• Savski nasip bb (blok 44)
    Beograd, Novi Beograd
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Suvenir nalazi se na Savskom nasipu bb, u bloku 44 na Novom Beogradu (kraj Gandijeve ulice, okretnica autobusa 68). Suvenir splav pretstavlja definitivno jedan od najlepših splavova restorana, ako ne i najlepši, i to ne samo na prostoru Beograda i Srbije, već samim tim i na celom Balkanu, a i šire. Suvenir kao splav i restoran postoji desetak godina. Od otvaranja je radio kao restoran nacionalne kuhinje preko dana, a noću su se na njemu organizovale kafanske žurke sa muzikom uživo koje su trajale da ranih jutarnjih sati. Posle potpapanja splava 2017. godine Suvenir je potpuno renoviran, a pored toga što je dobio novo ruho usput je promenio i koncepciju. Zapravo, nakon renoviranja izbacio je organizovanje noćnih žurki sa muzikom uživo i postaje pravi porodični mediteranski restoran i kafe koji je mnogostruko prevazišao popularnost koju je ranije imao. Tako da kada je reč o ovom splavu možemo slobodno reći da je restoran Suvenir mesto koje morate posetiti, ukoliko već niste, a mi vam garantujemo da ćete nakon toga postati stalni njegovi gosti. Za splav Suvenir vlasnik kaže da ga morate obavezno posetiti ako dolazite turistički u Beograd, a mi to potvrđujemo uz opasku da će vam lepa sećanja sa ovog mesta ostati kao suvenir sa putovanja.

Suvenir splav

Suvenir splav rezervacije

Iako je splav Suvenir velikog kapaciteta, može da ugosti odjednom čak 400 ljudi, zbog izuzetno velike popularnosti ovog splava restorana rezervacije su obavezne, i kada želite samo da dođete na piće, ali i kada želite da ga posetite radi uživanja u njegovoj hrani. Međutim, zahvaljujući našem korisničkom call centru lako i brzo potpuno besplatno možete napraviti rezervaciju jednostavnim pozivanjem jednog od naša dva broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33. Takođe, svoje mesto možete da rezervišete i online. A za splav Suvenir Beograd Noću je omogućio i rezervisanje putem aplikacije koja se bavi promovisanjem noćnog života u prestonici, a koja postoji i u iOS i u android izvedbi. Ovakvim načinom rezervisanja dobijate i dodatne pogodnosti u vidu osvajanja poene koje kasnije možete unovčiti.

Enterijer kojim pleni restoran Suvenir će vas ostaviti bez daha

Od prosečno lepog restorana, kako je izgledao pre renoviranja, nakon renoviranja i promene koncepcije restoran Suvenir postaje restoran mediteranskog duha. Neodoljivo podseća na Grčku, more i odmor. Sve je belo, uz kombinaciju sa drvetom. Ima tu i plavih tonova. Tako da nema sumnje da ćete se dolaskom na splav Suvenir osetiti kao da ste na moru, pogotovo ako je napolju lepo, sunčano i toplo. Ne zna se da li je lepši enterijer unutrašnjosti ovog restorana i splava, ili njegova bašta. Sve je savršeno arhitektonski uklopljeno. A drveće nalik na masline, kao i pletene stolice, pretstavljaju originalnost i posebna su priča za sebe koje su za svaku pohvalu.

Suvenir splav

Splav Suvenir meni

Na splavu Suvenir vas očekuje najraznovrsnija hrana, od doručka, pa preko hladnih i toplih predjela, supa, čorbi, potaža, roštilja, jela po porudžbini, rečnih i morskih riba, dnevnih jela, salata i obrok salata, rižota, raznih priloga i soseva, pa sve do specijaliteta kuća i najdivnijih poslastica. Što se tiče pića pored velike ponude kako bezalkoholnih, tako i alkoholnih pića, a u skladu sa morskim ambijentom, izdvojili bi bogatu vinsku kartu na kojoj se nalaze razna bela vina. Tu su šampanjci, penušava vina, bela vina Srbije, ali i bela vina iz regiona. Složićete se sa nama da je restoran Suvenir splav meni napravio tako da može da zadovolji i one najprobirljivije. A kada su u pitanju cene splav Suvenir cenovnik je tako formirao da vas neće neprijatno iznenaditi. Što je za svaku pohvalu obzirom na to o kakvom je mestu za izlazak reč.

Suvenir lokacija i parking oko restorana

Kao što smo već rekli, Suvenir se nalazi u bloku 44, a ta lokacija na šetalištu pored reke na Novom Beogradu pruža veliku lakoću dolaska do njega. Splav Suvenir ne poseduje sopstveni parking, ali odmah ispod šetališta ne keju se nalazi velik parking, i što je važno da napomenemo, on je besplatan i na njemu možete neograničeno parkirati svoje vozilo. Tako da nećete morati da gledate na sat da biste znali kada da produžite parking i kada morate da odete sa splava kako ne biste platili kaznu.

Suvenir Beograd

Na kraju da rezimiramo. Suvenir splav je savršen u svakom svom segmentu, enterijer je topao i prijatan, dizajniran i koncipiran tako da svim svojim gostima pruži neponovljiv užitak kao da su na moru. Ne postoji loše mesto na njemu. Na splavu Suvenir možete da birate gde ćete se smestiti, a kakvo god mesto da odaberete nećete pogrešiti. Ponuda hrane i pića je na zavidnom nivou, a cene su pristupačne. Neponovljiv pogled na reku Savu je nešto čime će vas Suvenir restoran, pored svega što smo naveli, takođe oduševiti. Zahvaljujući Beograd Noću u mogućnosti ste da na jedan od načina koji smo naveli, a koji vam najviše odgovara, jednostavno napravite rezervaciju za ovo mesto, a onda da se prepustite čarima koje restoran Suvenir nudi. Sjajan ambijent, profesionalno i ljubazno osoblje, kao sinonim najvišeg kvaliteta, zasigurno garantuju provod za prepričavanje na Suveniru. Da je Beogradu, kao prestonici dobrog provoda bilo potrebno ovako jedno mesto kakvo je Suvenir splav je nesumnjivo.

Suvenir splav

Isto tako, ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da restoran Suvenir postane idealno mesto i za sve vrste proslava, rođendana, krštenja, momačkih i devojačkih večeri. Prostor Suvenira možete iznajmiti i za organizovanje raznih prezentacija, tematskih večeri, pa čak i svadbi, kao i svega drugog što vam pričinjava zadovoljstvo - Suvenir je tu za vas.

Suvenir splav

Provedite prijatne i opuštajuće trenutke uz dobru i kvalitetnu čašu belog vina ili domaće rakije, divan pogled na reku Savu, ukusnu hranu, kao i mediteranski šmek, a sve to sa vama dragim osobama.

Čeka vas restoran Suvenir!

Suvenir splav

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Suvenir
Average rating:  
 3 reviews
 by Dr Željko

Najlepse mesto u Bg ako zelite da sa najdrazima provedete svoje dragoceno vreme. Bio i uvek se vracam. Svaka preporuka. 10 plus.

 by Nemanja

Kad sam na Suveniru, osecam se kao da sam u Grckoj. Sve pohvale ambijent!

 by Anjica

Predivan ambijent i pogled, uzivanje na reci uz divnu hranu 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Suvenir