• Karađorđeva 55
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h (vikendom 11:00h - 03:00h)
  • House / Disco / RnB
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Prestonička najpopularnija četvrt za noćne, ali i dnevne izlaske, Savamala, postala je bogatija za još jedno mesto koje će značajno upotpuniti ponudu fenomenalnih mesta za provod. Smešten u ulici Karađorđeva broj 55, Koks Energy bar donosi pravo osveženje u beogradskom klabingu. Svojim provokativnim imenom, Koks Energy bar uspeo je da za kratko vreme privuče veliku pažnju urbanih Beograđana, a ono po čemu je jedinstven tu pažnju i zaslužuje.

Koks Energy bar prvobitno je stvoren sa idejom da promoviše novo energetsko piće na našem tržištu, Koks Energy Drink. U ukusu ovog nemačkog premium napitka trenutno možete uživati u brojnim klubovima, kafeima i restoranima u Beogradu, bilo nezavisno ili u kombinacijama sa drugim pićima, kada nastaju autentični kokteli karakteristični za ovaj bar. koji će prosto postati obavezni u vašem provodu! Pored ovih, jedinstvenih koktela, u ponudi ovog sjajnog mesta pronaći ćete i druga visoko kvalitetna alkoholna i bezalkoholna pića koja će značajno doprineti dobrom raspoloženju.

Za unikatno dizajniran enterijer zaslužan je odličan tim stručnjaka, Sanja i Neša iz arhitektonskog studija A4, čijem umeću ćete se zaista diviti. Industrijski stil koji preovladava u Koks baru karakterističan je za Savamalu, a samom baru daje nov, zaseban identitet koji će ga veoma brzo postaviti na mapu najpoznatijih prestoničkih mesta za izlazak. Funkcionalna organizacija prostora podrazumeva dve celine: prizemlje, ukrašeno brojnim fotografijama poznatih ličnosti i poštovaoca dobrog života, i galeriju rezervisanu za DJ-a.

Atmosfera u Koks baru podseća na poznate njujorške barove u kojima se sluša dobra i kvalitetna muzika, a koju neminovno prate sjajni kokteli. Muzički koncept zasnovan je na vrhunskim elektronskim, house i disco zvucima, po izboru najpoznatijih domaćih i stranih DJ-eva i namenjen je svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan noćni provod.

Radnim danima bar je otvoren od 10h do ponoći, a vikendom od 11h pa do 3h iza ponoći, kada ćete moći da uživate u dobroj žurci i fenomenalnim koktelima na bazi Koks Energy Drink-a, a sve to uz sjajnu ekipu urbanih beogradskih ljubitelja noćnog života. Ukoliko vam je potrebno malo životne energije da vas pogura u nove pohode, pruži relaks tokom dana, a uveče prokrči put u klabing, Koks bar bi mogao biti mesto za vas. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Koks Energy Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Perke

Dobar lokal, ali glup naziv, znao sam da ce da ga zatvore brzo :)))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Koks Energy Bar