• Skadarska 26
    Beograd, Savski venac
  • 10:00h - 02:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 25. April
Sunset band od 21h

PETAK 26. April
Sunset bandi Ivan Rulet od 21h

SUBOTA 27. April
Život teče i Ivan Rulet od 21h

NEDELJA 28. April
Život teče od 21h

PONEDELJAK 29. April
Danubius bend od 21h

UTORAK 30. April
Lola bend od 21h

SREDA 01. Maj
Lola band od 21h

Beograd Noću

Restoran Zlatni bokal predstavlja autentičnu i kulturnu beogradsku kafanu. Kao mesto gde počinje romansa između tradicije i XXI veka, sa tradicijom starom skoro dva veka, najpre je ovo mesto ponosno proglasila vinskim podrumom, da bi zatim, kroz kafanu, do danas evoluirala u vrhunski restoran koji počiva na stubovima tradicionalnog.

Od samog nastanka restorana, tamo u 19. veku u Skadarliji, prvobitno zamišljenog kao vinski podrum, pa sve do danas, ponuda ne zaostaje za savremenim ugostiteljskim zahtevima. XXI vek je svakodnevno servirao izazove, a Zlatni Bokal osluškujući ga, pretvorio je svoju ponudu u jedan pravi hedonistički raj. Danas, zahvaljujući baš restoranu Zlatni Bokal Skadarlija može da se pohvali da je zadržala staru tradiciju, jer je upravo on jedan od nekoliko najstarijih i najautentičnijih restorana koji još uvek rade.

Zlatni Bokal Skadarlija

Restoran Zlatni bokal rezervacije - brzo i lako do željenog mesta

Zlatni bokal Beograd ima kapacitet 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacije su obavezne ukoliko želite da uživate u predivnom ambijentu restorana. Putem našeg korisničkog Call centra na broj telefona +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Zlatni bokal.

Zlatni Bokal Skadarlija

Kada je u pitanju restoran Zlatni bokal Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zlatni bokal Skadarlija - gastronomska ponuda

Što se tiče restorana Zlatni bokal meni je izuzetno šarenolik. Uz nacionalnu kuhinju, roštilj i stara srpska jela, u jelovniku ćete imati prilike da pronađete i svetski priznate specijalitete, kao što je "Spare Ribs" - svinjska rebra na žaru, zatim vojvođansku vešalicu sa kulenom - ukus boemskog izobilja, i mnoge druge specijalitete.

Zlatni bokal Skadarlija se posebno ponosi na skadarlijski boem - mešano meso koje se služi u zemljanim posudama sa kajmakom i pečurkama i sve to počiva na srpskoj osnovi. Ciganski kotlet, rebarca Kralj, potaži, pastirska palenta, daleko poznata mućkalica ili pljeskavica "Bokal"...

Ako mislite da na ovom mestu ne postoji ponuda za vegetarijance ili vegane, varate se! Tu su obrok salate, rižota, ali i italijansko ćoše sa pastama, taljatelama i raviolama - pažljivo pripremano uz poštovanje ukusa, dela i tradicije drugih svetskih kuhinja. Slatki kutak nikako ne biste smeli da zaobiđete! Čekaju vas tufahije, gomboce, šnenokle, palačinke, galuška, orasnice ili sezonsko voće i još mnogo, mnogo toga.

Zlatni Bokal Skadarlija

Zlatni bokal cenovnik

Uz svu pomenutu hranu koju smo naveli bitno je i to što su cene na ovom mestu čak i niže u odnosu na druge popularne restorane u Skadarliji. Sve to je rezultat toga što je Zlatni bokal cenovnik formirao sa željom da bude pristupačan svima.

