• Mitropolita Petra 8
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 04:00h
  • House / Pop / Dance / Disco
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Novi BitefArtCafe je jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, a nalazi se kilometar od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8, u sklopu Ustanove klulture Palilula.

Klub Novi BitefArtCafe jedinstvenim izrazom čini bitan deo beogradskog noćnog života, ali i kulturnog uopšte. Ovaj klub, pored svog modernog, sada već novog i ekskluzivnog enterijera, nudi veliki izbor raznih vrsti pića. Klub Novi BitefArtCafe uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama. Ugostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove, a neki od njih su Makao, Girls, Boys and Toys, St. Louis, Electric Funx, Lezz Go, Perpetuum Mobile, The Gift i Betty Boom.

Pored velikog iskustva u organizacionom poslovanju, klub Novi BitefArtCafe sarađuje sa velikim brojem kvalitetnih umetnika, a pre svega muzičkim sastavima različitih stilova od klasike, preko jazz-a, MTV hitova, funk&soul-a, disco/housa, kao i odabranim profesionalcima u sferi video i audio produkcije.

Klub Novi BitefArtCafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je renoviran od temelja. Urađen je tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu.

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i cover svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvorene su i nove mogućnosti.

Ono što je novina je da će novi Bitefartcafe raditi i kao kafić radnim danima od 9h - 01h i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Novi BitefArtCafe