• Crnogorska 12
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 04:00h
  • Disco / House / Funk / RnB
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Brankow klub (Club Brankow) je idealan za sve one koji ne žele da slušaju narodnjake, a opet žele da se zabavljaju u klubu prepunom lepih devojaka i momaka. Pored toga, klub Brankow može da se pohvali i odličnim enterijerom i neprikosnovenom atmosferom.

Ovo je pravo mesto za sve one koji gotive drugačiji provod i najbolji elektro, fank i disco zvuk. Ako ste navikli na visoke standarde i tražite samo najbolje od noćnog provoda - Brankow mora biti vaš izbor!

Klub Brankow

Klub Brankow rezervacije - online brzo i lako

Brankow klub Beograd ima kapacitet od 500 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnom i posećenom klubu - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Brankow klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Osim toga, preko aplikacije možete rezervisati mesto i u ostalim popularnim beogradskim klubovima kao što su Klub Hype, Klub Bank i Klub Komitet.

Zašto izaći u Brankow klub

Klub Brankow Beograd predstavlja interesantan spoj soficistiranog, urbanog i avangardnog. Za vrlo kratko vreme pokupio je simpatije svih onih koji vole i znaju kako bi noćni život u Beogradu trebalo da izgleda. Za to je zaslužan i odličan klub Brankow program, baziran na muzičkim pravcima kao što su house, R'n'B, ali i disco muzika.

Četiri devojke u klubu Brankow

Osoblje Brankow kluba je veoma ljubazno, iskusno i tu je da doprinese da vaš noćni provod bude fantastičan. Osim toga, klub može da se pohvali i bogatom ponudom koktela, velikim izborom vina, ali i ostalog najkvalitetnijeg pića. Posetite Brankow i uživajte u najboljoj muzici, uvek vreloj atmosferi i odličnoj usluzi. 

Ukoliko i vi planirate da izađete u Brankow slike koje možete potražiti u galeriji reći će vam više od hiljadu reči - vrhunski ambijent, ekskluzivni enterijer, mladi, nasmejani ljudi, odlična žurka - sve na jednom mestu. Zato se pridružite i vi najboljoj ekipi za noćni provod u najboljem klubu Brankow.

Opis kluba Brankow Beograd

Interesantno je da u klubu dominira žuto osvetljenje, nalik osvetljenju samog mosta. Klub Brankow predstavlja spoj urbanog i avangardnog, divljeg i sofisticiranog. Arhitekta ovog kluba je poznati umetnik Đorđe Gec, koji je dizajnirao i klubove “Tube” i “Mladost”, kao i novootvoreni splav “Lasta”.

Enterijer koji dominira popularnim klubom

Enterijer kluba Brankow predstavlja mešavinu berlinskog, londonskog i njujorškog šika. Ono što ćete prvo primetiti jeste da je mesto puno kontrasta. Beton i staklo. Drvo i koža. Dugačak šank i separei ispod betonskih lukova. Puno sitnih delića ogledala rasutih duž plafona koji reflektuju atmosferu, šank, goste. 

Prava igra svetlosti i senki. Da ništa nije prepušteno slučaju govori i činjenica da je za postavku šanka bio zadužen engleski stručnjak, među čijim referencama je i elitni londonski restoran “China White”.

Devojke u Brankow klubu

Muzika u Brankow klubu - za prave ljubitelje dobrog ritma

Potpuno drugačiji od svih, Branow klub je za kratko vreme osvojio simpatije brojnih ljubitelja beogradskog noćnog života. Za to je, između ostalog, zaslužan i bogat muzički program koji se smenjuje po danima, a baziran je na disco, house, funk i r'n'b ritmovima

Četvrtkom, petkom i subotom u klubu Brankow za miksetom nastupaju poznati DJ-evi, koji disco, house, funk i r'n'b zvuke upotpunjuju miksom aktuelnih svetskih hitova, kao i onih iz 80-ih i 90-ih godina, stoga klub Brankow predstavlja i mesto gde se gaji izuzetno kvalitetan mash-up.

Ko se provodi u Brankow-u?

Brankow Beograd je omiljeno mesto svih onih urbanih beogradskih faca koje od noćnog provoda očekuju samo najbolje. Ovde se sluša drugačija vrsta muzika, nego na većini drugih prestoničkih mesta sličnog tipa. Ono što je sigurno, koja god vrsta muzike da je u pitanju, mora zadovoljiti visoke standarde. Između ostalog, ovo je jedan od razloga zašto je klub Brankow jedno od omiljenih mesta pravih prestoničkih klabera.

Ovde dolaze i mnoge lepe devojke i zgodni momci, a osim toga klub često posećuju i javne ličnosti. Zato i ne čudi zbog čega Beograd noću Brankow svrstava među beogradske klubove koje bi obavezno trebalo posetiti bez obzira da li živite u glavnom gradu ili kroz njega samo prolazite.

Tri devojke na žurci u klubu Brankow

Lokacija na kojoj se nalazi poznati klub

Klub Brankow se nalazi u samom centru Beograda, zapravo na spoju Novog Beograda sa starim delom grada. Klub Brankow adresa je ulica Crnogorska broj 12. Inače, klub zauzima 200 kvadrata i praktično se nalazi u Brankovom mostu.

Činjenica da se nalazi u strogom centru grada govori da je do kluba izuzetno jednostavno doći, pa svi zainteresovani za najbolji provod u gradu obevezno treba da svrate.

Parking u neposrednoj blizini kluba

Ako odlučite da sopstvenim automobilom krenete u noćni provod u klub Brankow trebalo bi da imate na umu da klub nema svoj privatni parking. Ali ipak postoji dovoljno mesta za sve one koji bi da ostave svog četvorotočkaša nedaleko od kluba - pored uličnog parkinga ispred kluba u neposrednoj blizini se nalazi i gradski parking.

Klub Brankow u Beogradu

Brankow - radno vreme

Popularni klub svoja vrata posetiocima otvara tri puta nedeljno - četvrtkom, petkom i subotom u periodu od ponoći do 04h ujutru. Ono što je preporuka jeste da ukoliko imate rezervaciju obavezno dođete bar sat i po vremena ranije, kako se ne bi stvarale velike gužve na ulazu. 

Ukoliko želite da iskusite čari najboljeg noćnog provoda u Beogradu koji ćete pamtiti i prepričavati, onda obavezno napravite rezervaciju u Brankow klubu i uživajte u najboljim žurkama u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Brankow klub
Average rating:  
 1 reviews
 by Nikola

Nekada se cetvrtak kod njih nije propustao...


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Brankow klub