• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Beton hala, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Faro je projekat restorana Fish & Zeleniš, sa autentičnim fine-local-creative konceptom. Ideja nam je gastronomiju i umetnost približimo ljudima na autentičan način. Entuzijazam, strast i saradnja sa lokalnom zajednicom, malim proizvođačima, vinarima i umetnicima suština su našeg koncepta i posebnog iskustva koje delimo sa drugima.

Restoran Faro rezervacije - online brzo i lako

Restoran Faro Beograd ima kapacitet od 200 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog izvrsnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju restoran Faro rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju restoran Faro Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Faro restoran meni - autentična ponuda kulinarskih specijaliteta

Restoran faro nudi gastronomski užitak za svako doba dana, u kojem će gosti lokala neizmerno uživati. Kada je u pitanju Faro restoran meni sadrži po nešto za svakoga. Kao novi projekat restorana Fish&Zeleniš, na meniju se nalazi autentična ponuda kulinarskih specijaliteta uparenih sa specifičnom kartom pića.

Na meniju se nalaze biodinamično povrće i voće, sveža riba, meso i sirevi lokalnih proizvođača, harmonično dizajnirana internacionalna i domaća vinska karta uz malo dobre muzike i umetnosti.

Opis Faro restorana koji ćete voleti

Prostran enterijer prelepog restorana Faro, sa svetlim i prirodnim motivima, mnoštvom biljaka i velikim prozorima, otvara apetit i povezuje Vas sa prirodom. Uživanje je upotpunjeno udobnim stolicama, svedeno ukrašenim prostorom i intimnom atmosferom koja u restoranu postoji tokom bilo kojeg dela dana.

Gastronomski užitak praćen je umetničkom crtom, koja restoran Faro čini atraktivnim i omiljenim među urbanim gostima. Kvalitetna jazz muzika koja se savšreno uklapa u ambijent čini da se posetioci lokala osećaju kao u svetskim metropolama. Ovaj savršeni sklop urbanog, lokalnog i svetskog čini da se gosti u restoran Faro uvek rado vraćaju!

Restoran Faro adresa

Kada je u pitanju restoran Faro adresa ovog fantastičnog restorana je Karađorđeva 2-4. Poznati prostor oko Beton hale je omiljeno mesto za izlaske mnogim Beograđanima, pa je tako sjajna lokacija još jedna preporuka da posetite Faro restoran. Dobra lokacija i autentičan koncept je razlog zašto mnogi stanovnici prestonice strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane. Osim toga, pozicija restorana omogućava vam da brzo i lako stignete do popularnih beogradskih klubova kao što su Klub Komitet i Klub Hype.

Restoran Faro parking

Kada je u pitanju restoran Faro parking se nalazi u sklopu velikog parking koji ima Beton Hala, pa tako svi oni koji odluče da posete Faro sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša. Naravno, postoje i alternativna sredstva prevoza, koja uključuju gradski prevoz i taksi vozila, ukoliko odlučite da se provedete uz neko alkoholno piće.

Restoran Faro radno vreme

Kada je u pitanju restoran Faro radno vreme je svakog dana od 09:00h do 01:00h iza ponoći. Bogata ponuda restorana Faro, uz ljubazno i uvek nasmejano osoblje, vrlo brzo postaje omiljeno mesto Beograđana. Uz Beograd noću, rezervišite svoje mesto i uverite se i sami zašto je Faro restoran pravo mesto za Vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Faro
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

Lepo je bas


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Faro