• Brodarska bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Blaywatch više od jedne decenije predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. Od skoro je kompletno renoviran spolja i iznutra, što ga čini još atraktivnijim mestom za nezaboravni izlazak.

Može se sa pravom reći da onaj ko nije posetio Blaywatch, nije iskusio pravi provod na splavu. Ovde uvek računajte na vrelu atmosferu, muziku koja će vas pokrenuti i najlepše devojke. S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije.

Splav Blaywatch rezervacije - nikad lakše

Splav Blaywatch ima kapacitet od oko 500 mesta, a s obzirom na ogormnu popularnost sjajnog splava, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Blaywatch rezervacije, njih je najlakše obaviti putem korisničkog Call centra ili online. Ovako možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom splavu.

Kada je u pitanju Blaywatch Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći na čuveni Blaywatch?

Blaywatch splav vole svi jer postoji jaka spona između najboljeg provoda i ovog lokala koji dugi niz godina propagira vrhunsku zabavu. Na Blaywatch splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Splav Blaywatch posećuje i starija i mlađa populacija gostiju, jer je mesto ovakvog tipa savršeno, bez obzira na godine. Jedino što je bitno jeste da prepoznate kvalitet po kom su beogradski splavovi poznati i prepustite se maksimalnom uživanju

Opis najpoznatijeg beogradskog splava

Splav Blaywatch je najveća i najopremljenija diskoteka na vodi (Disco Water Club) u prestonici zabave, i idealan je bilo da želite da se provodite sa društvom, dragom osobom ili pak poslovnim partnerima željnim uživanja.

Atmosfera na Blaywatch splavu

Postoji pregršt razloga zbog kojih splav Blaywatch Beograđani smatraju kultnim prestoničkim lokalom koji ih asocira na prošla vremena. Istovremeno, u njemu se stvaraju i nove uspomene starih posetilaca, ali i novih koji rade obilaze ovaj lokal.

Svojim precizno kreiranim enterijerom, zavidnom veličinom, pokretnim krovom, posebno izdvojenim VIP delom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj domaćih i stranih posetilaca koji na splavu Blaywatch ostaju do ranih jutarnjih časova, i sa njega odlaze puni pozitivnih iskustava za sva čula koja nikada ne blede… I naravno, rado mu se vraćaju.

Blaywatch Beograd - lokacija splava

Blaywatch se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska. Tačna splav Blaywatch lokacija je između Starog železničnog mosta i mosta Gazela. Do njega je jako lako doći, a zbog tradicije postojanja i da se zagubite - uvek će se neko naći da vam da smernice.

Parking u blizini splava

U okolini splava Blaywatch, nalazi se veliki besplatni parking. On je dostupan svima - posetiocima ovog, ali i drugih splavova u okolini. Stoga, ukoliko dolazite kasnije ili planirate da veče provedete uz čašicu ili dve, postoji verovatnoća da ne ugrabite slobodno mesto za svoje vozilo, te je alternativni način dolaska najprihvatljivija opcija.

Blaywatch splav - radno vreme i program

Splav Blaywatch radi pet dana u nedelji, odnosno utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Program splava je šarenolik, sa brojnim gostovanjima najpoznatijih izvođača domaće zabavnjačke i narodnjačke muzičke scene, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

U proteklom periodu velika muzička imena krasila su repertoar ovog atraktivnog mesta. Zvanično radno vreme je od 22:30 h do 4:30 izjutra, ali primetićete kako ovde lako izgubite pojam o vremenu.

Pri samoj pomisli na ovo sjajno mesto primetićete osmeh na vašem licu. Baš zato splav Blaywatch Beograd izdvaja kao jedinstvenu atrakciju u ponudi noćnog života. Rezervište svoje mesto na vreme i otkrijte zašto svi pričaju o ovom prestoničkom splavu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Blaywatch
Average rating:  
 1 reviews
 by anita

ovo je bio najbolji splav ikada!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Blaywatch