• Bul. Zorana Đinđića 106a
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Central Pub predstavlja koncept koji je tipičan za zapadna društva ali sa autentičnim pečatom domaćeg ugostiteljstva kao što su gostoprimstvo, ljubaznost i otvorenost. Central Pub pruža toplu atmosferu u kojoj ljudi mogu da se osećaju kao kod kuće.

Central Pub je prvi pravi pub na Novom Beogradu. Kod nas ćete svraćati ne samo zbog velike i autentične ponude pića i hrane, već i zbog sjajne atmosfere i dobrih živih svirki. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u direktnim prenosima utakmica koje zajedno sa svojim prijateljima mogu da prate uz ukusnu klopu i hladno pivo.

Ponosimo se našom velikom ponudom piva, koktela i drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića ali i specijalitetima iz kuhinje koje do sada niste imali prilike da probate. 12 vrsta točenih i preko 40 flaširanih piva od kojih neka premijerno imate priliku da probate u Central Pub-u. Sistem točenja piva je doveden do savršenstva. Obezbedili smo posebnu, klimatizovanu prostoriju, u kojoj stoje burići piva kako bi se kvalitet istih održao dok ne završe u rukama ljubitelja dobrog piva. Central Pub je mesto gde svako može da nađe nešto po svom ukusu. Naši koktel majstori prave odlične koktele od kojih glava sutradan ne boli. Imamo i veliki broj žestokih pića, vina ali i bezalkoholnih napitaka.

Šef kuhinje Bane je sa svojim timom kuvara pažljivo birao svako jelo kako bi zadovoljio sva vaša čula. Preko raznih vrsta kobasica, burgera, krilca, rebaraca i do sada neviđenih Hot Dog-ova nudimo jela i za one koje bi malo da sačuvaju liniju ali i za one koji bi da se zaslade na kraju sa američkim pitama ili palačinkama po recepturi koja dolazi iz američkih škola kulinarstva.

Upustite se u avanturu isprobavanja preko 50 vrsta piva uz slušanje dobre muzike, živih svirki ali i gledanja sportskih događaja…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Central Pub
Average rating:  
 1 reviews
 by cile

super lokal, veliki i odlicno sredjen, pivo i rebarca njami njamiiii


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Central Pub