• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Jelena i Adrenalin Band
  • 500 Ljudi
  • 28 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2023 na splavu Kartel

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav Kartel:

Splav Kartel se nalazi na Ušću, dobro poznatom mestu kada su u pitanju popularni splavovi u Beogradu, i svakako je jedan od najpopularnijih splavova sa domaćom muzikom uživo. Splav Kartel je dobro koncipiran - u središnjem delu su barski stolovi, oko njih su visoka sedenja, a oko visokih sedenja su separei koji su na malo uzdignutijem nivou u odnosu na nivo na kom su barski stolovi i visoka sedenja. Dodatno, postoji i vip galerija na kojoj su najveći separei na splavu, i koja predstavlja najuzvišinije deo splava kada su u pitanju mesta na koja se smeštaju gosti. Ukupan kapacitet splava Kartel je 500 ljudi. Imajući sve to u vidu, za splav Kartel Nova godina 2023 je odličan povod za sjajnu žurku do jutra. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2023 Splav Kartel - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu Kartel i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Jelena i Adrenalin Band

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Miller, Lowenbrau)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)
-Kokteli

CENA:
Cena karte je 28 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 25 eur (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa bs)
-Visoka sedenja od 60 eur do 80 eur uz minimalno od 4 do 5 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicija i veličina, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa vs i cvs)
-Separei 90 eur i 150 eur uz minimalno od 5 do 8 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicija i veličina, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa Separe)
-Centralni separei 170 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su centralni separei označeni sa Centralni Separe)
-Vip separei 260 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobijaju se gratis dve flaša stranog žestokog pića po izboru ili jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru i jedna flaša šampanjca Moet (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa VIP)
-Kraljevski separe 260 eur uz minimalno 10 kupljenih karata, dobijaju se gratis dve flaša stranog žestokog pića po izboru ili jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru i jedna flaša šampanjca Moet (vidi na mapi, na mapi je kraljevski separe označen sa Kraljevski Separe)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Mapa sa pozicijama stolova i cenama će uskoro biti objavljena

DODATNO O OBJEKTU Splav Kartel:

Obzirom na lokaciju na kojoj se nalazi do splava Kartel se jednostavno dolazi odakle god da ste krnuli. Ispred splava se nalazi velika površina za parkiranje automobila, što je jako bitno za sve one koji planiraju da na splav Kartel za doček Nove godine 2023 dođu sopstvenim automobilom. Splav Kartel doček Nove godine upotpunjuje još i činjeninicom da je u pitanju splav i da se nalazi na reci - pa je doživljaj koji će vam pružiti za novogodišnju noć bajkovit. Dakle, kada je u pitanju splav Kartel Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u svakom pogledu.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Kartel Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Nesko

Omiljeni letnji splav, tako da ovde cekamo Novu!

 by Jakov

Moj izbor je Kartel za docek, tu nema greske kad su u pitanju narodnjaci 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kartel

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti