• Simina 21 (ulaz iz Dobračine 17)
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 06:00h
  • Funk / Disco / Underground
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub The Tube otvoren je 20. decembra 2007. godine. Nalazi se u samom centru Beograda, na uglu Simine i Dobračine ulice, tačnije u Siminoj 21. Ceo prostor je dizajnirao Đorđe Gec u duhu underground kulture, koju svojom programskom šemom klub The Tube nastoji i da očuva. U klubu  The Tube se nalazi šank od devet metara, a dominiraju niski sto i podijum za igru dugačak 23 metra. Za one koji žele dozu privatnosti specijalno su dizajnirana i dva separea. Jedan je namenjen za malo brojnije ekipe i u njega može da stane dvadesetak ljudi. Drugi je malo manji, ali je zaklonjen zavesom tako da gostima nudi mnogo veću privatnost. Iako izolovani, oba separea su praktično i u centru zbivanja pošto vam je samo jedan korak potreban da od njih stignete do podijuma za igru. Kapacitet kluba The Tube  je 500 gostiju.

Klub The Tube radi dva dana u nedelji.

Petak je termin rezervisan za iskonski underground zvuk. Derrick May, Maceo Plex, Anja Schneider, Pan Pot, Ben Klock, Solomun, Steve Bug, Terry Francis…samo su neki od onih koje su “tjuberi” imali prilike da slušaju petkom. Naravno, tada se predstavljaju i najkvalitetniji domaći umetnici kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i drugi..

Subota je pretežno namenjena za funky i disco house. Ekipu koja nastupa subotama predvode stari vukovi Peppe i Pookie, kao i Oysha i Goran Starčević - dvojac koji iz godine u godinu postaje sve popularniji. Naravno tu je bilo, a i biće inostranih gostovanja umetnika kao što su Ian Pooley ili Shapeshifters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub The Tube
Average rating:  
 1 reviews
 by Tube

tube


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub The Tube