• Skadarska 40b
    Beograd, Centar, Stari grad
  • 08:00h -23:00h
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Boem Bar - Vaše “novo omiljeno” zasigurno će se naći u našoj ponudi, budući da strpljivo obilazimo Srbiju istražujući ukuse uz koje želimo da provedete svoje vreme opuštanja. Decenije provedene u Francuskoj naučile su nas vrednostima koje nosi svaki detalj, od iskrene ljubaznosti, preko istančanog kvaliteta svakog pića i svakog zalogaja, do ambijenta koji vešto kombinuje novu i staru Srbiju.

DUH UKUSNE LEŽERNOSTI!

Naš Boem je udobno, privlačno i zgodno mesto kako za uspešan poslovni sastanak tako i za kaficu posle šetanja po Bajloniju. Idealan izbor za popodne sa partnerima iz inostranstva, jer, naše osoblje, koje govori više jezika, s lakoćom širi šarm po kom smo prepoznatljivi.

Našu baštu ćete zasigurno primetiti, budući da vas crveni Fića dočekuje na njenom ulazu, spreman da simbolizuje najlepši duh starog Beograda. Vreme kada se ležerno ćaskalo i planiralo, kada se lako dogovaralo i bezvremeno sedelo, kada je svaki ukus bio pravi, a svaka kafa jaka.  To je ono što želimo da vratimo Beogradu, a obukli smo ga u savremeno ruho.

VAŠE “NOVO OMILJENO”

U našoj ponudi ćete uz svako strano piće, probrano vino ili kafu dobiti i preporuku njegove domaće, lokalne verzije. Obilazeći Srbiju, s pažnjom biramo svaki ukus koji ćemo vam ponuditi, kako biste s lakoćom otkrili nešto „novo omiljeno“ za sebe.

PITAJTE ZA PITU

To je najtoplija preporuka koju imamo za vas! Neumorno smo usavršavali već savršeni starinski recept, za pite po kojima pamtimo odrastanje i najslađe trenutke. Na vama će biti da kažete „mak“, „višnja“ ili “jabuka” ili “bundeva”, a na nama da vam serviramo magiju.

BOEMSKA RAPSODIJA UŽIVANJA

Kada uveče, uživajući sa društvom shvatite da vam se ne ide “dalje”, ne brinite – naša ponuda hrane je raznovrsna, bogata i garantuje da u našem Boemu imate sve što vam je potrebno za celovečernji užitak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Boem Bar
Average rating:  
 2 reviews
 by Milena

Topla preporuka za ljubitelje jazz-a

 by Jelena

Muzika je super


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Boem Bar