Koncert, Magazin, Nova godina, Poznati, Zanimljivosti

Rada Manojlović Nova godina - Da je Rada Manojlović doček Nove godine 2022 već dogovorila ne treba ni da čudi, obzirom na to da je ljudi jednostavno obožavaju. Naime, za predstojeći doček Nove godine Rada Manojlović nastupa u najprestižnijem event centru u Beogradu, na splavu Kopernikus 6 10 Event Centar. U najluđoj novogodišnjoj noći društvo na sceni će joj praviti Peđa Medenica. Svoja mesta za ovo dešavanje već sada možete obezbediti. Ekskluzivnu prodaju karta za predstojeći događaj Rada Manojlović Nova godina 2022 splav Kopernikus vrši portal Beograd Noću. Karte za Rada Manojlović doček 2022, kao i za sve ostale događaje kada je u pitanju doček Nove godine 2022 Beograd, možete poručiti jednostavnim pozivanjem našeg korisničkog call centra na broj telefona +381 62 34 34 33, ili online. A sve detaljne informacije vezano za ovaj Rada Manojlović koncert godine možete pogledati na označenom linku iznad u tekstu.

Rada Manojlović biografija

Rada Manojlović godište - 1985. (horoskopski znak devica, rođendan 25. avgusta)

Rada Manojlović je rođena u Četerežu, malom mestu nedaleko od Požarevca. Završila je srednju Ekonomsku školu u Velikoj Plani kao đak generacije. Nakon toga upisuje Ekonomski fakultet u Kragujevca, na kome je i diplomirala. Jedna je od retkih fakultetski obrazovanih pevačica danas. Što je za svaku pohvalu.

Rada Manojlović - Zvezde Granda

Za takmičenje Zvezde Granda Rada Manojlović se prvi put prijavila 2003. godine kada je imala samo 18 godina. Inače, to je ujedno i prva sezona  popularnog takmičarskog serijala Zvezde Granda koji još traje. Međutim, tada nije imala sreće i nije prošla audiciju. Obzirom da je veliki borac i da nikada nije odustajala od svojih snova i ciljeva, četiri godine kasnije ponovo se prijavljuje. Tom prilikom ne samo da je prošla audiciju i da je upala u izbor kandidata za takmičenje, već je tokom takmičenja privukla veliku pažnju gledalaca. Došla je do finala, ušla u 10 najboljih, a onda i osvojila drugo mesto.

Rada Manojlović - Pesme i albumi

Kao finalistkinja takmičenja Zvezde Granda od Grand produkcije na poklon dobija svoju prvu pesmu pod nazivom "Nikad više", koja je postala pravi hit.

Dve godine nakon toga Rada Manojlović izbacuje album prvenac pod nazivom "Deset ispod nule", na kojem se pored pomenute pesme našlo još osam pesama:
1. Deset ispod nule
2. Rođendan
3. Mladež
4. Kad bi znao
5. 50 puta
6. Nikad više
7. Bolje ona nego ja
8. Kako bole usne neverne
9. Zagrli me ti i oprosti mi

Ubrzo zatim, tačnije 2010. godine, Rada Manojlović snima duet sa Sašom Matićem pod nazivom "Mešaj, mala".

2011. godina je godina kada Rada Manojlović završava i objavljuje svoj drugi album "Marakana", koji je po ostvarenom uspehu čak nadmašio prethodni. Svakako je najpopularnija pesma na tom albumu upravo pesma "Marakana", po kojoj je i ceo album dobio naziv.
Pesme koje su se našle na ovom albumu su:
1. Marakana
2. Crna ptica
3. Nije meni
4. Moje milo
5. S mora na planine
6. Puca led
7. Vatromet
8. Mešaj, Mala (duet sa Sašom Matićem)

Rada Manojlović je snimila još nekoliko pesama u duetu.  Sa Cvijom pesmu "Nema te" (2013. godina). Zatim "Makarena" sa Cvijom i dj Vujom (2016. godina). Pesmu "Biseri i svila" snima sa svojim dečkom Harisom Berkovićem isto 2016. godine. Većina tih pesama se našla na trećem studijskom albumu Rade Manojlović, koji je svetlost dana ugledao takođe 2016. godine pod nazivom "Metropola", i koji je stekao još veću popularnost od prethodna dva.
Pesme na ovom albuma su:
1. Metropola
2. Gratis
3. Istina živa
4. Za bivše ljubavi
5. Mali je grad
6. Makarena (duet sa Cvijom i dj Vujom)
7. Sebi tiho ponovim
8. Tatina princeza
9. Alkotest
10. Glatko
11. Biseri i svila (duet sa Harisom Berkovićem)

U iščekivanju svog četvrtog studijskog albuma, koji izlazi 2021. godine, Rada Manojlović objavljuje još nekoliko pesama, a od kojih su najveći  hitovi "Dva promila" duet sa Dj Shonetom (2017. godina) i "Svadba" duet sa Emirom Đulovićem (2019. godina).

Još zanimljivih informacija kada je u pitanju Rada Manojlović

Da je Rada Manojlović apsolutno posvećena muzici govori i podatak da je bila član žirija u dečjem serijalu Neki novi klinci, a koji za cilj ima pronalaženje najtalentovanijih mladih pevača uzrasta do 16 godina.

Rada Manojlović Nova godina (ranije)

Za prethodni doček Nove godine Rada Manojlović je takođe nastupala u Beogradu u jednom popularnom prestoničkom lokalu. Tom prilikom je zajedno sa njom goste do ranih jutarnjih časova uveseljavao Boban Rajović.

Socijalne mreže

Rada Manojlović instagram zvanični profil - @radamanojlovic
Tik Tok - @radamanojlovic_official

Rada Manojlović sestra

Rada Manojlović ima dve godine mlađu sestru Mariju sa kojom je jako bliska. Ona joj je šminker i često je pomaže oko izbora garderobe za nastupe.

Nenad Manojlović je Radin polubrat iz očevog prvog braka, i stariji je od nje tri godine. On je takođe popularan pevač, i isto je učestvovao u serijalu Zvezde Granda.

Ljubavni život Rade Manojlović

Kada je u pitanju njen ljubavni žitvot rvi put je u žižu javnosti dospela kada se smuvala sa mladim kolegom Milanom Stankovićem. I ta veza nije mogla da opstane upravo zbog velikog medijskog pritiska. Ljubavni život Rade Manojlović ponovo ljudima i medijima postaje interesantan kada je stupila u vezu sa košarkašem Momirom Gajićem. I u tom periodu Rada Manojlović živi na relacija Srbija - Amerika.

Rada Manojlović je već šest godina u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a ono što je interesantno je to da je on čak devet godina mlađi od nje.

Rada Manojlović slike

Opšte je poznato da kada je u pitanju Rada Manojlović slike budu jako interesantne. Uživajte u nekim od njenih najnovijih slika koje smo izdvojili za vas:

Rada Manojlović
Rada Manojlović
Rada Manojlović
Rada Manojlović
Rada Manojlović
Rada Manojlović
Rada Manojlović