• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 11:00h - 01:00h
  • House / Pop / Rock
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Shisha Hill je popularni bar u samom centru Beograda, neposredno ispod Kalemegdana, smešten tik uz Beton Halu. Na ovom mestu iskusićete pravo značenje reči hedonizam dok budete uživali u brojnim ukusima popularne nargile ili ispijali svoj omiljeni koktel uz zvuke elektronske muzike sa DJ pulta ili pop/rock/zabavne muzike u živom izvođenju najboljih bendova.

Shisha Hill rezervacije - online lako i brzo

Shisha Hill Beograd ima kapacitet od oko 350 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog bara u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Shisha Hill rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Shisha Hill bar Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Shisha Hill bar Beograd

Sa oko 350 mesta i šankom, Shisha Hill bar Beograd je mesto na kom možete da se opustite i uživate uz bogat muzički repertoar i urbanu gradsku ekipu. Od svog otvaranja, Sisha Hill je mesto koje je poznato po dobrom provodu i kvalitetnoj muzici. Gostoljubiva atmosfera i uvek nasmejano osoblje učiniće vaš boravak prijatnim i opuštenim.

Tokom letnjih meseci, svakog dana u atraktivnoj bašti Shisha Hill bara možete naći utočište od letnji vrućina. Shisha Hill bar Beograd je idealno mesto za večernje zagrevanje pred noćni izlazak. Preko dana, baldahini i prskalice gostima obezbeđuju maksimalno prijatan boravak, a živa muzika uveče predstavlja pravo rešenje za najbolji provod! U blizini Shisha Hill bara nalazi se restoran Faro i klub Hype

Shisha Hill Beograd - opis lokala koji ćete voleti

Shisha Hill Beograd je autentičan bar koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija u gradu. Jedinstven ambijent koji je upotpunjen baldahinama i konceptom otvorenog prostora, čini da se posetioci osećaju prijatno tokom vrelih letnjih noći. Shisha Hill Beograd je pravo mesto za sve ljubitelje urbanog provoda, žive akustične svirke, koktela i nargila različitih ukusa. Pravi letnji miks najboljeg provoda, hedonizma i kvalitetne usluge.

Enterijer bara Shisha Hill - spoj modernog i orijentalnog

Prostran enterijer bara Shisha Hill smešten je neposredno uz beogradsku tvrđavu Kalemegdan. Otvoren prostor koji rashlađuju prskalice i bajkovite baldahine, uz orijentalne detalje poput nargila i mirišljavih sveća, čini da se u ovom baru uvek osećate prijatno. Dobro raspoloženje podiže i ambijentalna osvetljenost, postižu efekat fensi izgleda enterijera kojem ćete se rado vraćati.

Muzika u baru Shisha Hill - akustični zvuci zabavne muzike

Kada je u pitanju muzika u baru Shisha Hill, ovde vas očekuju akustični zvuci zabavne muzike u pop/rock aranžmanu u živom izvođenju poznatih imena sa domaće scene i kvalitetnih bendova. Pored toga, u Shisha Hill baru možete da popijete svoj omiljeni koktel uz pratnju elektronske muzike sa DJ pulta.

Shisha Bar adresa - prestižna lokacija za najbolji provod

Kada je u pitanju Shisha Hill adresa ovog poznatog prestoničkog bara je u Ulici Pariska 1a, u blizini nadaleko čuvene Beton Hale. Prestižna lokacija na kojoj se nalazi Shisha bar Kalemegdan jedan je od razloga zašto brojni stranci posećuju ovaj, a ne druge barove u Beogradu. Zbog blizine noćnih klubova i samog centra grada, ovaj bar vam pruža priliku da se nađete u samom epicentru dobrog provoda i uživanja.

Shisha Hill parking

U neposrednoj blizini bara Shisha Hill nalazi se parkiralište “Kalemegdan”, ukupnog kapaciteta 114 mesta, uz dva mesta za osobe sa invaliditetom. Parking radi svaki dan u godini, a na samom ulazu nalazi se svetleći znak koji pokazuje koliko slobodnih mesta postoji u tom trenutku.

Pored toga, posetioci bara Shisha Hill mogu svoj automobil da ostave i na parkingu Beton Hale. Kao alternativno sredstvo prevoza za sve koji odluče da veče provedu uz neki egzotični koktel ili čašicu žestine svakako je gradski prevoz koji tuda prolazi, kao i taksi vozila.

Shisha Hill radno vreme

Kada je u pitanju Shisha Hill radno vreme ovog prestižnog lokala je svakog radnog dana u periodu od 11:00h do 01.00h iza ponoći. Sjajna atmosfera, širok asortiman pića i koktela, nargila sa brojnim ukusima i gostoljubivost osoblja, predstavljaju najbolju pozivnicu za sve ljubitelje najboljeg provoda. Uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme i posetite bar o kojem svi pričaju!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Shisha Hill