• Sajamski kej bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Katarina Bojović i Đorđe Mutlak
  • 500 Ljudi
  • 35 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine splav Kartel. Splav Kartel se nalazi na sajamskom keju, dobro poznatom mestu kada su u pitanju popularni splavovi u Beogradu, i svakako je jedan od najpopularnijih splavova sa domaćom muzikom uživo. Splav Kartel je dobro koncipiran - u središnjem delu su barski stolovi, oko njih su visoka sedenja, a oko visokih sedenja su separei koji su na malo uzdignutijem nivou u odnosu na nivo na kom su barski stolovi i visoka sedenja. Dodatno, postoji i vip galerija na kojoj su najveći separei na splavu, i koja predstavlja najuzvišinije deo splava kada su u pitanju mesta na koja se smeštaju gosti. Ukupan kapacitet splava Kartel je 500 ljudi. Imajući sve to u vidu, za splav Kartel Nova godina 2025 je odličan povod za sjajnu žurku do jutra. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina Splav Kartel - Proslava nove 2025. na splavu:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine splav Kartel i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Katarina Bojović, Đorđe Mutlak

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Pelinkovac
-Džin
-Vinjak
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

CENA:
Cena karte je 35 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 30 eur, odnosno 70 eur ako hoćete da dobijete i jednu flašu stranog žestokog pića po izboru gratis (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa bs)
-Visoka sedenja 120 eur sa gratis 1 flašom stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 4 energetska pića (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa vs od broja 5 do broja 20)
-Vip visoka sedenja 180 eur sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su vip visoka sedenja označena sa vs od broja 1 do broja 4)
-Mali separei 180 eur sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa s od broja 8 do broja 10, kao i sa s od broja 23 do broja 25)
-Veliki separei 250 eur sa gratis 3 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili voka), 15 energetskih pića i 2 flaše šampanjca (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa s od broja 4 do broja 7, sa s od broja 11 do broja 13, kao i sa s od broja 20 do broja 22)
-Vip separei 350 eur sa gratis 4 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa s od broja 1 do broja 3, kao i sa s od broja 14 do broja 19)
-Vip bazen 500 eur sa gratis 5 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip bazen separei označeni sa s od broja 26 do broja 30)
-Vip terase 1000 eur sa gratis 6 flaša stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 40 energetskih pića, 3 flaše šampanjca, 3 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip terase označene sa vip 1, 2 i 3)

Flaše koje se mogu izabrati za gratis su: Absolut, Smirnoff, Johnie Walker, Balantine's, tekila, rum, dzin, Famous Grouse, Eristoff, Finlandia, pelinkovac)
Ako zelite premium pića u postavci doplata je 50 eur po flaši po flasi i tu spadaju: Grey Goose, Belvedere, Jack Daniel's, Chivas, Moet)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Raspored stolva i cena će uskoro biti prezentovan na mapi

Doček Nove godine Splav Kartel:

Obzirom na lokaciju na kojoj se nalazi do splava Kartel se jednostavno dolazi odakle god da ste krnuli. Ispred splava se nalazi velika površina za parkiranje automobila, što je jako bitno za sve one koji planiraju da na splav Kartel za doček Nove godine 2025 dođu sopstvenim automobilom. Splav Kartel doček Nove godine upotpunjuje još i činjeninicom da je u pitanju splav i da se nalazi na reci - pa je doživljaj koji će vam pružiti za novogodišnju noć bajkovit. Dakle, kada je u pitanju splav Kartel Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u svakom pogledu.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Kartel Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Nesko

Omiljeni letnji splav, tako da ovde cekamo Novu!

 by Jakov

Moj izbor je Kartel za docek, tu nema greske kad su u pitanju narodnjaci 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kartel