• Crnogorska 12
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 04:00h
  • Disco / House / Funk / RnB
  • 500 Ljudi

Program kluba

ČETVRTAK 25. April
RNB Thursday - Phill Park

SUBOTA 27. April
DJ Ila

Enterijer

Klub Brankow se nalazi u samom centru Beograda, zapravo na spoju Novog Beograda sa starim delom grada, ulica Crnogorska broj 12. Klub zauzima 200 kvadrata i praktično se nalazi u Brankovom mostu.

Interesantno je da u klubu dominira žuto osvetljenje, nalik osvetljenju samog mosta. Klub Brankow predstavlja spoj urbanog i avangardnog, divljeg i sofisticiranog. Arhitekta ovog kluba je poznati umetnik Đorđe Gec, koji je dizajnirao i klubove "Tube" i "Mladost", kao i novootvoreni splav “Lasta”.

Enterijer kluba predstavlja mešavinu berlinskog, londonskog i njujorškog šika. Ono što ćete prvo primetiti jeste da je mesto puno kontrasta. Beton i staklo. Drvo i koža. Dugačak šank i separei ispod betonskih lukova. Puno sitnih delića ogledala rasutih duž plafona koji reflektuju atmosferu, šank, goste. Prava igra svetlosti i senki. Da ništa nije prepušteno slučaju govori i činjenica da je za postavku šanka bio zadužen engleski stručnjak, među čijim referencama je i elitni londonski restoran "China White".

Potpuno drugačiji od svih, klub Brankow je za kratko vreme osvojio simpatije brojnih ljubitelja beogradskog noćnog života. Za to je, između ostalog, zaslužan i bogat muzički program koji se smenjuje po danima, a baziran je na disco, house, funk i r'n'b ritmovima. Četvrtkom, petkom i subotom u klubu Brankow za miksetom nastupaju poznati DJ-evi, koji disco, house, funk i r'n'b zvuke upotpunjuju miksom aktuelnih svetskih hitova, kao i onih iz 80-ih i 90-ih godina, stoga klub Brankow predstavlja mesto gde se gaji izuzetno kvalitetan mash-up.

Ono što je sigurno, koja god vrsta muzike da je u pitanju, mora zadovoljiti visoke standarde. Između ostalog, ovo je jedan od razloga zašto je klub Brankow jedno od omiljenih mesta pravih prestoničkih klabera.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Brankow