• Bulevar Mihajla Pupina 39e
  Beograd, Novi Beograd
 • 10:00h - 01:00h
 • Pop / House
 • 150 Ljudi

Program bara

SUBOTA 07. Decembar
DJ Night od 21h

ČETVRTAK 12. Decembar
Shisha Night od 21h

PETAK 13. Decembar
DJ Night od 21h

Shisha bar dvojka je drugi autentični bar po ovom imenu, u kome se u potpunosti možete prepustiti hedonističkim zadovoljstvima. Prvo od tih zadovoljstava, po kojima je Shisha bar dvojka autentična, svakako je nargila, odnosno shisha, u čijem ukusu mnogi uživaju. 

Shisha bar dvojka je smeštena na prelazu između Novog Beograda i Zemuna, a ona može biti vaš izbor ako ste u potrazi za mestom na kome ćete preko dana popiti piće, ali i ukoliko tražite mesto za noćni izlazak. Sve ovo možete raditi u toplom ambijentu Shisha bar 2, isprobavajući raznovrsne ukuse nargile

Shisha bar 2 je bar koji je poznat po opuštenoj atmosferi, izvrsnoj usluzi i autentičnom ambijentu, te predstavlja pravi raj za hedoniste. Beograd noću Shisha bar 2 preporučuje kao jedno od najboljih mesta sa nargilom u gradu! Obavezno ga posetite, ali treba da imate na umu da je rezervacija neophodna, jer je Shisha bar dvojka izuzetno popularno mesto. 

Shisha bar dvojka rezervacije - nikad brže i lakše

Shisha bar 2 rezervacije su obavezne zbog uvek velike zainteresovanosti za posetu ovom lokalu. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom urbanom baru, u koga staje 150 ljudi.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite komfor sebi i društvu u Shisha bar 2! 

Shisha bar dvojka cene i ponuda menija

U Shisha baru ima piće za svakog, a svako piće je spremljeno tako da odgovara istančanom ukusu gostiju. U baru ćete moći preko dana da popijete najbolju kafu, a uveče će bariste zameniti koktel majstori koji prave raznovrsne ukusne koktele

Kad su u pitanju Shisha bar dvojka cene - mogu se smatrati povoljnim s obzirom na visoku posećenost ovog mesta. Ukoliko tražite autentičan nargila bar - dobro došli ste u Shisha bar 2. Iz bogate ponude sofisticiranih nargila izdvajamo zanimljive ukuse jabuka-menta i vanila, dok kao najprefinjenije, izdvajamo ukuse nar i lubenica.

Dvojka Shisha bar - opis nargila bara na Novom Beogradu

Autentični orijentalni ambijent koji karakteriše ovakav nargila bar Shisha bar pretvara u naročito prijatno iskustvo. Ovakav enterijer, ali i bašta, odlični su za prijatne prolećne i letnje dane i noći, kada se ispijanje kafe pretvara u posebno zadovoljstvo. 

Kada se tome doda i nargila, sa svojim raznovrsnim ukusima, kao i muzika u vreme noćnih izlazaka - rezultat je autentičan bar sa jednom od najživljih atmosfera u gradu! 

Shisha bar dvojka - lokacija i adresa

Duh orijenta u Shisha bar 2 možete iskusiti na Novom Beogradu, u blizini Zemuna, na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 39e. Ovo će sasvim sigurno postati vaše omiljeno mesto za svakodnevno opuštanje. Shisha bar 2 lokacija je izuzetno dobro spojena sa ostatkom Beograda, pa u njega dolaze ljudi iz svih krajeva grada. 

Parking u okolini Shisha bar 2

Kada je u pitanju Shisha bar dvojka parking mesta pronaći ćete ispred samog bara, ali i u njegovoj okolini. Ipak, gužva u ovom delu grada nekada se ne može izbeći, pa je moguće da parking mesta ispred već budu zauzeta. 

Zato savetujemo da budete strpljivi - sigurno ćete pronaći parking mesto u okolini Shisha bar dvojke. Ukoliko planirate da se zabavite u večernjim satima u ovom baru uz alkohol, onda savetujemo alternativne načine dolaska. Do Shisha bara 2 možete lako doći svim vrstama javnog gradskog prevoza. 

Shisha nargila bar 2 - radno vreme 

Shisha bar 2 je za svoje goste otvoren svakog dana u nedelji, u periodu od 10 ujutru do 1 sat iza ponoći. Ovde se najčešće pušta pop i house muzika, a ako volite ovakve melodije i orijentalnu atmosferu - ovo je definitivno pravo mesto za vas!  

Kada je u pitanju Beograd Shisha bar je definitivno doprineo raznovrsnom i zanimljivom sadržaju u gradu. Barovi u Beogradu naročito popularna mesta za okupljanje pred izlazak, tako da rezervišite svoje mesto na vreme - Shisha bar dvojka vas čeka sa svežim i interesantnim ukusima za nargile, ali i svim divnim elementima, koji zajedno čine neverovatnu energiju ovog mesta.

Shisha Bar Dvojka cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 6.440 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 8.510 RSD pa naviše
 • šampanjac - 12.500 RSD
 • flaša vina od 2.400 RSD do 2.950 RSD
 • kokteli od 410 RSD do 590 RSD
 • žestoko piće na čašu od 280 RSD pa naviše
 • pivo od 180 RSD do 370 RSD
 • vino u malim flašicama - 290 RSD
 • šejkeri - 790 RSD i 890 RSD
 • šotovi - 310 RSD
 • energetsko piće - 370 RSD
 • sokovi - 180 RSD
 • sveže ceđeni sokovi od 190 RSD do 290 RSD
 • plazma šejk - 270 RSD
 • voda - 150 RSD
 • nargila od 600 RSD do 1.850 RSD, a zamena glave 350 RSD

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Shisha Bar Dvojka