Opis omiljenog restorana u Skadarliji - Zlatni bokal

Zlatni bokal je nadaleko čuven po svojim sjajnim specijalitetima, ali i po ozbiljnom i profesionalnom timu, sa vrhunski obučenim osobljem, pažljivo odabranim tamburašima i uvek nasmejanom domaćicom restorana. Skadarlijski ambijent koji privlači kako domaće, tako i goste iz inostranstva, najbolja je preporuka da posetite ovaj sjajni beogradski restoran.

Enterijer restorana Zlatni bokal Beograd - zlatni sjaj kaldrme

Rustični izgled restorana, koji čini osnova od drveta, tepisi i stolovi dizajnirani na tradicionalan način, uz osoben sjaj antikviteta koji pojačavaju utisak uživanja, čine enterijer restortana Zlatni bokal. Intimno svetlo lustera i brojne slike učiniće da svaki posetilac ovog restorana nikad ne zaboravi atmosferu dobrodošlice i ugođaja.

Zlatni Bokal Skadarlija

Muzika u restoranu Zlatni bokal - sve je lakše uz tamburicu

Bogat muzički repertoar ovog skadarlijskog restorana u skladu je sa tradicijom koju gradska četvrt vekovima nudi svojim gostima. Pored gurmanskog programa, očekuju vas najpopularniji i najkvalitetniji tamburaši.

Imaćete prilike da uživate slušajući poznate orkestre kao što su Dobra Banda i Šajka. Čuveni, pažljivo odabarani tamburaši, uz koje je jagnjetina još slađa, a vino neodoljivo pitko, postaraće se da vam osmeh ne silazi sa lica čitave večeri. Ono što je karakteristično za ovo mesto je to da restoran Zlatni Bokal Skadarlija svaki dan ima muziku uživo.

Lokacija - Zlatni bokal Skadarlija

Restoran Zlatni bokal smešten je u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarlija, na adresi Skadarska 26. Prilaz restoranu, čuvena beogradska kaldrma, poprište je brojnih ljubavnih susreta, poslovnih sastanaka ili proslava koje se završe u sjajnom restoranu Zlatni bokal.

Zlatni Bokal Skadarlija

Parking restorana Zlatni bokal

Jedna od ogromnih pogodnosti prilikom posete restoranu Zlatni bokal je i parking u Cetinjskoj ulici, koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala. Cena sata parkiranja iznosi 108 dinara, a vozilo je moguće parkirati i u oklonim ulicama u kojima za to postoji predviđen prostor. Naravno, još jedna od opcija je i dolazak gradskim prevozom, tramvajem ili taksijem.

Radno vreme lokala Zlatni bokal Beograd

Zlatni bokal restoran radi svakog radnog dana u periodu od 10 časova ujutru do 2 sata nakon ponoći. Sjajna ponuda kuhinje restorana, atraktivna lokacija i starogradski hitovi uz zvuke tamburice predstavljaju odličnu pozivnicu za sve ljubitelje odličnog provoda, kao i psolovne ljude. Ali isto tako i turiste kojima upravo Zlatni bokal Beograd može da približi na tradicionalan način. Uz portal Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme i posetite restoran o kojem svi pričaju!

Zlatni Bokal Skadarlija

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Zlatni Bokal
Average rating:  
 32 reviews
 by Ida

Vrlo dobra hrana i konobar Petar se mnogo potrudio, super

 by dragan c

Odlicna kuhinja i servis.Preporučujem zakusku zlatni bokal.Muzik uživo i u prelepoj bašti.Toplo preporučijem.Odnos cena-kvalitet 10/10

 by Rozajac

Na nivou

 by Zeljka Popovic

Elegantno mesto i meni jako drago

 by Dragan S.

Sjajan restoran

 by Baki

Moja zena kuka kad obuje stikle zbog kaldrme, ali dobro sad je i taj problem resen 🙂

 by Bato S.

Nisam se nadao dobroj usluzi 🙂

 by David

🙂

 by Jugo

Samo mogu da vas hvalim 🙂

 by Milena R.

Predivan ambijent restorana

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Zlatni Bokal