• Rajka od Rasine 28
    Beograd, Čukarica
  • 07:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / House
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Cvet nalazi se u ulici Rajka od Rasine broj 28, iznad pumpe NIS na Banovom Brdu.

Ovaj jedinstveni bar podstaći će vam maštu i probuditi radoznalost, jer je sama zamisao ambijenta nesvakidašnja.

Naime, posebna čar  bara Cvet je zapravo to što se nalazi, ni manje ni više, nego u starom Železničkom vagonu!  Upravo je tako kao što ste pročitali, a ovaj “zabavni voz” prirediće vam nezaboravne žurke i provod kakav još niste doživeli!

Zanimljiva je činjenica da se na istoj lokaciji i u istom objektu, koji je nedavno renoviran, nalazi i stara cvećara na osnovu koje je bar Cvet dobio ime. Shodno tome, veoma je korisno kad poželite da izvedete svoju lepsu polovinu na piće, da je iznenadite jednim prelepim buketom. A nakon što se uverite u sjajnu uslugu i prijatno osoblje koje vam je uvek na raspolaganju u baru Cvet, ponovo ćete se vraćati!

Ova mala oaza koja je veoma popularna na Banovom Brdu poznata je po opuštenoj atmosferi i odličnim svirkama. Tokom dana možete uživati u raznovrsnoj ponudi kafa, alkoholnih i bezalkoholnih pića u zanimljivom prostoru ili bašti koju takođe bar Cvet poseduje.

Ukoliko ste u žurbi i jurite na posao ili neki događaj, bar Cvet vam pruža i uslugu kafe za poneti. Verujte nam na reč da vredi izdvojiti dva minuta za njihov kofeinski napitak koji će vas, garantujemo, dobro razbuditi i spremiti za početak novog dana.

U večernjim satima bar Cvet postaje rakia bar otvoren za sve ljude koji znaju da uživaju u veseloj atmosferi, živoj muzici, Dj večerima i velikom izboru pića. Bar Cvet radi svakog dana od sedam ujutro pa do jedan sat iza ponoći, dok petkom i subotom provod traje do tri sata iza ponoći.

Prijatno osoblje učiniće da se osećate opušteno kao da ste među starim prijateljima. Izbor pića je veliki, od domaćih rakija, vina, točenog piva i svih vrsta alkoholnih pića, a cene su više nego pristupačne.

Bar Cvet je sjajno mesto za dnevno opuštanje ili noćni provod, koje ćete posle jednog dolaska sigurno uvrstiti među beogradske lokale koje redovno posećujete.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Cvet
Average rating:  
 1 reviews
 by cvele

najbolje zurke u Cvetu kod Mareta!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Cvet