Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Jako je mala mogućnost da volite dobru živu svirku pop, rok, haus, disko, fanki žanrova, stranih i odabranih domaćih izvođača, a da niste barem par puta mesečno gost kluba Novi Bitefartcafe.

U tom slučaju vrlo dobro znate da se u ovaj klub izlazi kada vam se ne sedi ili stoji u mestu, nego kada želite da se dobro izigrate i ispevate, zajedno sa nekim dragim licima. Ovog vikenda ih uhvatite za ruku i povedite u najbolji provod i svirku u gradu. Kultni klupski bendovi Makao i Perpetuum Mobile, uvešće nas u prve prolećne dane.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Prvi bend koji je preuzeo ulogu didžeja u živoj izvedbi, Makao, napraviće uobičajenu pozitivnu pometnju u publici u petak, dok će dame iz Perpetuum Mobile benda, zbog kojih se redovno rezervišu prvi redovi, u subotu moći da okrive proleće za sve zaljubljene poglede upućene u njihom smeru.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com