• Ada Ciganlija bb
    Beograd, Čukarica
  • 12:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Flow je potpuno novi vid koncepta kvalitetnog provoda na reci. Flow splav se nalazi na reci Savi u sklopu Ade Ciganlije. U pitanju je splav koji preko dana radi kao kafić i restoran, uveče sa muzikom uživo kao pravi splav klub. A pored svega toga poseduje i luksuznere apartmane u kojima možete imati dnevni odmor ili prenoćiti. Pritom je splav Flow i mesto na kojem možete organizovati sve vrste poslovnih i privatnih proslava.

Flow splav

Splav Flow rezervacije - online brzo i lako do željenog mesta

I ako je Flow splav koji je tek nedavno otvoren, zahvaljujući kvalitetnoj ponudi i posvećenosti svakom gostu, za jako kratko vreme je postao mesto za koje je potrebno na vreme izvršiti rezervaciju. Zahvaljujući našem korisničkom call centru to lako možete ostvariti pozivanjem jednog od dva telefonska broja: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online.

Za prestižan Flow Beograd Noću je obezbedio i mogućnost rezerivsanja putem aplikacije koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Postoji iOS i Android izvedba, tako da je svima dostupna bez obzira koji mobilni telefon se koristi. Ovakav način rezervisanja preko aplikacije omogućava i dodatne pogodnosti, a koje se ogledaju kroz unovčavanje poena koje ste sakupili korišćenjem aplikacije.

Flow splav

Na vama je da odaberete koji vid rezervisanja vam najviše odgovara, da rezervišete potpuno besplatno svoje mesto. I onda da uživate u odličnom provodu koji vas očekuje prilikom posete objekta Flow Ada Ciganlija.

Flow splav

Flow splav krasi enterijer koji će vas oduševiti

Kada se približite splavu Flow već prvim pogledom spolja će vam biti jasno o kakvom je objektu reč. Naime, da je izgrađen sa velikom pažnjom na svaki detalj. Spolja, a onda kada uđete u njega i unutra. Korišćeni su moderni i kvalitetni materijali za njegovu izgradnju, pa tako Flow splav odiše luksuzom na sve strane.

Flow splav

Flow splav

Šta sve možete raditi na splavu Flow Ada

Flow Ada Ciganlija je jedinstven objekata na kojem možete uživati u najrazličitijim vrstama provoda. Sa predivnim pogledom na reku Savu možete popiti prvu jutarnju kafu. Preko dana uživati u izvrsnoj hrani koju za vas priprema Flow restoran. Meni koji nudi restoran Flow je prilagodljiv vašim željama, a usluga je uvek na najvišem nivou. Zatim u poslepodnevnim časovima doživeti magične zalaske sunca. Uveče se provoditi uz neke od najpoznatijih pevača. A onda i prespavati u nekom od luksuznih apartmana po vašem izboru. Apartmani su sa pogledom na reku i poseduju đakuzi. Pored svega što smo naveli splav Flow može biti i mesto na kojem ćete beležiti specijalne trenutke, dogovoriti poslove, odmoriti se i zabaviti se. Moguće je organizovati rođendan, venčanje i team building. U Flow restoranu i apartmanima očekuje vas i ekskluzivna ponuda - iznajmljivanje glisera za vožnju rekom Savom uz profesionalnu pomoć skipera. Cena prvog sata je 200 eur, a svaki naredni je 100 eur. Postoji i opcija da se uradi celodnevno rentiranje po ceni od 1000 eur ili dva dana po ceni od 1700 eur.

Flow splav

Flow splav

Flow Beograd lokacija na kojoj se nalazi splav i radno vreme

Flow splav je smešten na skrivenom mestu Ade Ciganlije, izmešten od gradske gužve i vreve, a opet se do njega lako dolazi odakle god da dolazite. Tavko mesto nije postojalo u Beogradu dok se nije otvorio splav Flow. Adresa splava je Ada Ciganlija bb.

Radno vreme Flow Ada je svakog dana od podne do ponoći, a petkom i subotom se radno vreme produžava do jedan sati iza ponoći. S tim da napomenemo da kada su u pitanju privatne proslave da se radno vreme može prilagoditi tako da traje i celu noć.

Bez obzira da li je povod posete Flow Beograd dolazak u restoran Flow, provod na večernjoj žurci ili odmor u luksuznim apartmanima, zasigurno će to biti specijalan doživljaj za vas.

Splav Flow je jedinstveno mesto u gradu na kojem se sreću odmor, biznis i zabava. Flow restoran i apartmani pravo su mesto za vas ako volite dobru hranu i piće, trenutke opuštanja pune hedonizma, ali i zabavu i rekreaciju.

Kapacitet koji poseduje Flow splav je maksimalno 150 mesta, a optimalno je da bude između 100 i 120 ljudi. Od mesta koja su na raspolaganju posteje stolovi za sedenje i separei. Uslovi za rezervacije čak i u noćnoj varijanti kada su uživo svirke ne postoje. Što je za svaku pohvalu kada se uzme u obzir o kakvom se mestu radi.

Flow apartmani

Luksuzni apartmani sa pogledom na reku Savu su na raspolaganju za vaš i odmor vaših specijalnih gostiju. Cena najma apartmana za dve osobe na dnevnom nivou iznosi 12000, 15000 i 18000 rsd u zavisnosti od apartmana koji izaberete. Za sve goste je obzbeđen parking, a svaki apartman poseduje Wi-Fi, fen za kosu, bade mantil, papuče, led televizor, sef. Svi apartmani su centralno klimatizovani. Za sve apartmane se odobrava praznični popust u iznosu od 20 do 40 %. A postoji mogućnosti i aerodromskog prevoza.

Flow splav

Flow splav

Flow splav

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Flow
Average rating:  
 12 reviews
 by Goga

Bulat je kraj!

 by Miki

najljubazniji konobari

 by Magdalena

Doci cemo sigurno opet

 by abv

za svaku pohvalu

 by Miodrag

Petkom je najbolja zurka

 by Branka

Marko Bulat je i dalje u trendu 🙂

 by veljko

Nevena peva jako lepo!

 by biljana

Fenomenalni kokteli

 by anastasija_ana

uzivanje pored reke

 by Srdjan

Super im je hrana, pice, usluga, sve

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Flow