• Mitropolita Petra 8
    Beograd, Palilula
  • 23:00h - 04:00h
  • House / Pop / Dance / Disco
  • 300 Ljudi

Program kluba

PETAK 27. Oktobar
Girls, Boys and Toys

SUBOTA 28. Oktobar
Electric Funx

Klub Novi BitefArtCafe. Jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, Novi BitefArtCafe, nakon 13 godina postojanja i ulaskom u svoju četrnaestu sezonu, priprema mnoga iznenađenja.

Iako svaka sezona donosi novine, ove sezone (2014/2015) će ih pomenuti beogradski klub definitivno imati najviše do sada.
Posle trinaest godina na adresi Skver Mire Trailovića, Novi BitefArtCafe će promeniti svoju lokaciju. Novi klub će se nalaziti svega par kilometara od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8.

Klub Novi BitefArtCafe jedinstvenim izrazom čini bitan deo beogradskog noćnog života, ali i kulturnog uopšte. Klub Novi BitefArtCafe, pored svog modernog, sada već novog i ekskluzivnog enterijera, nudi veliki izbor raznih vrsti pića.

Klub Novi BitefArtCafe uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama. Gostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove.

Klub Novi BitefArtCafe će, pre svega, raditi 7 dana nedeljno, od 09h - 01h, a vikendom do 4h iza ponoći. vikednom do 04. Ideja je da Novi BitefArtCafe nastavi trend koncerata sa Letnje Scene i kroz rad tokom zime pripremi publiku i za Musicology festival, što je bilo teško u prostoru starog kluba, pre svega zbog kapaciteta.

Pored velikog iskustva u organizacionom poslovanju, klub Novi BitefArtCafe sarađuje sa velikim brojem kvalitetnih umetnika, a pre svega muzičkim sastavima različitih stilova od klasike, preko jazz-a, MTV hitova, funk&soul-a, disco/housa, kao i odabranim profesionalcima u sferi video i audio produkcije.

Klub Novi BitefArtCafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je renoviran od temelja. Urađen je u potpunosti po našem ukusu, a tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu.

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike. Akcenat ostaje na najkvalitetnijim koncertima i cover svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvaraju i nove mogućnosti. Drugim rečima, u pripremi su mnogo veći koncerti nego što je to stari prostor dozvoljavao.

Ono što je novina je da će novi Bitefartcafe raditi i kao kafić radnim danima od 9h - 01h i biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Novi BitefArtCafe

Mapa - Klub Novi BitefArtCafe

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed