Poznati

Zgodna crnka Snežana Nena Nešić nekrunisana je kraljica beogradskih klubova. Budući da je zanat pekla na sceni, na nastupima, verujemo da će nastup ove pevačice na predstojećem Pinkovom festivalu 4. maja, biti sjajan, a da će publika, posebno žene, glasati za njenu baladu "Da li za zbogom si" iz poznate kuhinje Marina Tucaković i Damir Handanović. Konkurencija je jaka, a ona ne razmišlja o nagradi, što je možda i presudno da nastupi onako kako samo ona zna i može.

pevačica

- U muziku sam ušla slučajno, a danas je to moj poziv. Imam baš obiman repertoar upravo, jer puno nastupam i ne volim da se ponavljam. Najčešće sam pevala u Beogradu što vi iz Beograd noću najbolje znate (smeh) ali i u bivšim nam republikama, Austriji, Švajcarskoj... Ne volim sebe da nazivam kraljicom klubova ali ako neko ima lepo mišljenje, OK. Nisam imala i nemam idole mada se od svakog nešto može naučiti, a skorije planove konačno vezujem za promociju svog lika i dela što sam zbog previše posla, a potom i privatnih dešavanja odlagala, 

kaže za Beograd noću Nena Nešić, a na pitanje čemu se nada na Pinkovom festivalu kaže:

- Upravo ovome o čemu smo pričali, jakoj promociji moje pesme, imidža, muzike.. Velika stvar je pevati uz proverene estradne asove ali i trenutno najaktuelnije pevače. Imam sa čime da se podičim i sama, odličnom i jedinom baladom ako se ne varam koja već zauzima svoje mesto kod publike što osećam na nastupima. Ranije možda bih i savetovala mnogima da veruju u sebe i probaju. Ja sam svoj put sticajem okolnosti vec našla, sigurna je u sebe naša sagovornica kojoj vetar u leđa daje i veliko razumevanje supruga:

- Poslovi su nam prilično kompatibilni tako da se i dopunjujemo. Nema ljubomore i on mi je velika podrška. Što se tiče anegdota sa nastupa, ima ih zaista puno, bilo je cveća, poruka, poklona pa čak i prstenja, ali su u poslednje vreme najaktuelnije boce šampanjca uz neizbežne prskalice.

Nena veoma vodi računa o svom stajlingu, pa će tako biti i na festivalu.  Kako nam je rekla potrudila se da prvi nastup bude zapažen a sada je izazov da drugi, 4. maja bude još bolji!

pevačica

Budući da je veoma zgodna, zanimalo nas je i kakvo mišljenje ima o slikanju za "Plejboj" i da li bi prihvatila njihovu ponudu?

- Nisu me zvali (smeh)!

A poslušajte pesmu kojom će nastupiti na festivalu: