• Bulevar Oslobođenja 18a
    Autokomanda, Beograd, Voždovac
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar F3 je novootvoreni bar u širem centru grada. Tačnije, F3 bar se nalazi u ulici Bulevar Oslobođenja 18a, praktično na samom kružnom toku na Autokomandi. Radno vreme F3 je svakog dana od 09h do 01h. Preko dana Bar F3 radi kao kafić i bar. F3 poseduje i baštu, tako da ćete i u toplim mesecima moći da uživate na ovom mestu, bilo da ste rešili da ga posetite sa prijateljima, bilo da je u pitanju poslovni sastanak. U njemu možete da se opustite uz veliki izbor pića i da nešto prezalogajite. Dok se u večernjim satima vikendom organizuju muzičke večeri sa bendom i dj-em, pa se tako ovaj lokal pretvara u pravi mali klub F3.

Bar F3 rezervacije - Online lako i brzo do mesta

I ako je nedavno otvoren caffe bar F3 je stekao veliku popularnost, pa su tako rezervacije za ovo mesto obavezne, i poželjno ih je napraviti što pre jer je kapacitet lokala samo oko 80 ljudi. Sigurnu i besplatnu rezervaciju za ovo mesto možete napraviti pozivanjem ili slanjem poruke na jedan od dva svima vrlo doobro poznata telefonska broja našeg korisničkog Call centra: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, kao i online.

Ono što bismo dodatno istakli je i to da je za caffe bar F3 Beograd Noću omogućio rezervisanje preko aplikacije koja postoji i za iOS i za Android telefone, a ovakav vid rezervisanja omogućava i brojne pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Ko izlazi u F3 bar

Prilikom svake vaše posete F3 caffe baru uvek ćete zateći opuštene ljude, uslovi za rezervacije ne postoje, tako da je sve to dobra kombinacija koja se retko sreće na drugim mestima tog tipa. A sve to ujedno garantuje i da će provod na ovom mestu biti odličan, i da ćete se provesti tako da ćete jedva čekati da se ponovo vratite. Još jedna prednost je što u ovom delu grada ne postoji ugostiteljski objekat u kojem možete uživati u svirkama uživo, kao ni u nastupima dj-eva. Pa su tako ljudi iz ovog kraja dobili mogućnost za dobrim provodom, a da zbog toga ne moraju da idu dalje.

Caffe bar F3 cenovnik

Vlasnik ovog kafe bara se potrudio da F3 cenovnik tako sastavi da on bude svima pristupačan, što je za svaku pohvalu. Za dobar provod uz odličnu muziku neće vam trebati mnogo para.

Parking oko lokala

Ispred bara F3 postoji mogućnost parkiranja vozila, taj prostor nije veliki, ali s obzirom da je lokal malog kapaciteta biće sasvim dovoljan za sve one koji se odluče da ga posete sopstvenim automobilom. Svakako, ako želite da popijete koju čašicu alkohola više, savetujemo dolazak gradskim prevozom ili taksijem.

Slobodno možemo da kažemo da je otvaranjem caffe bar F3 Autokomanda, kao i čitav taj deo grada, da su dobili lokal kakav im je nedostojao. Na vreme rezervšite svoje mesto za caffe bar F3 Autokomanda i uverite se u odličan provod koji vas očekuje na ovom mestu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar F3
Average rating:  
 1 reviews
 by Tihomir

jednom sam svratio, super usluga


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar F3