 😊♥️

 by Jeccy

Jedva cekamo otvaranje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Cotier