• Bul. Vojvode Mišića 12
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Stara Pesma za provod svakog dana

Kafana Stara Pesma nalazi se u neposrednoj blizini centra Beograda. Smeštena na adresi Bulevar Vojvode Mišića 12, do nje ćete doći ako prođete između Home Centra Eurosalon-a i ulazne rampe na Beogradski sajam. Kafana Stara Pesma nalazi se zapravo na mestu nekadašnjeg restorana Bolero.

Otvorena krajem 2012. godine, ova kafana je za jako kratak period postojanja postala jedan od vodećih ugostiteljskih objekata ovog, sve popularnijeg tipa provoda u prestonici zabave.

kafana-stara-pesma-spolja

Kafana kao noćni provod

Kafane su u Srbiji oduvek bile sam centar društvenog, političkog, socijalnog, pa i poslovnog života, a poslednjih godina su sve popularnije i među mlađom populacijom, ali na jedan drugačiji način.
Tome su upravo kafane kao što je Kafana Stara Pesma umnogome doprinele. Kafane su u Beogradu postale nešto kao varijanta za večernji izlazak. Jedinstvena kafanska atmosfera nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Mnogi od nas se u veselim ili tužnim trenucima okreću upravo muzici. Provod na srpski način znači da je uvek bolje dati pare za muziku nego čak i za hranu. Dešava se da se u sevdahu lepotice popnu na stolove, da se malo i popije i završi negde ispod stola. U tradicionalnim kafanama gde se ovo češće dešava, za ovakve egzibicije muzičari su bogato nagrađeni, pa im gosti novac guraju u trube ili kače na gitare i lepe na znojava čela. U kafanama kao što je Stara Pesma, čeka vas jednako veseo provod.
Svakako je mnogo toga i do društva, zvezda pop i folk estrade, ali i do smaog ambijenta Kafane Stara Pesma.

kafana-stara-pesma-atmosfera-1

Enterijer Kafane Stara Pesma

Enterijer Kafane Stara Pesma je koncipiran tako da se sastoji iz praktično dva dela koja koja zajedno čine jednu kompaktnu celinu.

U jednom delu kafane se nalazi bina kao centar okupljanja svih koji pored slušanja vole i da gledaju, dok se u drugom delu nalazi šank i prelepi kamin koji provod u ovom delu čini još autentičnijim i pomlo romantičnijim.

Kafana Stara Pesma poseduje male, srednje i velike stolove za sedenje, kao i originalnu burad. Ovo znači da svako može da pronađe svoj pravi idealni kutak, bilo da preferira aktivniji provod ili degustaciju nekih od vrhunskih pića u ponudi za stolom u nešto opuštenijem domaćinskom stilu.

kafana-stara-pesma-hostese

Ko nastupa u Kafani Stara Pesma?

U kafani Stara Pesma su gostovala mnoga istaknuta muzička imena iz folk branše, a svakako neka od njih su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Mira Škorić.

Poseban kuriozitet kafane čine njene prelepe i profesionalne hostese koje svakodnevnom promenom tematske garderobe, šminke i nakita čine ovo mesto još lepšim i posebnijim. One su tu da se postaraju da lako nađete svoje mesto, da ste u svakom trenutku zadovoljni uslugom i da imate sve što vam je potrebno za vrhunski izlazak u Beogradu. Ovakav detalj je baš ono karakteristično za noćni provod u Beogradu – pristup svakom gostu kao da je stari poznanik. Suština je da vaše uspomene, slike i sećanja budu obojena onom energijom koju ćete poneti sa sobom u svaki dan tokom vaše nedelje, a onda ponovo napravili rezervaciju za Staru Pesmu kako biste ponovili dobar provod.

kafana-stara-pesma-gosce-devojke

Kada radi Kafana Stara Pesma?

Kafana Stara Pesma radi svih sedam dana u nedelji.
Vrata su otvorena u periodu od 22h do 04h. Svake večeri smenjuju se neki od najboljih beogradskih pevača i bendova menju kojima su mnogi postigli zapažene rezultate na takmičenjima kao što su Zvezde Granda, Pinkove zvezde kao i Prvi glas Srbije.

Cene u Kafani Stara Pesma?

Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, kafana Stara Pesma se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Vaš fokus treba da bude na dobrom provodu i opuštanju. Beogradski provod u kafani je onaj u kom se nazdravlja i slavi život. Poznata je i ponosna na to što pruža impresivnu postavku napopularnijih srpskih muzičara i pevača koji izvode tradicionalnu narodnu, exYu i folk muziku. Ukratko, Stara pesma pruža trenutni osećaj balkanskog duha i balkanskog ludila – našeg omiljenog!

Zato ne propustite priliku, da svratite u jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu, i uverite se u kvalitetan i nezaboravan provod koji ćete želeti da ponovite.

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Stara Pesma