• Ada Ciganlija bb
    Beograd, Čukarica
  • 23:00h - 03:00h (ponedeljkom od 16:00h)
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Molti Baci nalazi se na Adi Ciganliji i jedno je od najpopularnijih mesta za provod na vodi. Pruža vrhunsko uživanje i neponovljiv provod. Poznat kao mesto koje predstavlja idealan spoj uživanja tokom dana i vrhunskog noćnog provoda koje ga izdvaja od konkurencije splavova. Splav Molti Baci poseduje bazen u kome se možete kupati, i pored koga se možete sunčati za vreme dnevnih žurki.

Splav Molti Baci Beograd bazen

Molti Baci rezervacije - lako i brzo online

Molti Baci Beograd ima kapacitet od oko 200 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog splava, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Molti Baci rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Takođe, kada je u pitanju splav Molti Baci Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći na Molti Baci splav

Molti Baci splav radi i u toku dana, tako da ovde možete uživati uz dobru šoljicu kafe ili pažljivo napravljene koktele danju, a već uveče doživeti spektakularan provod na istom mestu. Splav Molti Baci radi do 3h iza ponoći, i pruža nezaboravnu atmosferu. Sve je podređeno vašem najboljem provodu, tako da vas na splavu Molti Baci često očekuju promocije raznih vrsta alkoholnih pića.

Splav Molti Baci Beograd sunčanje

Atmosfera se uvek menja iz minuta u minut, tačnije postaje sve bolja i bolja, i uvek se traži makar još jedna pesma za kraj. Kada jednom posetite Molti Baci splav, sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite, jer je za provod ovakvog tipa splav Molti Baci ubedljivi lider, i pored jake konkurencije.

Molti Baci Beograd - opis splava sa sjajnom atmosferom

Molti Baci Beograd kapaciteta je oko 200 ljudi, a samo osoblje splava je izuzetno pristupačno i ljubazno, dok je raspoloženje koje uvek vlada, zaista izvanredno. Splav Molti Baci muzički je koncipiran tako da može zadovoljiti ukuse različitih profila gostiju. Naime, u zavisnosti od dana koji izaberete za vaš provod na ovom popularnom mestu, moći ćete da uživete uz pop muziku, narodnu, ali i elektronsku.

Enterijer splava Molti Baci - moderan stil za dobro uživanje

Enterijer splava Molti Baci je izuzetno moderno uređen, sa mestima za sedenje, ali i visokim stolovima oko kojih možete rasterećeno igrati uz dobru muziku. Prijatan ambijent sa prelepom letnjom baštom, osoblje na visokom nivou i užarena atmosfera koja do ranih jutarnjih časova čini provod nezaboravnim više su nego dobar razlog da postanete gosti ovog lokala.

Muzika na splavu Molti Baci

Kada je živa svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu, i jedan jedini cilj: da vaš provod na splavu Molti Baci bude prepričavan u superlativu! Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri. Pored žive svirke splav Molti Baci organizuje i žurke sa poznatim domaćim Dj-evima koji puštaju pupularnu elektronsku muziku, kao i hitove domaće i strane pop muzike.

Splav Molti Baci cenovnik

Ono što je jako bitno je da kada je u pitanju splav Molti Baci cene pića su dosta niže od konkurencije. Kao i to da uslovi za rezervacije ne postoje.

Molti Baci lokacija

Molti Baci Splav nalazi se na adresi Ada Ciganlija bb, na obali reke Sava. Kao poznato mesto za izlazak, smešteno na prelepoj lokaciji “beogradskog mora”, Molti Baci pruža nezaboravan provod za sve posetioce lokala. Ova lokacija je već dobro poznata svim ljubiteljima najboljeg provoda i noćnog života, čiji su splavovi u Beogradu jedan od najprepoznatljivijih zaštitnih znakova.

Parking u blizini splava Molti Baci

Još jedna prednost ovog splava je što se u neposrednoj blizini nalazi parkiralište Ada Ciganlija sa oko 1500 parking mesta, čije dnevno parkiranje iznosi 150 dinara. Tu je i ulični parking za sve goste koji dolaze automobilom. Ipak, ukoliko planirate da se to veče provedete, možda je bolje da na splav dođete nekim drugim prevoznim sredstvom, gradskim prevozom ili taksijem. Interesantno je i to da ako ste vlasnik čamca ili glisera, i sa njim možete posetiti ovaj splav - jer za sve goste koji to žele postoji mogućnost privezivanja plovila za splav. Zaista retka pogodnost u kojoj možete uživati.

Splav Molti Baci Beograd gliser

Molti Baci radno vreme

Radno vreme splava Molti Baci je svakog dana od 23:00 do 03:00h iza ponoći, dok je ponedeljkom radno vreme od 16:00h. Osim kada se organizuju dnevne žurke koje su česte kada je lepo vreme. Od dobre šoljice kafe u toku dana do ludog i nezaboravnog provoda na jednom od najboljih splavova u gradu, ovde dobijate potpun doživljaj. Ovog leta obavezno posetite splav Molti Baci i uživajte u najboljem provodu u gradu.

Molti Baci iznajmljivanje glisera

Od nedavno splav Molti Baci nudi i mogućnost iznajmljivanja različitih vrsta glisera pod nazivom Molti Baci Rent A Boat. Što je samo joše jedan dokaz koliko je projektu splav Molti Baci vlasnik posvećen.

Splav Molti Baci Beograd vlasnik Marko

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Molti Baci
Average rating:  
 1 reviews
 by Marko Mikic

Najbolje mesto za letnje druzenje sa ekipom


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Molti Baci