• Kajmakčalanska 22
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Cherie Bistro nalazi se u ulici Kajmakčalanska broj 22, na maloj, ali veoma prometnoj raskrsnici sa ulicom Branka Krsmanovića. Svakoga dana od 8h pa sve do ponoći, svim ljubiteljima ukusne hrane nudi jedinstvenu priliku da isprobaju čarobna jela sa bogatog menija.

Ovaj izvanredan bar predstavlja inovativan koncept cafe-restorana sa akcentom na francuskom načinu pripremanja slatkih i slanih palačinki. Na meniju ćete pronaći nesvakidašnje kombinacije ukusa u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj! Iz ponude slatkih palačinki možemo izdvojiti Adele (poširana kruška u šatou od belog vina), Madame Bovary (flambirana narandža, konjak, čokolada), Michelle (breskva, panakota krem), dok od slanih palačinki veliku pažnju privlače Napoleon (biftek, crveno vino), Saumon (losos, povrće, limun, začini), Champignons (šampinjoni, krem od belog vina), ali i mnogi drugi specijaliteti. Takođe, bar Cherie Bistro vam nudi mogućnost i da sami napravite jelo kombinacijom ukusa po sopstvenoj želji. Pored jedinstvenih palačinki, ovde ćete pronaći i brojne internacionalne specijalitete, obrok salate i mnogo toga drugog, a sve to moći ćete da upotpunite izborom nekog od najkvalitetnijih alkoholnih ili bezalkoholnih pića.

Takođe, ono što je važno je to da je na ovom sjajnom mestu atmosfera uvek prijatna, osoblje uvek raspoloženo da vam vaš boravak učini nezaboravnim, a enterijer, koji se prostire na dva nivoa, prilagođen vašem maksimalnom uživanju.  Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i prepustite se svim čarima ovog prelepog mesta. Ovde vas očekuju neponovljivi ukusi koji vam nude potpuno drugačiji doživljaj! Pripremite se na nešto novo, sveže i neodoljivo. Idealan hedonistički kutak u srcu Beograda, spreman da inspiriše sva vaša čula i pruži vam nezaboravno iskustvo.

Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Cherie
Average rating:  
 1 reviews
 by micke

Odlicna klopa bas bas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Cherie