• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Port By Community je letnja varijanta kluba Community by Kasina. On je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim svirkama i nalazi se na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Ušću. Port By Community radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitetnog da vam ponudi.

Enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Pored toga splav je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Loše mesto praktično i ne postoji, već gde god da se nalazili uvek ste u centru dešavanja.

Kada je svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu, i jedini cilj: da vaš provod na splavu Port By Community bude prepričavan u superlativu! Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri. Atmosfera se uvek menja iz minuta u minut, tačnije postaje sve bolja i bolja, i uvek se traži makar još jedna pesma za kraj.

Splav Port by Community  je mesto gde možete videti skoro sve generacije, jer za ovakav provod nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva, i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima, rasterećeno igraju uz izvanrednu muziku i popiju po koju.

Porty by Community kapaciteta je oko 450 ljudi, a raspoloženje koje uvek vlada, zaista izvanredno. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, besprekorna usluga i naravno, raspoloženi gosti koji su glavni krivci dobre atmosfere i čitavog doživljaja splava Port by Community.

Kada jednom posetite splav Port By Community sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite. Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život Port By Community treba da postane vaša nezaobilazna destinacija.

Prednost ovog splava je takođe to što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, pe nećete morati da brinete o svom automobilu.

http://www.beogradnocu.com/klubovi-u-beogradu/klub-community-by-kasina/

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Port By Community