• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 05:00h
  • Pop / Rock / Disco / R'n'B
  • 800 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Shake 'n' Shake. Na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, nalazi se oaza savršenstva, i sve ono što ste želeli, a niste umeli da sročite. Pored toga što budi vašu maštu i otkriva i vaše najskrivenije strasti, ovo mesto ostavlja vas bez teksta, pa je i sasvim suludo dugo pisati o njemu, jer Shake 'n' Shake treba osetiti.

shake sank

Ime plažnog bara govori samo za sebe! Simbolike je dosta, počevši od vrhunskih šejkova koji će vas potpuno oduševiti i otkriti vam nove dimenzije ukusa. Ležaljke, prostrani šank, krov od trske... morate priznati da vam samim čitanjem ovih redova miriše na idelno i opuštajuće, ali i na vrelo i primamljivo. U toku dana u baru Shake 'n' Shake moći ćete potpuno da se rasteretite i odmorite od brzog prestoničkog života, da pobegnete od buke, a opet budete u centru svih dešavanja.

shake masa

Splav Shake 'n' Shake idealan je za trač partiju sa najboljom drugaricom, ali i za dobru knjigu... Ono što je sigurno bar Shake 'n' Shake je nesumnjivo omiljeno mesto za hedoniste i ljude istančanog ukusa. Maksimalno opuštena atmosfera, kokteli koji vam golicaju maštu i pripremaju za vatrene noći, pozitivno naelektrisana ekipa, puno smeha, i naravno prelepih devojaka, samo su deo onoga što bar Shake 'n' Shake nudi. Naime, mir koji ovde iskusite u toku dana sa zalaskom Sunca evoulira u ekstremno dobru energiju, kojoj dodatno doprinose vrhunski dj-evi, a neretko i fantastični bendovi koji ovde nastupaju.

shake hostese

Ukoliko ste željni uživanja sa opuštenim devojkama koje se ne stide svog tela, a ni pomenutog na šanku, ovo je pravo mesto za vas. Ukoliko želite da preterate u piću, ljubljenju ili smehu, a da vam niko ne uputi pogled neodobravanja, ovde ćete se savršeno uklopiti. Splav Shake 'n' Shake budi vašu pravu prirodu i dozvoljava da ne sputavate svoje instinkte za maksimalnim zadovoljstvom.

shake danju

Zašto Shake 'n' Shake? Razloga je mnogo... Prvo zato što je vreme za „shake up“, da se razdrmamo i popravimo svoje raspoloženje. Naravno, tome prethodi dobro poznata fraza „shake a leg“, odnosno ustati, pokrenuti se, i biti spreman na prisni „handshake“ sa ortacima, ali i na najlepše gradske cure koje će upravo ovde čitavog leta shake-ovati za vas! Oslobodite se lošeg raspoloženja i zaboravite sve probleme uz jedinstveni prestonički bar Shake 'n' Shake, koji zrači pozitivom i duhom razuzdanih letnjih noći.

Ukoliko ne verujete nama, James Bond zna šta govori: Shaken, not stirred!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Shake `n` Shake

Mapa - Splav Shake `n` Shake