• Balkanska 18
    Beograd, Centar, Stari grad
  • 22:00h - 06:00h
  • House / RnB
  • 100 Ljudi

Program striptiz bara

ČETVRTAK 22. Februar
Striptease Live Show od 22h

PETAK 23. Februar
Striptease Live Show od 22h

SUBOTA 24. Februar
Striptease Live Show od 22h

NEDELJA 25. Februar
Striptease Live Show od 22h

PONEDELJAK 26. Februar
Striptease Live Show od 22h

UTORAK 27. Februar
Striptease Live Show od 22h

SREDA 28. Februar
Striptease Live Show od 22h

Enterijer

Beograd Noću

Striptiz klub Dark Angels je jedan od najpopularnijih stiptiz klubova u Beogradu. Dark Angels striptiz klub se nalazi u centru grada, na adresi Balkanska 18, u gornjem delu ulice Balkanske između hotela Moskva i hotela Prag. Smešten je u prizemlju savremene i moderne zgrade, što mu daje dodatnu dozu ekskluzivnosti.

Dark Angels stiptiz klub rezervacije

Dark Angels je kapaciteta 100 ljudi, što uopšte nije malo kada se u obzir uzme da se radi o jednom striptiz klubu. Sa tim kapacitetom je zapravo najveći stiptiz klub u Beogradu. Ali bez obzira na to, zbog velike popularnosti koju uživa među pobornicima striptiza i ovakvog vida provoda, rezervacije su obavezne i na vreme ih treba izvršiti. Zahvaljujući našem korisničkom call centru, koji vam stoji na raspolaganju, to jednostavno i brzo možete završiti pozivom ili slanjem poruke na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, kao i online.

Striptiz klub

Za Dark Angels striptiz klub Beograd Noću je pripremio i rezervisanje putam aplikacije koja se bavi promocijom noćnog života u prestonici. Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android, a ovakav način rezervisanja vam omogućava razne pogodnosti kroz unovčavanje poena koje ste sakupili korišćenjem aplikacije.

Stiptiz klub Dark Angels ponuda

Pored uobičajenih rezervacija koje postoje striptiz klub Dark Angels je pripremio i specijalne Vip pakete. Pa su vam na raspolaganju takva četiri paketa:

  • Vip paket 1 košta 49.000 dinara i obuhvata jednu flašu šampanjca, jednu flašu viskija ili vodke po vašem izboru, šest energetskih pića Red Bull i jedan privatan ples sa striptizom do gole kože
  • Vip paket 2 košta 79.000 dinara i obuhvata dve flaše šampanjca, jednu flašu viskija ili vodke po vašem izboru, šest energetskih pića Red Bull i dva privatna plesa sa striptizom do gole kože
  • Extra vip paket košta 99.000 dinara i obuhvata dve flaše šampanjca, dve flaše viskija ili vodke po vašem izboru, deset energetskih pića Red Bull, jednu nargilu, dva privatna plesa sa striptizom do gole kože i jedan table dance
  • Hot vip paket košta 149.000 dinara i obuhvata dve flaše šampanjca Moet & Chandon, jednu premium flašu vodke Grey Goose ili viskija Chivas po vašem izboru, deset energetskih pića Red Bull, jednu nargilu, dva privatna plesa sa striptizom do gole kože, jedan table dance i jednu privatnu sobu.

Striptiz klub

Striptiz klub

Bilo da želite običnu rezervaciju ili neki od ponuđenih Vip paketa to možeta lako ostvariti na jedan od načina koji smo naveli. Za sva dodatna pitanja se ne ustručavajte i slobodno nas pozovite.

Parking u blizini kluba

Ono što je jako važno da napomenemo je i to da Dark Angels striptiz klub ne poseduje svoj parking, ali da se u neposprednoj blizi nalazi velika javna garaža parking servisa na nekoliko spratova, tako da nikada nećete imati problema sa parkiranjem ako se odlučite da dođete sopstvenim vozilom. Ali, kao i uvek, ukoliko želite da u izlasku pijete i alkoholna pića onda je naš savet da dođete taksijem ili nekim od drugih vidova prevoza.

Dark Angels - Radno vreme stiptiz kluba

Radno vreme Dark Angels Balkanska je svakim danom od 22h do 06h, tako da je pored standardnog izlaska na ovo mesto, upravo striptiz klub Dark Angels idealno mesto i za after party u koji možete da dođete posle izlaska u neki od mnogobrojinih beogradskih splavova i beogradskih klubova.

Rezervišite svoje mesto i uverite se zašto je Dark Angels jedan od najboljih stiprtiz klubova u Beogradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Striptiz klub Dark Angels
Average rating:  
 1 reviews
 by Nenad

Klub sa najatraktivinijim striptizetama u gradu! Za svaku preporuku.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Striptiz klub Dark Angels

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti