• Borska 7e
    Beograd, Rakovica
  • 00:00h - 24:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar La Perla Caffe se nalazi u Rakovici, u ulici Borska 7e. Predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu.

La Perla Caffe u toku prepodnevnih časova pogodno je za prvu jutarnju kaficu i novine, odnosno savršen početak jednog prestoničkog dana. Ovde se možete ispričati sa prijateljima, opustiti sa dragom osobom, ili samo odmoriti od brzog tempa koji život u Beogradu nameće. Međutim, u toku večernjih časova bar La Perla Caffe postaje neizbežno mesto za sve one koji umeju da prepoznaju dobar provod. Bitno je napomenuti da ovde uvek vlada veoma prijateljska atmosfera i da je raspoloženje uvek dobro. Pored dnevnog kafenisanja, La Perla Caffe u večernjim časovima pruža vrhunski prestonički provod.

La Perla Caffe, u zavisnosti od onoga što vam je potrebno i u čemu najviše uživate, nudi sto za sedenje i nisko sedenje. Važno je istaknuti da je bar arhitektonski tako osmišljen da ste uvek u centru dešavanja, odnosno u centru pažnje. Ovde ćete se osećati kao kod svoje kuće i prosto nećete moći a da ne poželite da ponovo dođete ovde i uživate u svim čarima ovog izvanrednog mesta.

La Perla Caffe žanrovski je usmereno ka pop i folk muzici, i ovde zaista dobar provod uz sjajnu energiju ne izostaju. Kapacitet lokala je od 120 osoba, a ono što će vas posebno oduševiti, kada je ovaj bar u pitanju, jeste izuzetno ljubazno osoblje, koje će učiniti da se u svakom trenutku osećate izuzetno prijatno.

Pored svih ovih pogodnosti, postoji još jedna koja će se posebno dopasti ljubiteljima životinja. Naime, La Perla Caffe je Pet friendly, pa ovde možete uživati i sa svojim ljubimcima.

Prosto, La Perla Caffe je takvo mesto da uživanje i ludi provod ovde ne izostaju. Ne verujte nam na reč! Proverite i sami! Dođite i provedite se kao nikada do sada. Očekuje vas zaista sjajan enterijer, u kojem ćete moći da uživate i estetski, a i da se potpuno opustite jer ovde zaista vlada pozitivna energija.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

La Perla Caffe
Average rating:  
 1 reviews
 by sanela

bio nekad dobar provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - La Perla Caffe