• Bulevar Mihajla Pupina 39e
  Beograd, Novi Beograd
 • 10:00h - 01:00h
 • Pop / House
 • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Shisha bar dvojka je drugi autentični bar po ovom imenu, u kome se u potpunosti možete prepustiti hedonističkim zadovoljstvima. Prvo od tih zadovoljstava, po kojima je Shisha bar dvojka autentična, svakako je nargila, odnosno shisha, u čijem ukusu mnogi uživaju. 

Shisha bar dvojka je smeštena na prelazu između Novog Beograda i Zemuna, a ona može biti vaš izbor ako ste u potrazi za mestom na kome ćete preko dana popiti piće, ali i ukoliko tražite mesto za noćni izlazak. Sve ovo možete raditi u toplom ambijentu Shisha bar 2, isprobavajući raznovrsne ukuse nargile

Shisha bar 2 je bar koji je poznat po opuštenoj atmosferi, izvrsnoj usluzi i autentičnom ambijentu, te predstavlja pravi raj za hedoniste. Beograd noću Shisha bar 2 preporučuje kao jedno od najboljih mesta sa nargilom u gradu! Obavezno ga posetite, ali treba da imate na umu da je rezervacija neophodna, jer je Shisha bar dvojka izuzetno popularno mesto. 

Shisha bar dvojka rezervacije - nikad brže i lakše

Shisha bar 2 rezervacije su obavezne zbog uvek velike zainteresovanosti za posetu ovom lokalu. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom urbanom baru, u koga staje 150 ljudi.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite komfor sebi i društvu u Shisha bar 2! 

Shisha bar dvojka cene i ponuda menija

U Shisha baru ima piće za svakog, a svako piće je spremljeno tako da odgovara istančanom ukusu gostiju. U baru ćete moći preko dana da popijete najbolju kafu, a uveče će bariste zameniti koktel majstori koji prave raznovrsne ukusne koktele

Kad su u pitanju Shisha bar dvojka cene - mogu se smatrati povoljnim s obzirom na visoku posećenost ovog mesta. Ukoliko tražite autentičan nargila bar - dobro došli ste u Shisha bar 2. Iz bogate ponude sofisticiranih nargila izdvajamo zanimljive ukuse jabuka-menta i vanila, dok kao najprefinjenije, izdvajamo ukuse nar i lubenica.

Dvojka Shisha bar - opis nargila bara na Novom Beogradu

Autentični orijentalni ambijent koji karakteriše ovakav nargila bar Shisha bar pretvara u naročito prijatno iskustvo. Ovakav enterijer, ali i bašta, odlični su za prijatne prolećne i letnje dane i noći, kada se ispijanje kafe pretvara u posebno zadovoljstvo. 

Kada se tome doda i nargila, sa svojim raznovrsnim ukusima, kao i muzika u vreme noćnih izlazaka - rezultat je autentičan bar sa jednom od najživljih atmosfera u gradu! 

Shisha bar dvojka - lokacija i adresa

Duh orijenta u Shisha bar 2 možete iskusiti na Novom Beogradu, u blizini Zemuna, na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 39e. Ovo će sasvim sigurno postati vaše omiljeno mesto za svakodnevno opuštanje. Shisha bar 2 lokacija je izuzetno dobro spojena sa ostatkom Beograda, pa u njega dolaze ljudi iz svih krajeva grada. 

Parking u okolini Shisha bar 2

Kada je u pitanju Shisha bar dvojka parking mesta pronaći ćete ispred samog bara, ali i u njegovoj okolini. Ipak, gužva u ovom delu grada nekada se ne može izbeći, pa je moguće da parking mesta ispred već budu zauzeta. 

Zato savetujemo da budete strpljivi - sigurno ćete pronaći parking mesto u okolini Shisha bar dvojke. Ukoliko planirate da se zabavite u večernjim satima u ovom baru uz alkohol, onda savetujemo alternativne načine dolaska. Do Shisha bara 2 možete lako doći svim vrstama javnog gradskog prevoza. 

Shisha nargila bar 2 - radno vreme 

Shisha bar 2 je za svoje goste otvoren svakog dana u nedelji, u periodu od 10 ujutru do 1 sat iza ponoći. Ovde se najčešće pušta pop i house muzika, a ako volite ovakve melodije i orijentalnu atmosferu - ovo je definitivno pravo mesto za vas!  

Kada je u pitanju Beograd Shisha bar je definitivno doprineo raznovrsnom i zanimljivom sadržaju u gradu. Barovi u Beogradu naročito popularna mesta za okupljanje pred izlazak, tako da rezervišite svoje mesto na vreme - Shisha bar dvojka vas čeka sa svežim i interesantnim ukusima za nargile, ali i svim divnim elementima, koji zajedno čine neverovatnu energiju ovog mesta.

Shisha Bar Dvojka cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 6.440 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 8.510 RSD pa naviše
 • šampanjac - 12.500 RSD
 • flaša vina od 2.400 RSD do 2.950 RSD
 • kokteli od 410 RSD do 590 RSD
 • žestoko piće na čašu od 280 RSD pa naviše
 • pivo od 180 RSD do 370 RSD
 • vino u malim flašicama - 290 RSD
 • šejkeri - 790 RSD i 890 RSD
 • šotovi - 310 RSD
 • energetsko piće - 370 RSD
 • sokovi - 180 RSD
 • sveže ceđeni sokovi od 190 RSD do 290 RSD
 • plazma šejk - 270 RSD
 • voda - 150 RSD
 • nargila od 600 RSD do 1.850 RSD, a zamena glave 350 RSD
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shisha Bar Dvojka
Average rating:  
 1 reviews
 by milenica

najbolje nargile i najbolje zezanje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Shisha Bar Dvojka