• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 20:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100.000 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Belgrade Music Week, letnje izdanje popularnog festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće ljubitelje pop, folk i trep zvuka od 23. do 25. avgusta. Na festivalu će nastupiti više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda.

Od ove godine Music Week postaje deo nove festivalske platforme - CLOUD Festivals, koja će objediniti tri festivala na Ušću. Beogradska kulturna mreža i Skymusic, koji stoje iza Cloud platforme, postaviće nove standarde organizacije i produkcije festivala u Srbiji i regionu, te se očekuje da Beer Fest, Music Week i Noć muzike na Ušću poseti više od milion ljudi u periodu od 14. do 30. avgusta.

Cloud će posetiocima sva tri festivala omogućiti i pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak kako u koncertima, tako i u brojnim pivskim brendovima. Karte za VIP zone uskoro će biti puštene u prodaju, a velika novina je to što će konzumacija uz VIP kartu biti neograničena tokom cele večeri ("All you can drink" koncept).

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića.

Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Music Week festival prvi put je održan 2016. godine na Kopaoniku. Nastao u saradnji produkcije Skymusic i MK Mountain Resorta, Music Week predstavlja idealan spoj muzike, skijanja i uživanja u najboljim hotelima najpoznatijeg regionalnog ski centra, a na festivalu su do sada nastupali Željko Joksimović, Parni valjak, Jelena Karleuša, Gibonni, Saša Matić, Željko Samardžić, Ceca...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Belgrade Music Week
Average rating:  
 1 reviews
 by Andric Ivana

Najbolji festival dovode uvek najvece zvezde!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Belgrade Music Week