Beograd, Intervjui, Poznati, vesti

Sandra Vidović, balerina, koreograf i instruktor plesa, široj javnosti postala je poznata kada je osvanula na naslovnici Playboy-a. Ipak, ovo je samo mali deo karijere ove višestruko talentovane osobe, koja za portal beogradnocu.com govori o svojim počecima.

Od malena sam izvodila razne pokrete sa telom i bila jako aktivno dete. Mama me je jednog dana upisala na balet kako bih bila prava devojčica u roze trikou i tutu suknjici, koji sam jako brzo zavolela. Neverovatna ljubav prema baletu i muzici me je inspirisala da upišem osnovnu baletsku školu muzičku školu, a zatim i da diplomiram srednju baletsku gimnaziju "Lujo Davičo" u Beogradu. Pored klasičnog i savrememog baleta zanimali su me i drugi plesni stilovi kao sto su jazz balet, akrobatika, hip hop i show dance, tako da sam počela sam da se nadograđujem kao plesač.

-Kako se tvoja karijera dalje razvijala?

Učestvovala sam u mnogobrojnim predstavama, festivalima i spotovima. Potom sam pokrenula svoju plesnu školu i samostalni hip hop festival pod nazivom "Last summer jam" u Pančevu. Pošto me scena jako zanima, a samim tim i gluma primljena sam i u kaskadersko društvo koje učestvuje u svim filmskim projektima koji se dešavaju na našim prostorima, što domaće što strane produkcije i do sada sam imala više kaskaderskih uloga. Pored toga što sam nakon svakog filma izlazila sa povredama i modricama, mogu reći da je to jedno divno iskustvo.

Sandra - Show dance

-Šta je to u čemu si danas aktivna?

Najviše sam posvećena svojoj plesnoj školici "Fusion dance studio" u Pančevu, radim i u plesnoj grupi "Fly", a takođe sam i članica "Red passion" tima, koji nastupa na kosarkaškim utakmicama Crvene Zvezde. Radim i kao fitness instruktor i kao deo World jump tima, koji izvodi vežbe na trampolini.

-Šta nam možeš reći o svojoj plesnoj školi?

"Fusion dance studio" je nastao 2011. godine. Kao što se iz naslova može zaključiti škola predstavlja svojevrsnu fuziju, odnosno spoj više stilova igre, a to su balet, hip hop i breakdance. Moj brat Stefan, još dvoje trenera i ja prenosimo svoje znanje na decu. Imali smo nastupe na brojnim manifestacijama, kao i u više spotova. Jako smo ponosni i na samostalni hip hop festival pod nazivom "Last summer jam", koji se održava u okviru Aviv parka u Pančevu. Čitav festival za cilj ima promociju hip hop kulture, a pored tog muzičkog dela, organizuju se i takmičenja u bike-u i skate-u. Takođe, nakon prošlogodišnjeg uspeha mjuzikla Čarobnjak iz Oza, koji je osvajao brojne nagrade u pokrajni i čitavoj zemlji, i ove godine pripremamo nešto slično.

-Šta je Bunny party?

Sa drugaricom sam oformila grupu seksi cica koje u klubovima po Srbiji i regionu nastupaju pod imenom "Bunny party show". Moja uloga je kreativna u čitavoj priči. Nastupam u akrobatskim delovima, kao što su sajla i obruč, kao i u jako zanimljivoj akrobatici u martini čaši. Takođe, bavimo se nečim što je kod nas jako popularno u poslednje vreme, a to je hip hop twerk. To je jedno sasvim novo iskustvo, a reakcije publike su na svakom mestu odlične.

Sandra - Acrobatics

-Od nedavno si i članica "Red passion" tima, koji nastupa na utakmicama KK Crvena Zvezda.

Tako je. Primljena sam u ekipu koja nastupa na utakmicama u kojima je Zvezda domaćin. Imala sam zapažene nastupe u evroligaškim utakmicama protiv Reala i Strazbura. Zvezda ima odličnu sezonu iza sebe i zadovoljne smo što smo deo pobedničkog tima. Predstoje najvažnije utakmice u završnicama takmičenja i nadamo se da ćemo stojim koreografijama pomoći Zvezdi. Pri tome, moram da dodam da su reakcije navijača izuzetne.

-Za kraj, kakvi su planovi za budućnost?

Imam mnogo planova pošto je dance scena jako aktivna. Najviše sam usresređena na svoju dance školu i novu predstavu koju pripremamo. Tu su i brojne saradnje sa drugim školama, kao i Summer jam 3 koji nas čeka u septembru. I dalje ću nastupati u okviru "Red passion" tima na utakmicama Zvezde, što mi je posebno zadovoljstvo. Za sam kraj, mogu da najavim i novu akrobatsku tačku. U pitanju je jedna gimnastička sprava, ali ne želim da otkrivam više detalja. Sve u svemu biće to još jedan spektakl, do sada neviđen kod nas.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sandra - Red passion

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com