• Skenderbegova 53b
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 22:00h (četvrtkom i vikendom do 04:00h)
  • Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Acer predstavlja novo mesto u gradu pogodno za opuštanje, kao i odličan provod. Smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, u ulici Skenderbegova 53b. Veoma prijatnog ambijenta, bar Acer može da ugosti oko 80 ljudi koji su željni pravog uživanja.

Bar Acer prostire se na dva nivoa, a njegov prijatan enterijer učiniće da se osećate kao kod svoje kuće. Na usluzi vam je ljubazno i profesionalno osoblje u cilju vašeg maksimalnog uživanja kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Od četvrtka do subote na ovom sjajnom mestu očekuju vas nezaboravne svirke uživo uz razne promocije koktela i drugih pića. Prostor je pogodan za organizovanje privatnih žurki, pa ga možete zakupiti i napraviti svoju žurku po sopstvenom ukusu. Iako se u lokalu ne služi hrana, bar Acer vam za privatnu proslavu može omogućiti ketering po vašoj želji.

Bar Acer za vas je otvoren od 8h ujutru do 22h, a četvrtkom i vikendom čak do četiri sata iza ponoći. Na ovom fenomenalnom mestu pronaći ćete sve što je potrebno za savršeno opuštanje, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pa, neka uživanje počne, dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Acer
Average rating:  
 1 reviews
 by lili

ok, nista spec


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Acer