• Bulevar Zorana Đinđića 166a
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / House
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Tošin Bar Novi Beograd je urban lokal koji se nalazi na mirnoj lokaciji, i predstavlja sjajno mesto za opušteno druženje sa prijateljima, jutarnju kafu, ali i kvalitetan obrok, koji će za vas pažljivo pripremiti kuvari u ovom baru. 

Ukoliko uživate u akustičnim svirkama, petak i subota će biti pravo vreme da posetite Tošin Bar. Kako biste se uverili u kvalitet provoda u ovom lokalu, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za prijatan i veseo vikend u Tošinom Baru.

Tošin Bar rezervacije - online brzo i lako

Tošin Bar Novi Beograd ima kapacitet od oko 200 sedećih mesta, a kako biste posetili neke od svirki koje se ovde organizuju, potrebno je da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervišite putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Tošin Bar Novi Beograd - mesto za opuštanje i dobar provod 

Ukoliko ste u potrazi za prijatnim ambijentom, skladnim enterijerom i sjajnim izborom hrane i pića, Tošin Bar je mesto na kome ćete poželeti da se nađete. Tokom radne nedelje ovaj bar je odlično mesto za kafu sa prijateljima, odnosno ručak ili večeru u prijatnom ambijentu. 

Lokal nudi sjajan izbor bića, zajedno sa probranim jelima koja su se našla na meniju. Enterijer lokala je urban i moderan, a osobolje koje će vas dočekati je pristupačno i spremno da vam upotpuni užitak u ovom lokalu. 

Petak i subota su rezervisani za svirke 

Za one koji žele nešto veseliju atmosferu, petak i subota veče su rezervisani za uživo svirke koje se organizuju od 21h do 01h. Uz akustične melodije popularnih muzičkih hitova, i širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, kvalitetan provod je zagarantovan.

Tošin Bar - adresa i dostupnost parkinga 

Tošin Bar nalazi se na adresi Bulevar Zorana Đinđića 166a, u mirnom delu Tošinog bunara. Važna informacija za goste koji planiraju da dođu svojim automobilom je da su raspoloživa parking mesta gradskog parkinga. 

Radno vreme Tošinog Bara 

Tošin Bar Novi Beograd možete posetiti svakog dana od 08:00h do 00:00h, s tim što petkom i subotom radi do 01h zbog organizovanja svirki. Odaberite željeni povod i posetite ovaj sjajan bar. 

Dođite i uverite se zašto je Tošin Bar jedan od najboljih beogradskih barova.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tošin Bar Novi Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by nbgnbg

kulturica prica


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Tošin Bar Novi Beograd