• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 02:00h
  • Deep House / Pop
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Play nalazi se na Ušću, kod Muzeja Savremene Umetnosti, i predstavlja jednu novu eru za beogradske lokale jer će ovakva mesta, sigurni smo, postati trend.

Splav Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala.
Splav Play nudi vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje koje je uvek spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Ovde možete uživati u specijalitetima i kulinarskim umećima dalekog Istoka, u širokoj paleti pića i najboljem pogledu na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad.

Splav Play je zaista All Day (celodnevna) zabava, i na njemu možete provesti ceo dan - od rane jutarnje kafe uz kontemplaciju reke i igre svetlosti na zidinama Beograda i laid-back DJ set, preko opuštenog poslovnog ručka uz selekciju sušija, makija i slasnih tempura, pa sve do dramatičnih zalazaka i vrelih ritmičkih noći začinjenih koktelima.

Splav Play nudi koncept 3 u 1. Ovo je jedinstveni plutajući koncept- kafe-klub-restoran, i to sve na reci! Pa ima li lepšeg načina da provedete leto u Beogradu, ako ne na splavu Play?  Splav Play je idealan za izlaske i zalaske sunca uz najlepše koktele, house Dj setove, chillout i nedeljni brunch. Za noć, jutro i dan...za sve!

Splav Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi, postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu , ili se jednostavno prepustili uživanju.

Izbor mesta na splavu Play je veliki, od separe, visokih i niskih sedenja, do barskih stolova, pulta i šanka. Ono što je bitno je to da na splavu Play ima mesta za sve, a kad jednom dođete, poželećete uvek da se vraćate. Energija kakvu poseduje splav Play potpuno će vas opčiniti jer je retka u današnjim lokalima, a Play je jedinstven upravo zbog toga.

Splav Play radi od 10h pa sve do dva sata iza ponoći, a kapacitet ljudi je 400.  Na ušću reka, kod Muzeja Savremene Umetnosti, dođite i uverite se zašto je "igra" sastavni deo života svakog čoveka. Nemojte više čekati - Let's Play!

Danas je ovo mesto renovirano, i dalje je zadržalo isti koncept, s tim da se danas ono zove splav Konzulat!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Play
Average rating:  
 1 reviews
 by torima

najbolji splav u beogradu, steta sto vise ne postoji


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Play