• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 11:00h - 01:00h
  • House / Pop / Rock
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Shisha Hill je popularni bar u samom centru Beograda, neposredno ispod Kalemegdana, smešten praktično nadomak Beton Hale. Na ovom mestu iskusićete pravo značenje reči hedonizam dok budete uživali u brojnim ukusima popularne nargile ili ispijali svoj omiljeni koktel uz zvuke elektronske muzike sa DJ pulta ili pop/rock/zabavne muzike u živom izvođenju najboljih bendova. Ono što trebamo da napomenemo je to da je Shisha Hill letnja varijanta popularnog Shisha bara u Knez Mihailovoj ulici. Zapravo, vlasnici tog bara su zbog velike popularnosti bara odlučili da otvore i njegovu letnju varijantu, kako se ljubiteljima nargila ne bi uskratila mogućnost uživanja u letnjim mesecima kada Shisha bar ne radi. Popularnost Shisha Hill-a je nadmašila popularnost Shisha bar-a.

Shisha Hill

Shisha Hill rezervacije - online lako i brzo

Shisha Hill ima kapacitet od oko 350 mesta, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za ovaj bar u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Shisha Hill rezervacije, putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44, +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite sigurnu rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Shisha Hill Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Shisha Hill bar

Sa oko 350 mesta i šankom, Shisha Hill bar je mesto na kom možete da se opustite i uživate uz bogat muzički repertoar i urbanu gradsku ekipu. Od svog otvaranja, Sisha Hill je mesto koje je poznato po dobrom provodu i kvalitetnoj muzici. Gostoljubiva atmosfera i uvek nasmejano osoblje učiniće vaš boravak u ovom baru prijatnim i opuštenim.

Shisha Hill

Tokom letnjih meseci, svakog dana u atraktivnoj bašti Shisha Hill bara možete naći utočište od letnjih vrućina. Shisha Hill bar Beograd je idealno mesto za večernje zagrevanje pred noćni izlazak. Preko dana, baldahini i prskalice gostima obezbeđuju maksimalno prijatan boravak, a živa muzika uveče predstavlja pravo rešenje za najbolji provod! Međutim, u proteklih nekoliko godina zbog velike popularnosti bara Shisha Hill vlasnik je odlučio da produži radno vreme lokala, pa je Shisha Hill umesto samo dosadašnjeg mesta koje je služilo za zagrevanje pre odlaska na neki od prestoničkih splavova, sada postalo mesto koje može biti jedino za noćni izlazak jer je poprimilo klupsku atmosferu, koja traje do ranih jutarnjih časova. U blizini Shisha Hill bara nalazi se restoran Faro i klub Hype.

Shisha Hill Beograd - opis lokala koji ćete voleti

Shisha Hill Beograd je autentičan bar koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija u gradu. Jedinstven ambijent koji je upotpunjen baldahinama i konceptom otvorenog prostora, čini da se posetioci osećaju prijatno tokom vrelih letnjih noći. Shisha Hill Beograd je pravo mesto za sve ljubitelje urbanog provoda, žive akustične svirke, koktela i nargila različitih ukusa. Pravi letnji miks najboljeg provoda, hedonizma i kvalitetne usluge.

Enterijer bara Shisha Hill - spoj modernog i orijentalnog

Prostran enterijer bara Shisha Hill smešten je neposredno uz beogradsku tvrđavu Kalemegdan. Otvoren prostor koji rashlađuju prskalice i bajkovite baldahine, uz orijentalne detalje poput nargila i mirišljavih sveća, čini da se u ovom baru uvek osećate prijatno. Dobro raspoloženje podiže i ambijentalna osvetljenost, postižu efekat fensi izgleda enterijera kojem ćete se rado vraćati.

Od mesta koje možete rezervisati tu su barski stolovi, visoka sedenja i separei. Preko dana za rezervisanje nisu potrebni nikakvi uslovi, dok su za večernje varijente bolja mesta uslovljena otvaranjem jedne flaše stranog žestokog pića po izboru

Muzika koja se sluša - akustični zvuci zabavne muzike i DJ

Kada je u pitanju muzika u baru Sisa Hil, ovde vas očekuju akustični zvuci zabavne muzike u pop/rock aranžmanu u živom izvođenju poznatih imena sa domaće scene i kvalitetnih bendova. Pored toga, u Shisha Hill baru možete da popijete svoj omiljeni koktel uz pratnju elektronske muzike sa DJ pulta.

Shisha Hill cenovnik

Kada je reč o cenama alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i nargila, možemo da istaknemo da je Shisha Hill cenovnik formirao tako da ce se on svima dopasti. To znači da su Shisha Hill cene više nego pristupačne za ovakav jedan tip, možemo slobodno da kažemo, ekskluzivnog provoda.

Shisha Hill adresa - prestižna lokacija za najbolji provod

Kada je u pitanju Shisha Hill adresa ovog poznatog prestoničkog bara je u Ulici Pariska 1a, u blizini nadaleko čuvene Beton Hale. Prestižna lokacija na kojoj se nalazi Shisha bar Kalemegdan jedan je od razloga zašto brojni stranci posećuju ovaj, a ne druge barove u Beogradu. Zbog blizine noćnih klubova i samog centra grada, ovaj bar vam pruža priliku da se nađete u samom epicentru dobrog provoda i uživanja.

Shisha Hill

Shisha Hill parking

U neposrednoj blizini lokala Shisha Hill bar nalazi se parkiralište “Kalemegdan”, ukupnog kapaciteta 114 mesta, uz dva mesta za osobe sa invaliditetom. Parking radi svaki dan u godini, a na samom ulazu nalazi se svetleći znak koji pokazuje koliko slobodnih mesta postoji u tom trenutku.

Pored toga, posetioci bara Shisha Hill mogu svoj automobil da ostave i na parkingu Beton Hale, ali i na inprovizovanom parkingu ispred samog kluba. Kao alternativno sredstvo prevoza za sve koji odluče da veče provedu uz neki egzotični koktel ili čašicu žestine svakako je na raspolaganju gradski prevoz koji tuda prolazi, kao i brojna taksi vozila.

Shisha Hill Beograd radno vreme

Kada je u pitanju Shisha Hill radno vreme ovog prestižnog lokala je svakog radnog dana u periodu od 11:00h do 01.00h iza ponoći. S tim da se kada lokal radi kao klub, kada se organizuje neko gostovanje, bilo da je u pitanju muzika uživo ili elektronska muzika, radno vreme produžava. Sjajna atmosfera, širok asortiman pića i koktela, nargila sa brojnim ukusima i gostoljubivost osoblja, predstavljaju najbolju pozivnicu za sve ljubitelje najboljeg provoda. Uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme i posetite bar o kojem svi pričaju!

Shisha Hill

A do tada uživajte u prizorima koje nude Shisha Hill slike koje smo postavili.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shisha Hill
Average rating:  
 30 reviews
 by jokara

Prava letnja prica!

 by Nikola

Jednom nedeljno obavezno posetimo ovo mesto!

 by Sofija

Super je sto rade svaku noc!

 by Marina

Uvek se provedemo odlicno!

 by Anica

Bez zamerki :)))

 by Zokica

Cool mesto

 by Dragana

Trebalo bi da rade malo duze :(((

 by Mladen

Kvalitetna muzika,odlicna nargila su mi prve asocijacije na Hill

 by Fica

Cetvrtak sa Angellinom nam je bio omiljeni dan!

 by Sandra

Super svirke!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Shisha Hill