• Sarajevska 61
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Nova energija odiše novim barom u gradu - bar Ministarstvo. Nadomak samog centra grada, smešten je na atraktivnoj lokaciji u urbanom okruženju Beograda na vodi i Savskog trga, na adresi Sarajevska 61.

Bar Ministarstvo vam iz svog asortimana nudi najbolji izbor kafa. Na pauzi tokom posla, pauzama između predavanja, ili samo kad želite da odmorite, bar Ministarstvo vam je na raspolaganju gde će se naše ljubazno osoblje potruditi da vam pruži najkvalitetniju uslugu koju zaslužujete. Efikasna usluga, uvek nasmejano osoblje, pozitivna atmosfera samo su neke od naših mnogobrojnih odlika.

Bar Ministarstvo prostire se na dva nivoa, a njegov prijatan enterijer učiniće da se osećate kao kod svoje kuće.  Petkom, subotom i nedeljom na ovom sjajnom mestu očekuju vas nezaboravne svirke i poplava dobrog pića do 1h posle ponoći. Na ovom fenomenalnom mestu pronaći ćete sve što je potrebno za savršeno opuštanje, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme!

Na prekretnici svih dešavanja, bar Ministarstvo odiše urbanim pulsom grada koji morate sami da iskusite. Očekujemo vas da nam se pridružite i osetite novu energiju uživo!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Ministarstvo
Average rating:  
 2 reviews
 by Jana

Kao kod kuće!

 by Kiki

Super mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Ministarstvo