• Sajamski kej bb
    Beograd, Sajam, Savski venac
  • 21:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 650 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Ambis je splav za koji možemo da kažemo i da je nov i da je stari. Zapravo, Ambis splav je jedan od prvih objekata te vrste u Beogradu koji je otvoren. Posle toga je nekoliko puta menjao vlasnike i nazive, da bi se sad posle više godina pauze ponovo vratio da bude splav Ambis, sa željom da povrati popularnost koju je nekad imao. Smešten je na istoj lokacija kao nekad, na reci Savi na sajamskom keju.

Ambis splav

Splav Ambis rezervacije - Kako do željenog mesta

Za jako kratko vreme Ambis splav je uspeo da pridobije generacije koje sada izlaze, ali u isto vreme da postane mesto za izlazak i onih starijih koji su se tu nekad provodili. Zbog toga potrebono je da uvek imate rezervaciju, a predlažemo vam da to što pre uradite kako bi bilo slobodnog željenog, i uopše bilo kakvog, mesta na raspolaganju za vas. To možete učiniti na nekoliko načina. Bilo da se odlučite da to uradite kontaktiranjem našeg korisničkog call centra na jedan od dva svima vrlo dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, online, to će te uraditi vrlo lako i brzo.

Za splav Ambis Beograd Noću je obezbedio i rezervisanje putem aplikacije za sve one koji preferiraju taj način opštenja. Aplikacija se bavi prezentacijom noćnog života u Beogradu i postoji i u iOS i u andorid verziji, a takav vid rezervisanja vam pruža i raznovrsne pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Ambis splav

Ambis splav po meri svih onih koji vole da uživaju u noćnom provodu

Splav Ambis je odlično koncipiran splav. Kapaciteta je 650 ljudi. Brojne kaskade od kojih je sačinjen enterijer mu daju poseban šmek. Od mesta koje možete rezervisati na raspolaganju su vam barski stolovi, visoka sedenja i različite veličine separea. Za barske stolove nije potreban nikakav uslov, za visoka sedenja je uslov da se otvori jedna flaša stranog žestokog pića po izboru, dok su za separe uslov dve takve flaše. S tim da kada su baš jaka gostovanja mogu da se malo pojačaju uslovi, i obrnuto, kada su manje poznati izvođači da je moguče dobiti i sedenje bez uslova.

Ambis splav

 

Splav Ambis cenovnik

Vlasnik je za splav Ambis cenovnik tako formirao da su cene na ovom mestu nešto jeftinije u odnosu na druge splavove, što je uz malo slabije uslove za rezervisanje mesta napravilo idealno povoljnu ponudu za dobar noćni provod. Ako u obzir uzmemo i činjenicu da na ovom mestu često nastupaju i najpoznatiji pevači onda je jasno da je ovo pravo mesto za ljubitelje dobrog provoda.

Ambis splav

Splav Ambis Beograd lokacija

Ambis splav se kao što smo već rekli nalazi na sajamskom keju, adresa je upravo Sajamski kej bb. Lokacija na kojoj se nalazi omogućava da do splava stignete brzo odakle god da dolazite, a veliki parking koji se nalazi ispred splava je dovoljan da primi vozila svih onih koji žele da dođu sopstvenim automobilom. Ako pak planirate da u provodu konzumirate alkoholna pića onda savetujemo da splav Ambis posetite nekim od alternativnih vidova prevoza, kao što je recimo taksi.

Ambis splav

Nema sumnje da je ponovnim otvaranjem splava Ambis Beograd obogaćen za još jedno mesto na kojem provod traje do jutra. Rezervišite svoje mesto što pre i uverite se zašto je Ambis splav koji je zaslužio da ponovo bude ootvoren.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Ambis
Average rating:  
 30 reviews
 by Nenad

Provod je ok ali niste spec

 by Gordana

Provele smo se za sve pare!

 by NEmanjaa

Bio sam nekoliko puta ovde, nemam zamerki

 by Jasna

Ocekivali smo vise od muzike, mozda da dodjemo kada bude neko gostovanje?

 by Ana

Splav za ljubitelje narodne muzike

 by Milenica

Zasto ovaj lokal ne radi svaki dan? TOP zurke

 by Mladen

Konobari su na nivou! Svaka cast za organizaciju

 by Savka

Odican splav!

 by Ficko

Provod do jutre!

 by Stefan

Elmin nastup najjaca zurka ovog leta!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Ambis