• Strahinjića Bana 66a
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Deep House / Jazz / Funky
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Cantina del Vino predstavlja ekskluzivno mesto za sve ljubitelje i poštovaoce dobrog i istančanog ukusa. Nalazi se na adresi Strahinjića Bana 66a, u srcu Dorćola. Cantina del Vino je za Vaše uživanje otvorena od 9 časova i radi sve do ponoći. Izuzetak je vikend, kada radi sat iza ponoći, i nedelja kada se bar otvara od deset.

C del Vino 3

Koliko dugo maštate o idealnom kutku za opuštanje, gde su sva čula aktivirana da uživaju, a atmosfera je ležerna, prijateljska, baš za Vašu dušu? Porodična tradicija, strast za životom, hedonizam kao stil, vino kao inspiracija… sve ovo je inspirisalo je grupu ljudi da otvori Cantinu del Vino. U srcu Beograda sada postoji jedinstveno mesto koje ćete sigurno zavoleti zbog dve stvari – vrhunskih vina i trenutaka u kojima spoznajete zašto živite.

Vašem uživanju u baru dodatno doprinosi izvanredan enterijer koji je osmišljen kako biste maksimalno mogli da se opustite u dobrom društvu i uživate u čarima vina, koje je poezija ukusa. Unutrašnjost je uređena ciglom, kožom, staklom i gvožđem, čija kombinacija zaokružuje užitak u hedonizmu.

C del Vino

Cantina del Vino u ponudi ima najbolja srpska i italijanska vina, internacionalne delikatese, ambijent koji opušta, stručnjake koji znaju da preporuče. Kuhinja je italijanska, a izdvajaju se ručno pravljene domaće paste, razna rižota, tuna stekovi kao i bogat izbor doručaka. U vinskoj ponudi je preko 170 različitih etiketa domaćih i italijanskih vina. Svi konobari i bartenderi su prošli somelijerske obuke i jako su "potkovani" znanjem u oblasti vina, spirita, hrane i cigara. Takođe, svakog dana od 17:00h na programu je Aperitivo gde svi na poručenu cašu vina dobijaju male zalogajčiće od kuće.

C del Vino 2

Ovo mesto će Vas kupiti već na prvi gutljaj. Kao što i samo ime bara kaže, ovde vas očekuju neponovljivi ukusi koji vam nude potpuno drugačiji provod! Pripremite se na nešto novo, sveže i neodoljivo. Idealan hedonistički kutak u srcu Beograda, spreman da inspiriše sva Vaša čula i pruži Vam nezaboravno iskustvo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cantina del Vino
Average rating:  
 1 reviews
 by boki73

Sjajan ambijent, odlicna kuhinja i izbor vina.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Cantina del Vino