• Bul. Vojvode Mišića 12
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Stara Pesma, smešena u blizini Beogradskog sajma, je postala sinonim za dobru zabavu, odlične izvođače i vrhunsku uslugu, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najpopularnijih beogradskih kafana.

Kada je krajem 2012. godine otvorena Kafana Stara Pesma Beograd je za kratko vreme dobio jedan od vodećih ugostiteljskih objekata ovog, sve popularnijeg tipa provoda u prestonici zabave.

Kafana Stara pesma slikana spolja

Kafana Stara Pesma rezervacije - brzo do najboljeg kafanskog provoda

Za sve koje privlači kafana Stara Pesma Beograd noću je tu za brzu i jednostavnu rezervaciju, uz koje ćete doći do mesta u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu kafanu.

Za atraktivno mesto kao što je kafana Stara Pesma rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u kafanu Stara Pesma?

Kafane su u Srbiji oduvek bile sam centar društvenog, političkog, socijalnog, pa i poslovnog života, a poslednjih godina su sve popularnije i među mlađom populacijom, ali na jedan drugačiji način.

Tome su upravo kafane kao što je Kafana Stara Pesma umnogome doprinele. Kafane su u Beogradu postale nešto kao varijanta za večernji izlazak. Jedinstvena kafanska atmosfera nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za boemski Beograd noću Stara Pesma je pravi izbor, i mesto na kome se može iskusiti provod na srpski način, koji znači da je uvek bolje dati pare za muziku, pa čak i pre nego za hranu.

Mnogi od nas se u veselim ili tužnim trenucima okreću upravo muzici. Dešava se da se u sevdahu lepotice popnu na stolove, da se malo i popije i završi negde ispod stola. U tradicionalnim kafanama gde se ovo češće dešava, za ovakve egzibicije muzičari su bogato nagrađeni, pa im gosti novac guraju u trube ili kače na gitare i lepe na znojava čela.

U kafanama kao što je Stara Pesma, čeka vas jednako veseo provod, na nešto moderniji način! Svakako je mnogo toga i do društva, zvezda pop i folk estrade, ali i do samog ambijenta kafane Stara Pesma.

Devojke u kafani Stara pesma

Kafana Stara Pesma Beograd - opis moderne beogradske kafane

Otvaranjem kafane Stara Pesma Beograd noću je postao bogatiji za moderno mesto za izlazak, koje i dalje neguje tradiciju kafane i pruža očekivanu atmosferu srpskog provoda. Tome doprinosi čitav ambijent kafane i naravno, u najvećoj meri - muzika.

Stara pesma kafana - enterijer i ambijent stvoren za provod

Enterijer Kafane Stara Pesma je koncipiran tako da se sastoji iz praktično dva dela koja zajedno čine jednu kompaktnu celinu. Ova kafana je dovoljno velika da primi 300 ljudi željnih dobre zabave.

U jednom delu kafane se nalazi bina kao centar okupljanja svih koji pored slušanja vole i da gledaju, dok se u drugom delu nalazi šank i prelepi kamin koji provod u ovom delu čini još autentičnijim i pomalo romantičnijim.

Stara Pesma kafana poseduje male, srednje i velike stolove za sedenje, kao i originalnu burad. Ovo znači da svako može da pronađe svoj pravi idealni kutak, bilo da preferira aktivniji provod ili degustaciju nekih od vrhunskih pića u ponudi za stolom u nešto opuštenijem domaćinskom stilu.

Kafana Stara Pesma program - šta se sluša u ovoj kafani?

Kada su u pitanju izvođači koje publici predstavlja kafana Stara Pesma program će oduševiti sve ljubitelje narodne muzike, kao i novijih hitova sa domaće muzičke scene. Svake večeri smenjuju se neki od najboljih beogradskih pevača i bendova menju kojima su mnogi postigli zapažene rezultate na takmičenjima kao što su Zvezde Granda, Pinkove zvezde kao i Prvi glas Srbije.

U kafani Stara Pesma su gostovala mnoga istaknuta muzička imena iz folk branše, a svakako neka od njih su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Mira Škorić.

Atmosfera u kafani Stara pesma

Ko izlazi u Staru Pesmu?

Mladi obožavaju kafanu Stara pesma i često je izdvajaju kao omiljeno mesto za izlazak u Beogradu. Ovde se mogu sresti najlepše devojke u gradu, ali i džentlmeni koji su uvek raspoloženi za provod u društvu. Veseli gosti i ljubazno osoblje čine dobitnu kombinaciju za dobar noćni izlazak.

Poseban kuriozitet kafane čine njene prelepe i profesionalne hostese koje svakodnevnom promenom tematske garderobe, šminke i nakita čine ovo mesto još lepšim i posebnijim. One su tu da se postaraju da lako nađete svoje mesto, da ste u svakom trenutku zadovoljni uslugom i da imate sve što vam je potrebno za vrhunski izlazak u Beogradu.

Ovakav detalj je baš ono karakteristično za noćni provod u Beogradu – pristup svakom gostu kao da je stari poznanik. Suština je da vaše uspomene, slike i sećanja budu obojena onom energijom koju ćete poneti sa sobom u svaki dan tokom vaše nedelje, a onda ponovo napravili rezervaciju za Staru Pesmu kako biste ponovili dobar provod.

Kafana Stara Pesma adresa - gde se nalazi ova kafana?

Ukoliko je vaše odredište kafana Stara Pesma lokacija će biti dobro poznata svakom taksisti i ljubitelju provoda u kafani. Kafana Stara Pesma nalazi se u neposrednoj blizini centra Beograda. Smeštena na adresi Bulevar Vojvode Mišića 12, do nje ćete doći ako prođete ulaznu rampu za Beogradski sajam. Stara Pesma kafana se nalazi zapravo na mestu nekadašnjeg restorana Bolero.

Hostese prave selfi sa gostima kafane Stara pesma

Kafana Stara Pesma - radno vreme

Popuarna kafana kod Sajma radi svih sedam dana u nedelji. Ukoliko želite da izgleda kako u kafanskoj verziji izgleda Beograd noću Stara Pesma je pravi izbor za vas, jer ovde provod traje do jutra. Vrata kafane su otvorena u periodu od 22h do 04h. Svake večeri smenjuju se neki od najboljih beogradskih pevača i bendova menju kojima su mnogi postigli zapažene rezultate na takmičenjima kao što su Zvezde Granda, Pinkove zvezde kao i Prvi glas Srbije.

Kafana Stara pesma cenovnik

Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, Stara Pesma kafana se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Vaš fokus treba da bude na dobrom provodu i opuštanju.

Beogradski provod u kafani je onaj u kom se nazdravlja i slavi život. Ova kafana je poznata i ponosna na to što pruža impresivnu postavku napopularnijih srpskih muzičara i pevača koji izvode tradicionalnu narodnu, exYu i folk muziku. Ukratko, poznata kafana kod Sajma pruža trenutni osećaj balkanskog duha i balkanskog ludila – našeg omiljenog!

Ne propustite priliku da svratite u jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu, i uverite se u kvalitetan i nezaboravan provod koji ćete želeti da ponovite, a koji nudi samo čuvena kafana na Sajmu! Ukoliko želite da posetite kafanu Stara Pesma Beograd noću je tu za rezervacije, a na našem sajtu vas već sutradan i čekaju slike iz beogradskog noćnog života.

Vlasnici kafane Stara Pesma su otvorili restoran Splav Move.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Stara Pesma
Average rating:  
 1 reviews
 by Milutin

Beogradu ocajnicki nedostaje mesto kao sto je bilo ovo, broj 1 kafana...


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Stara Pesma