• Milutina Milankovića 1ž
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop
  • 320 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 13. Maj
08h-22h

PETAK 14. Maj
08h-22h

SUBOTA 15. Maj
08h-22h

NEDELJA 16. Maj
08h-22h

PONEDELJAK 17. Maj
08h-22h

UTORAK 18. Maj
08h-22h

SREDA 19. Maj
08h-22h

BOUTIQUE koncept je napravljen tako da Vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina. U svakom od naših restorana pronaćićete opuštajući enterijer koji odiše energijom i uzbuđenjem u koje ćete rado dovoditi svoje prijatelje, i osećati se uvek dobrodošlim. Mi ćemo voditi računa o vašim potrebama dok uživate sa poslovnim ili privatnim prijateljima. 

Urbani puls grada kuca kao srce Boutique Trojka lokala, smeštenog na Novom Beogradu. Vrata su vam širom otvorena, zato svratite i uživajte u svemu onome što Boutique 3 može da vam ponudi. 

Boutique Trojka rezervacije - online brzo i lako uz Beograd noću

Boutique Trojka ima kapacitet za 320 ljudi, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Boutique Trojka restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Butik Trojka meni - hrana koja vas očekuje u ovom restoranu

Restoran Butik Trojka će sasvim sigurno ispuniti sva vaša očekivanja ukoliko ste pravi ljubitelj italijanskih specijaliteta. Iskusan kulinarski tim u ovom restoranu trudi se da od svakog jela napravi specijalitet vredan divljenja, ne samo kada je u pitanju ukus, već i izgled.

Naš meni prikazuje kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu stvorenu od šefova kojima je profesija velika strast. Baš to je jedan od razloga zbog kojeg svi oni istinski ljubitelji kvalitetnog zalogaja rado biraju restoran Butik 3 za mesto gde mogu provesti prijatno popodne družeći se sa sebi dragim ljudima uz savršen izbor hrane i pića. 

Opis Boutique 3 restorana koji ćete obožavati

Prepoznatljiva atmosfera koju Boutique brend neguje, deo je i ovog trećeg po redu restorana koji je otvoren u Beogradu.

Butik 3 restoran može da se pohvali raskošnim enterijerom, što ga čini posebno interesantnim mestom za sve one ljubitelje detalja i umetnosti. Nesvakidašnji enterijer Boutique Trojka restorana sastoji se od nekoliko ambijentalnih celina koje su međusobno vrlo dobro usklađene, čime se dobija jedinstveni koncept po kojem je Boutique inače prepoznatljiv. 

Boutique Trojka Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Boutique 3 restoran se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića 1ž. Slobodni ste da svratite i uverite se u sve ono što ovaj jedinstveni restoran može da ponudi. 

Boutique 3 parking u neposrednoj blizini

Važna napomena za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Butik Trojka jeste da ovaj lokal nema sopstveni parking, ali je svim dragim gostima ovog restorana na usluzi javni parking u neposrednoj blizini, gde bezbedno mogu ostaviti svog četvorotočkaša. 

Radno vreme Butik Trojka restorana

Butik 3 restoran je otvoren svakog dana, pa je čitave sedmice na raspolaganju svim zainteresovanim posetiocima i ljubiteljima dobre hrane. Radnim danima restoran Butik 3 radi od 08:00h do 01:00h, dok je vikendom radno vreme od 08:00h do 02:00h

Dođite i uverite se zbog čega Boutique Trojka restoran svi pravi gastronomski uživaoci svrstavaju među beogradske restorane koje ne smete zaobići ako ste u srpskoj prestonici.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Boutique Trojka