• Sajamski kej bb
    Beograd, Sajam, Savski venac
  • 10:00h - 01:00h (vikendom do 05:00h)
  • Funk / Disco
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Kućica nalazi se reci Sava, iza Beogradskog sajma, sa prelepim pogledom na novi most na Adi. Otvoren sa svih strana, idealno je mesto da popijete kafu naročito kad je sunčan dan! U večernjim časovima i noću uz puno koktela možete lepo da se provedete.

Splav Kućica rezervacije

Za nezaboravan provod na jedinstvenom splavu Kućica rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu splava Kućica rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana i turista posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti splava gotovo uvek popunjeni.

Opis splava koji bi vredelo posetiti

Kućica je izuzetno popularno mesto u gradu koje svojom karakterističnom atmosferom i veselim ljudima koji tamo izlaze potpuno zasluženo izbija u prvi plan kada je vrhunski noćni provod u gradu. Izuzetno prijatan enterijer i pogled koji se pruža sa ovog splava posebno su pogodni preko dana ili večeri kada ljudi dolaze na piće i opušteno druženje sa sebi dragim ljudima.

S druge strane, kada padne noć i počne prepoznatljivi noćni provod na slavu Kućica atmosfera dolazi do usijanja, a lude žurke neretko potraju do ranih jutarnjih časova.

Splav Kućica Beograd - lokacija popularnog splava

Adresa na kojoj se nalazi splav Kućica je Savski kej bb. iza Beogradskog Sajma. Pogled koji se pruža sa ovog prekrasnog splava gleda direktno na velelepni Most na Adi. Na ovoj popularnoj lokaciji za izlaske nalazi se mnoštvo beogradskih splavova, ali je sigurno da Kućica zaslužuje da se nađe na vašoj noćnoj maršruti.

Splav Kućica - parking u neposrednoj blizini

Važno je napomenuti da, kada je u pitanju splav Kućica, vozači nemaju na raspolaganju privatni parking. Ali ono što je svakako prednost jeste da u blizini postoji veliki besplatni parking na kom svi oni koji u provod krenu sopstvenim automobilom mogu bezbrižno parkirati svog četvorotočkaša.

Splav Kućica radno vreme

Kućica splav je otvoren svakog dana, a radno vreme od ponedeljka do četvrtka je od 10:00h do 1 sat posle ponoći. Petkom, subotom i nedeljom Kućica radi do 5 sati ujutru, pa je lud i nezaboravan vikend provod do ranog jutra zagarantovan na ovom mestu.

Posetite Kućica splav u Beogradu i otkrijte zbog čega baš ovaj splav mnogi urbani gradski klaberi svrstavaju među svoja omiljena mesta za izlazak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Kućica
Average rating:  
 1 reviews
 by Stasha

Na kucici je kao kod kuce!!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kućica