• Mitropolita Petra 8
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 04:00h
  • House / Pop / Dance / Disco
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Bitefartcafe klub je najbolji klub u gradu sa živom muzikom i jedini klupski prostor koji je u potpunosti prilagođen svirkama uživo, što doprinosi boljem provodu gostiju! Enterijer ovog jedinstvenog kluba u skladu je sa najboljim njujorškim klubovima tog tipa. Bitef Art Cafe se nalazi nedaleko od centra Beograda, na adresi Mitropolita Petra 8, na Paliluli.

BitefArtCafe klub rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet kluba Bitef Art Cafe je 700 mesta, što ga čini jednim od većih u gradu, ali s obzirom na popularnost ovog mesta rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali do kasno u noć. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Bitef klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Novi BitefArtCafe?

Atmosfera u ovom klubu je uvek na vrhunskom nivou, a posebnu ulogu u njenom stvaranju doprinosi i sam ambijent kluba. Ono što doprinosi dobrom vajbu ovog kluba jeste i profesionalno ozvučenje, odlična rasveta, velika bina, opuštena i kul ekipa koja ovde dolazi i mnogo slobodnog prostora za ples.

Zbog toga je klub Bitefartcafe nezaobilazno mesto u Beogradu za sve one koji vole kvalitetne žive svirke i najbolji provod i zbog toga Beograd noću novi Bitef svrstava u sam vrh prestoničkih mesta kada su dobre žurke u pitanju.

Bitef Art Cafe Beograd - opis kluba koji osvaja

Klub Novi BitefArtCafe jedinstvenim izrazom čini bitan deo beogradskog noćnog života, ali i kulturnog uopšte. Ovaj klub, pored svog modernog, sada već novog i ekskluzivnog enterijera, nudi veliki izbor raznih vrsti pića. Klub Novi Bitef Art Cafe uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama.

Enterijer BitefArtCafe-a - spoj elegantnog i urbanog

Klub Novi BitefArtCafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je renoviran od temelja. Urađen je tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu.

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i cover svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvorene su i nove mogućnosti.

Bitef Art Cafe program - muzika koja se sluša u ovom klubu

Ugostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove, a neki od njih su Makao, Girls, Boys and Toys, St. Louis, Electric Funx, Lezz Go, Perpetuum Mobile, The Gift i Betty Boom.

Pored velikog iskustva u organizacionom poslovanju, klub Novi Bitef Art Cafe sarađuje sa velikim brojem kvalitetnih umetnika, a pre svega muzičkim sastavima različitih stilova od klasike, preko jazz-a, MTV hitova, funk&soul-a, disco/housa, kao i odabranim profesionalcima u sferi video i audio produkcije.

Ko izlazi u Bitef Art Cafe - ekipa koja se okuplja na ovom popularnom mestu

U Bitef Art Cafe Beograd dolaze svi oni koji žele nešto drugačiji, a opet jednako kvalitetan noćni provod i uživanje u najboljim house, pop, dance i disco svirkama u gradu koje se uvek pretvore u lude i nezaboravne žurke. Svi koji dolaze u ovaj klub računaju na vrhunski provod, a atmosfera u ovom klubu veoma brzo dolazi do svog zenita, za šta su zasluženi najbolji cover bendovi sa ovih prostora.

Ukoliko pogledate slike iz provoda u ovom klubu videćete zbog čega je novi Bitef omiljeno mesto mnogima koji žude za dobrom i kvalitetnom zabavom. Mnoštvo veselih i nasmejanih lica na jednom mestu, đuskanje i provod do kasno u noć - sve ono što se i očekuje od jednog urbanog beogradskog kluba i noćnog izlaska u prestonici dobre zabave.

Lokacija kluba Bitef Art Cafe

Novi BitefArtCafe klub je jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, a nalazi se kilometar od svog starog prostora. Bitef Art Cafe adresa je Mitropolita Petra 8, u sklopu Ustanove kulture Palilula.

Bitef klub - parking

BitefArtCafe klub poseduje svoj parking sa posebnim ulazom, a kapacitet parkinga je 25 mesta. S obzirom na to koliko ljudi ovaj klub može da primi i kolika je zainteresovanost publike za izlazak na ovo mesto, sigurno je da ako želite slobodno parking mesto morate da dođete među prvima.

Bitef Art Cafe radno vreme

Klub Bitef Beograd radi od 23h pa sve do 4 sata posle ponoći. Ono što je novina jeste da će novi Bitefartcafe raditi i kao kafić radnim danima od 9h - 01h i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.

Ukoliko vam je potreban dobar provod, ukoliko želite da slušate najbolje svirke i izvođenja popularnih bendova, ako želite drugačiji prostor koji odiše metropolitskim duhom, onda je Bitef klub pravo mesto za vas. Napravite svoju rezervaciju i dođite da se ludo zabavite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - BitefArtCafe klub