Poznati, Stara Pesma, vesti

Milica Pavlović "zalila" cimerkinu diplomu.

Cimerka zvezde Granda Milice Pavlović diplomirala je ove nedelje, a u sredu uveče organizovala je i slavlje za najbliže prijatelje u poznatoj prestoničkoj kafani Stara Pesma. Milica je, kako se i očekivalo bila najveselija, a celo veče je provela igrajući. U jednom momentu latila se mikrofona i otpevala nekoliko sebi najdražih pesama, a zatim se vratila za svoj sto i nastavila sa veseljem.

Na sjajnom glasu cestitali su joj svi, čak i oni koji je nepoznaju, a od nekoliko gostiju na poklon je dobila crvene ruže. Slavlje su uveličale i glumica Dragana Mićalović, ali i Biljana Sečivanović koja je otpevala nekoliko pesama.

stara pesma (2)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ništa manje Milicina cimerka nije dobila ni od Aleksandre Bursać i Miloša Brkića koji su to veče zabavljali goste u kafani.

stara pesma (1)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najaktuelnije informacije vezdane za noćni život prestonice.

stara pesma (4)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com