• Prve Pruge 37
    Beograd, Zemun
  • 00:00h - 24:00h
  • Pop / Rock
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Green Cafe nalazi se na adresi Prve Pruge broj 37 i predstavlja jedinstveno mesto za vaše uživanje, koje se po mnogo čemu izdvaja iz bogate prestoničke ponude. Verovatno najinteresantnija stvar za sve ljubitelje after partija ili čekanja zore za šankom jeste to što bar Green Cafe radi čak 24 sata. Dakle, kada god poželite da uživate na ovom sjajnom mestu, to vam je i omogućeno. Bar Green Cafe idealan je ukoliko želite da se odmorite od burnog prestoničkog života u toku jutarnjih časova, takođe savršen je za prvu jutarnju kafu, trač partiju sa prijateljima... Ali, sa zalaskom sunca bar Green Cafe pretvara se u najbolju opciju za zagrevanje pred noćno prestoničko ludilo, ili pak za samo ludilo.

Green Cafe veoma je prostran, odnosno nalazi se na dva nivoa. Enterijer je vrlo specifičan, i prilagođen je vašem potpunom uživanju. Upravo u baru Green Cafe sve je podređeno vašem maksimalno hedonističkom raspoloženju. Kombinacija cigle i drveta, interesantne boje, veoma kreativno odrađen šank, knjige, sjajna akustika i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zalljubiti već na prvi korak. Bar Green Cafe izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i konforom. Ovo je mesto gde ćete garantovano osetiti šta znači vrhunska udobnost, opuštanje i prepuštanje svim čarima najlepših kafa. Osoblje je vrlo ljubazno i uvek spremno da vas usluži. Međutim, to nije sve. Tu su i promocije, kojima garantovano nećete odoleti: Staropramen od ponedeljka do petka dostupan vam je po ceni od svega 105 dinara. Kokteli su petkom 200 dinara, i to pravi kokteli po recepturi bez kraćenja alkohola, spremljeni od strane profesionalnih koktel majstora. Nedeljom Jack Daniel's je samo 200 dinara, dok su sredom rakije 100 dinara! Muzika je pretežno usmerena na Pop / Rock žanrove, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava.

Kapacitet bara Green Cafe je 80 ljudi. U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Green Cafe
Average rating:  
 1 reviews
 by Malina

Uzivancija!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Green Cafe