• Ada Ciganlija bb
    Beograd, Čukarica
  • 23:00h - 03:00h (ponedeljkom od 16:00h)
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Molti Baci nalazi se na Adi Ciganliji i jedno je od najpopularnijih mesta za provod na vodi. Pruža vrhunsko uživanje i neponovljiv provod.

Splav Molti Baci radi i u toku dana, tako da ovde možete uživati uz dobru šoljicu kafe ili pažljivo napravljene koktele danju, a već uveče doživeti spektakularan provod na istom mestu. Splav Molti Baci radi do 3h iza ponoći, i pruža nezaboravnu atmosferu. Sve je podređeno vašem najboljem provodu, tako da vas na splavu Molti Baci često očekuju promocije raznih vrsta alkoholnih pića.

Enterijer je izuzetno moderno uređen, sa mestima za sedenje, ali i visokim stolovima oko kojih možete rasterećeno igrati uz dobru muziku. Splav Molti Baci muzički je koncipiran tako da može zadovoljiti ukuse različitih profila gostiju. Naime, u zavisnosti od dana koji izaberete za vaš provod na ovom popularnom mestu, moći ćete da uživete uz pop muziku i narodnu. Kada je živa svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu, i jedini cilj: da vaš provod na splavu Molti Baci bude prepričavan u superlativu! Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri. Atmosfera se uvek menja iz minuta u minut, tačnije postaje sve bolja i bolja, i uvek se traži makar još jedna pesma za kraj.

Kada jednom posetite splav Molti Baci, sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite, jer je za provod ovakvog tipa splav Molti Baci ubedljivi lider, i pored jake konkurencije.

Splav Molti Baci kapaciteta je oko 200 ljudi, osoblje splava je izuzetno pristupačno i ljubazno, a raspoloženje koje uvek vlada, zaista izvanredno.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Molti Baci