• Prvomajska 78
    Beograd, Zemun
  • 14:00h - 00:00h
  • House / RnB
  • 30 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Cadoro nalazi se na adresi Prvomajska 78 u mirnom delu Zemuna. Kapacitet ovog kafe bara je 30 ljudi, dok je radno vreme od 14 časova do ponoći.

Bar Cadoro je veoma prostran, odnosno nalazi se na dva nivoa. Enterijer je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju. U donjem delu nalaze se stolice i fotelje i tu možete popiti neko od svojih omiljenih pića, dok je gornji deo nalik na prostranu dnevnu sobu i namenjen je nekim dužim druženjima. Interesantne boje, uz veoma kreativno odrađen šank i sjajno osvetljenje, kao i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zalljubiti već na prvi korak. Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Muzika je pretežno usmerena na house/RnB žanrove, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava, a osoblje je vrlo ljubazno i uvek spremno da Vas usluži.

Cadoro bar predstavlja pravi izbor za kaficu ili piće sa prijateljima u opuštajućem ambijentu tokom dana, a uveče ovaj bar poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje piva, vina i rakije, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. U ovom baru Vam neće trebati mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Cadoro
Average rating:  
 1 reviews
 by platko

sve pohvale za osoblje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Cadoro