• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Beton hala, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 200 Ljudi

Program restorana

SREDA 23. Oktobar
All day chill

ČETVRTAK 24. Oktobar
Jazz muzika live

PETAK 25. Oktobar
Jazz muzika live

SUBOTA 26. Oktobar
Jazz muzika live

NEDELJA 27. Oktobar
All day chill

PONEDELJAK 28. Oktobar
All day chill

UTORAK 29. Oktobar
All day chill

Restoran Faro je projekat restorana Fish & Zeleniš, sa autentičnim fine-local-creative konceptom. Ideja nam je gastronomiju i umetnost približimo ljudima na autentičan način. Entuzijazam, strast i saradnja sa lokalnom zajednicom, malim proizvođačima, vinarima i umetnicima suština su našeg koncepta i posebnog iskustva koje delimo sa drugima.

Restoran Faro rezervacije - online brzo i lako

Restoran Faro Beograd ima kapacitet od 200 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog izvrsnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju restoran Faro rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju restoran Faro Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Faro restoran meni - autentična ponuda kulinarskih specijaliteta

Restoran faro nudi gastronomski užitak za svako doba dana, u kojem će gosti lokala neizmerno uživati. Kada je u pitanju Faro restoran meni sadrži po nešto za svakoga. Kao novi projekat restorana Fish&Zeleniš, na meniju se nalazi autentična ponuda kulinarskih specijaliteta uparenih sa specifičnom kartom pića.

Na meniju se nalaze biodinamično povrće i voće, sveža riba, meso i sirevi lokalnih proizvođača, harmonično dizajnirana internacionalna i domaća vinska karta uz malo dobre muzike i umetnosti.

Opis Faro restorana koji ćete voleti

Prostran enterijer prelepog restorana Faro, sa svetlim i prirodnim motivima, mnoštvom biljaka i velikim prozorima, otvara apetit i povezuje Vas sa prirodom. Uživanje je upotpunjeno udobnim stolicama, svedeno ukrašenim prostorom i intimnom atmosferom koja u restoranu postoji tokom bilo kojeg dela dana.

Gastronomski užitak praćen je umetničkom crtom, koja restoran Faro čini atraktivnim i omiljenim među urbanim gostima. Kvalitetna jazz muzika koja se savšreno uklapa u ambijent čini da se posetioci lokala osećaju kao u svetskim metropolama. Ovaj savršeni sklop urbanog, lokalnog i svetskog čini da se gosti u restoran Faro uvek rado vraćaju!

Restoran Faro adresa

Kada je u pitanju restoran Faro adresa ovog fantastičnog restorana je Karađorđeva 2-4. Poznati prostor oko Beton hale je omiljeno mesto za izlaske mnogim Beograđanima, pa je tako sjajna lokacija još jedna preporuka da posetite Faro restoran. Dobra lokacija i autentičan koncept je razlog zašto mnogi stanovnici prestonice strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane. Osim toga, pozicija restorana omogućava vam da brzo i lako stignete do popularnih beogradskih klubova kao što su Klub Komitet i Klub Hype.

Restoran Faro parking

Kada je u pitanju restoran Faro parking se nalazi u sklopu velikog parking koji ima Beton Hala, pa tako svi oni koji odluče da posete Faro sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša. Naravno, postoje i alternativna sredstva prevoza, koja uključuju gradski prevoz i taksi vozila, ukoliko odlučite da se provedete uz neko alkoholno piće.

Restoran Faro radno vreme

Kada je u pitanju restoran Faro radno vreme je svakog dana od 09:00h do 01:00h iza ponoći. Bogata ponuda restorana Faro, uz ljubazno i uvek nasmejano osoblje, vrlo brzo postaje omiljeno mesto Beograđana. Uz Beograd noću, rezervišite svoje mesto i uverite se i sami zašto je Faro restoran pravo mesto za Vas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Faro